Волейболните ни национали(тема 3)

• 19 357
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
  • Някъде там...
Ние пък бяхме в болница с едното дете и затова изчезнах...

Какво мислите за слуховете относно спирането на гръцкото първенство по волейбол?  newsm78 Кризата ги е ударила сериозно.

# 526
Ники щеше да учи Жеков ли, Дедо? Или Жеков щеше да има време да порасне?  Laughing Не съм много убедена, и аз като ДесиRolling Eyes

Жабче, аз като чета как не плащат на играчите, едва ли в момента има много възможни решения. Отделно негативизма ми към тяхното безкрайно дълго и неоправдано цоцане отвсякъде.

# 527
Минавам да ви подсладя живота с първата ми тазгодишна реколта  Laughing

На децата - здраве, на големите - търпение и късмет, отсега започвам да ви пожелавам, да ми стигне времето.  Mr. Green

# 528
Еее Симпли много благодаря за сладките и пожеланията Laughing
Много красиви са се полу4или...аз кога ли ще успея да забъркам...а съм си набелязала 3 вида ooooh!

# 529
Моля, моля, това е само началото. После предлагам да турим по едно гърне с капама, бобец, питка, туй-онуй...  Mr. Green Дедо да донесе винцето. От теб другите видове сладки, аз отдавна се ограничавам до два вида - едните меденки. И после да сядаме да нищим изминалата волейболна година. След третата чаша мисля ще избистрим и следващите поне две-три.  Joy

П.С. Красиви казваш... Е, мила си, няма спор, но като се има предвид чий ръчички бъркаха там, аз за красота не претендирам. Но са вкусни.  Mr. Green

Положението с Радо Стойчев избистря ли се и то или да го включим в предновогодишното избистряне?  Thinking  Laughing

# 530
За Радо май рано гръмнахме шампанското Mr. Green подведени от...висо4айшите...
Май май ми се въртят едни мисли в главата и дано не е това което предполагам....4е ще бъде много жалко #2gunfire

# 531
Хм... На мен нищо не ми се върти, защото уж нали се бяха разбрали...  newsm78 Не знам вече на кого да вярвам.

# 532
 Thinking В този 4ас на деня(нощта ве4е) не мога да мисля но...май никъде не излезе потвърждение от Радо newsm78 (може и да греша де)
а изявленията бяха все от хора на федерацията Thinking

# 533
Ами с Радо имаше в Спортал някакви неясни интервюта, в смисъл неясно интервю ли е наистина или нещо сглобено, но смисълът беше, че вижда задачата като предизвикателна и все пак... Оставяше впечатление за някакъв ангажимент.  newsm78

Добре, открих откъде е статията за "лапналия" Матей: http://www.podtepeto.com/article.php?id=3946 Така вече може, съгласна съм, че има интрига, просто в Спортал беше публикувана неподходяща снимка. Аз бих избрала първата, защото може да оправдае и статията при евентуален проблем. Профи изкривявания.  Laughing Но предишното ми предсказание в такъв случай ще е невярно, Дедо - няма да има нужда да чакаш до Варна.  Laughing

# 534
Добрутро! Подхванали сте клюките от нощите, а? Laughing
Седянка Коледна! Тук съм! Зарязвам летищата в Бергамо, Доломитите, Лаго ди Гарда - всичко. Даже и тепетата ще зарежа. Освен винце и суджук ще донеса.
Жабче, добре сте, надявам се?
Симпли, не ме замотвай, няма да чакам до Варна - казвай си предсказанието Laughing

# 535
О, Дедо, искаш да кажеш, че ти щракна звездата на летището в Бергамо или че ако реша да литна до Лаго ди Гарда, ще те открия и теб там?  Laughing

Давайте винцето, нещо много ми е едно такова... Ох, мразя да е толкова студено.  Rolling Eyes

Предсказанието беше, че друга жена ще бъде до звездата Матей през следващата година, но като гледам се намесват някакви понесли куфари дами, та знае ли се...  Joy По летищата е много опасно. Аз отдавна съм го установила. А нощните полети са направо като бар.  Mr. Green

# 536
Ааа, на Лаго ди Гарда бях преди години. Не ми е писано скоро да съм там, не тръгвай.
Студено е и при мен. Добре, че огънят хвърля отблясъци по стените. И в темата е топло.
За плажен волейбол нищо не казахте. Бях поканен на един от турнирите - тоз в Пловдив. Да, ама ложата строена зад едното поле. От дамските мачове не видях нищо Embarassed

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 08:02 от Дедо

# 537
Ох, аз ей сега съм готова да тръгна, ама...  Rolling Eyes Много добре ми изглежда. Тамън като за Коледа.  Mr. Green

Плажен волейбол? На мен само шейни ми се въртят в главата на тоз сняг и студ.  Laughing Но за женския турнир ти съчувствам. И там ги поразсъблякоха доста.  Joy

Я вижте тук каква битка се е вихрила!  Shocked http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=275265

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 17:44 от simplyaven

# 538
A, видях го. Дълъг гейм, много дълъг, почти като на Вълка ника.
А бе, браво на Пламен, добре се държи отборът му там. Само Тошо го би Laughing
А Фенерите ги гледах срещу един Локомотив. Газени бяха.

# 539
  • Някъде в търсене ............
http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=275264 Тошко атакува, Тошко посреща , може значи. Защо и в национала не се раздават така  newsm78 Все пак си ми е слабост Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт