Волейболните ни национали(тема 3)

• 19 373
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
Симпли, айде сега?! Нали знаете, че съм в Иран Stop
Не сте се питали що пиша в 6 часа сутринта. Ами напред съм с времето Laughing
Деси, човещинка е. От три снимки две са на младежките национали. Избоди ми очите. Добре де, добре - сложила си ги зарад Ники Желязков - готин е! Чаровен, интелигентин, амбициозен.

# 481
Егати очилата...  Crazy Аз пък си мечтая за карнавала във Венеция и ей накъде ме избива.  Laughing

Стига с тоя мъж и ти. Да се радва, че имаш експлозия от енергия.  Mr. Green Пък за Коледа му подари една олимпийска тренировка на мрежата и готово.  Joy

Цитат
Симпли, айде сега?! Нали знаете, че съм в Иран

#Crazy Извинете ме, пропуснала съм.  Shocked Да не сформират нов отбор?  Laughing

# 482
каква е таз олимпийска тренировка на мрежа?

# 483
Със специално натоварване върху петте олимпийски кръгчета.  Laughing

# 484
  • Някъде в търсене ............
Стига с тез тренировки  Mr. Green, мързи мееее много  Joy
Дедо, гледах да са повече от отбора, дори не съм видяла кои са. Единствено видях Пламен и толкоз. Сега ме караш да се заглеждам по снимки Blush

# 485
Добрутро!
Айде, ставайте за тренировки. Един ден до Мъжът на годината.
Дарик щели да поканят една дама от форум бг-мама?

# 486
  • Някъде в търсене ............
Добро утро
хайде на кафенцето

# 487
Дано кажат навреме коя ще е, че да спретнем тоалетите.  Joy И да осигурят кавалер.  Mr. Green Тренировките да са ви успешни, пожелавам.  Laughing

# 488
Аз признавам, че нямам представа кой е този Тодор Скримов, някой по-запознат да ме осветли, че момчето явно добре се представя... http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=273324

Тренировките как вървят? Деси?  Laughing

Дамата, дето ще ходи на Мъж на годината ясна ли е вече, Дарик тайнствено си мълчат, Дедо ме прати за зелен хайвер.  hahaha Подозирам Нана...  Thinking

Айде, и специални чартъри литнаха, аз като казвам, че церемонията е от интернационално значение вече!  Joy http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=273579 Само дето Радо ако все така е зает, може по-рядко и от Пранди да се вясва насам...  Rolling Eyes

А дело явно има все пак... http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=273585  ooooh!

Ама, то имало и Спортист на годината!  Crazy http://athlete.nove.bg/

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 17:50 от simplyaven

# 489
Аз признавам, че нямам представа...
Дамата, дето ще ходи на Мъж на годината ясна ли е вече, Дарик тайнствено си мълчат, Дедо ме прати за зелен хайвер.  hahaha Подозирам Нана...  Thinking

Айде, и специални чартъри литнаха, аз като казвам, че церемонията е от интернационално значение вече!  Joy

По предпоследни и непроверени данни, дамата е подкрепяла продължително и твърдо мъжа и е гласувала за него/няколко пъти/.
Да си признаете- кои отговаряте на тез характеристики Laughing

# 490
  • София
Аз признавам, че нямам представа...

Айде, и специални чартъри литнаха, аз като казвам, че церемонията е от интернационално значение вече!  Joy

По предпоследни и непроверени данни, дамата е подкрепяла продължително и твърдо мъжа и е гласувала за него/няколко пъти/.
Да си признаете- кои отговаряте на тез характеристики Laughing

Дедо, не манипулирай  Mr. Green Гласува се само по веднъж  hahaha

# 491
По веднъж от една поща, но от сто пощи може и от един Ай-пи адрес=сто гласа. Колко му требе на един Мъж на година  -стотина гласа Mr. Green
Кой има сто пощи newsm78

# 492
Само две имам.  Cry Това ще да е гост30Crossing Arms

# 493
И си гласувала само два пъти, а Нана само веднъж?
Как стана тогава Матейко Мъж не знам!?

# 494
Нищо подобно. Веднъж гласувах, свидеше ми се.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт