Волейболните ни национали(тема 3)

• 19 344
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
О, да, и аз следя изявите на Тошко и се чудя, и се мая... Кой каквото ще да ми казва, аз си държа на мнението, че в този отбор имаше нещо не съвсем наред, в смисъл на желание, мотивация, настроение, както искате го наречете. Ако само един играеше пет за четири, как да е. Но то не е един, не са двама.  Rolling Eyes

Радвам се за Пламен, желая му късмет на това поприще, всичко се случва с причина.  Simple Smile

# 541
Съгласен. Впечатлението ми е, че само един играеше, другите го караха 5 за 4 Laughing
Хайде да разнищим нещата, изброени -
желание
мотивация
настроение

# 542
Чудесно, настъпи оживление.  Mr. Green Винце има ли?  Laughing

Желание - в началото може и да имаше, обаче се оказа много чупливо нещо.
Мотивация - като горното.
Настроение - ами то е пряко свързано с горните две.

Въпросът, който мен ме терзае е защо? Треньор? Подготовка? Вътрешни отношения? Външно влияние? Или всичко накуп? Защото ако е така, то направо не знам как се оправя.  Rolling Eyes

# 543
Има малко винце, малко. И идва полунощ, каляската ще стане тиква. Т.е. утре съм на работа, затова набързо
Желание за какво - да побеждават? Всеки го има
Мотивация - тук мисля е куцият кон
Настроение - направо е умрял

# 544
Въх, извинявай, забравих за каляската.  Embarassed Да, съгласна съм, че желанието да побеждаваш е дрога, има я. И докъде стигнахме? До под кривата круша пак. Защото аз мотивацията я виждам като нещо, което главно идва отвътре. Да, може някой или някои да допринасят, но основно си мотивиран от вътрешни стимули - емоционални, материални...

Аз имам и повече от малко винце, тук в момента само така се оцелява на температурата.  Crazy

# 545
Наздраве, тогава ще ти кажа. И изчезвам, ако след 6 часа не намина, ще е след 6 дни.
А на хубавците психолог им требе, от години им го казвам, те ми се смеят.
Гърбич ползваше личен и не се срамува, а го цитира.

Радо дали е завършил психология newsm78 съмнява ме с тез химчита , дето върти?
Премахва безотказно петна от ниско самочувствие, неувереност и провинциален манталитет

# 546
Аз освен лека нощ тогава да ти кажа...  Laughing Ами, дано наминавате по-честичко, де. За психолога аз не виждам нищо смешно... То отдавна не е новина, мисля аз. Радо много се надявам да премахва петната, ама още се чудя ще поеме ли отбора или не.  Rolling Eyes

# 547
Дано го поеме, защото ще останем от два стола на земята. Знаете мнението ми, че не трябваше точно така да се развие тренерската сага. Но мисля, че Радо ще подпише. Дума е дал,а ?

# 548
  • Някъде в търсене ............
Добро утро!
Силно се надявам Радо да подпише/
Мотивацията я няма никаква, излизат и играят колкото да не е без хич. Защо ли ?
 Не мога да си го обясня, имат възможностите, имат качества, имат талант- българското им идва в повече Thinking

# 549
Е, то зависи като как си възприема дадената дума - по мъжки или... мда. А ако вяваме на Матей, може и дума да не е имало.  Crazy

Защо не играят... Аз като ги гледам не виждам искра, не виждам хъс. Не мога да си отговоря защо. Все едно си мислят "и да паднем, и да спечелим, все тая"... Много странно.  Rolling Eyes

# 550
На какво попаднах в една класация за топ 50 на Най-красивите българи - една интересна снимка на Владо

# 551
Браво, Фреш Joy
Пращам му я веднага - полъх от младостта Laughing
Пуснете си laola!.tv, да гледате Боян.

# 552
 Sick Извинете.  Shocked

Тази тв по моите географски ширини не съществува.  Crossing Arms

Къде се губите всички, я да ви насмета!  #Cussing out Готвите ли, туршии ли правите, елхи ли украсявате или просто се напивате вече? А? А?  Laughing

# 553
Гледаме волейбол!

# 554
А, добре, така може.  Mr. Green Аз пък си пазарувам бански.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт