Волейболните ни национали(тема 3)

• 19 370
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
Е, честито на Матю! Да е здрав и победител.
Но му пожелавам по-истински награди.

Ама да питам Нана - Дарик нямат ли Организатор на събития?
Много нескопосано бе награждаването и изобщо всичко. И Драго се напъва, ама нахалост.

# 496
Много нескопосано бе награждаването и изобщо всичко. И Драго се напъва, ама нахалост.

Потресаващо беше. Аз още се опитвам да осъзная какво беше това.  Shocked

# 497
  • Някъде в търсене ............
Добре ,че съм изтървала всичко Wink
Нямах представа кога ще го дават и изобщо изключих. Поне нашето момче спечели Peace, а коя беше дамата от мамата?

# 498
Една друга дама прогнозирам и предричам, че ще отчете присъствие до мъжа на годината през следващата година.  Laughing Малко завоалирано, но... Ще видим дали звездите правилно ми го говорят и тоз път.  Mr. Green

Бррр, ама толкова беше постно това недоразумение, което бяха сътворили!  Whistling А мъжкият "балет" в началото беше... а хореографията... ох.  hahaha

# 499
Хе, за щастие мъжки балет съм пропуснал Mr. Green Началото не го гледах, че се ядосах на ЦСКА, да падне пак от някакъв турски Бешикташ? Ето - пак се ядосах Confused
Симпли, успокой ме, върни ми баланса. Какви са тез полу-клюки "друга дама ще отчете присъствие" и то само за година Laughing
Тиии, ти си била на купона - дамата от мамата!

# 500
Ааа, не знам дали ще е само за година, едва ли - през следващата година казах.  Grinning И толкоз за днес, кристалното ми кълбо се замъгли нещо.  Laughing

Но събитието беше срам за професията, ужас просто. И преди десет години не ги правехме такива.  ooooh!

# 501
Добре де, аз съм търпелив. До лятото във Варна ще потърпя и ще разбера.

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 18:37 от Дедо

# 502
Минавам да ви кажа "до нови срещи", утре рано си тръгваме, съжалявам за неосъществената кръчма, но не беше момента сега, то и много други работи не се осъществиха. Ще ви пиша пак, но отвъд океана.  Wink

И понеже е петък, време за тренировки  Grinning , ви пращам едно... хм... нещо, което ми подпали лятото и което си намерих сутринта пратено в телефона  Whistling : http://www.youtube.com/watch?v=7g3phNeGvqs&list=PLC45A0F374B … =4&playnext=1 Който не знае испански, може да си вземе текста от Гугъл и пак там да си го преведе. Ако имате здрави... мрежи, де.  Laughing

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 17:15 от simplyaven

# 503
Лек път и до скоро, Симпли! Кръчмата ще я направим напролет, за добре дошла отново  bouquet

# 504
Благодаря, в момента се напивам сред купчина неподреден багаж и смс-и с песнички.  Heart Eyes

За който не е гледал: http://volleyball.sportal.bg/video.php?video=28294  Wink

# 505
Какво правите, драги мои?  Laughing Аз пак прелетях, кат една волна птичка, само дето малкото ми гардже всеки път ми стопява лагерите. Затова пък поддържам безплатно форма - по една чанта ръчен багаж във всяка ръка, на едната виси и гарджето, на другата виси и дамска чанта, и в умерен тръс подтичквам, защото както обикновено самолетите ми закъсняват и мило ми оставят по един час да се придвижа от единия до другия край на летища с размери на град.  Mr. Green Но се справяме безотказно, нали Дядо Коледа ни обича и всички подобни магически същества.  Grinning

Та, чета Тренто с 9 от 9 победи вече, Владо Николов и той бил бил...  Laughing Друго? Клюк някой?

Вече се настройвам на вълна Прага, само че трябваше да е декември, страхотно е! http://3.bp.blogspot.com/_okkG1IsKc_w/TO7wcxtbh9I/AAAAAAAAALI/h8 … zech_Republic.jpg

Последна редакция: нд, 05 дек 2010, 21:23 от simplyaven

# 506
Ехо привет и от мен Hug
Днес гледах Ники Николов отбора му би с 3:1 (Дедо беше случайно Simple Smile) просто хванах мача по евроспорта.

Нана , стига с тази работа и зимни спортове, наминавай към нашата тема от време на време Wink
Лозева , направо  изчезна от хоризонта  Wink
Симпли, ти си герой  Hug

# 507
  • София
Ето ме, аз ви чета. Ама не следя вътрешния шампионат.  Embarassed

Нещо не може да ме грабне.
Затова не пиша често.

Иначе вие можете да идвате в зимните спортове сега е време за тях  Simple Smile

# 508
А бе, Симпли, момиче, за нищо ги нямаш тез презокеански полети. Мислех, че ще те срещнем по Коледа Laughing
Няма клюки, затишие. Аз чакам ЦСКА и Зенит, но и то е не приоритет. Някак е умряло. А гръцкото първенство  закъса. Боян и Андрей ще играят в София май. Ти натам, те насам...
Деси, Нана, привет!

# 509
А не беше вътрешния шампионат, италианското беше, те нашето почти не го дават Sad
От зимните , нищичко не разбирам, а и като гледам толкова сняг ми замръзва душичката  hahaha
Единствено ми харесват спусканията за големия шлем.

Общи условия

Активация на акаунт