АПРИЛчетета хубави растат, а някои даже зъбчета редят - 7

• 27 811
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Данче формулата нямам време за помощ, но имам време да давам акъл и на мен ми е любима! Rolling Eyes

Относно кашите преди лягане моето мнение е, че за целта за която питаш не вършат работа, защото буденето на тази възраст е най-вече заради зъби и заради това, че някои бебета трудно преминават от едната фаза на съня в другата без да се събудят, но не пречи да опиташ де!

# 571
Данче и аз съм давала лека нощ ,но за ситост и дълъг сън .....  newsm78 твърдо НЕ .Кашата е по скоро за оспокоение на бебчето макар че на Ивето не й действа хич  Laughing

JMM - същия проблем имам и аз  Cry Неще плодово пюре и това си е  Shocked лапне две лъжички и край .А преди не смогвах с лъжицата  newsm78 Неще и каша от готовите в бурканче! Само като подуши и край  ooooh! стиска устата и нещееее.А аз да й направя в купичката ...... не смогвам с лъжичката .Яде като невиждала  Shocked и оризова,и бананова,и ябълкова лека нощ .Незнам какво става  newsm78

# 572
привет Wink
кашата преди лягане може да намали буденето за някой и друга нощ, но се започва нова фаза и пак се буди и с каша и без и с кßфтета и с каквото щеш .
аз 2х спирам кърмене по начина, който звездичка е описала и то без каквото и да  е неудобство- няма да им пийна хормоните да ми объркат нещо. Hug
сега има пълнолуние и у нас всеки спи или не когато му паде Hug
лека вечер Hug

# 573
Данче - от едното ухо в другото...дори недей да спориш. Викай ок и си прави квото ти си знаеш.
jabata_dil - хапчетата, които са за спиране на кърма не са 'хормонални', а подтискат хормона, който отговаря за кърмата.  Peace

# 574
Данче, за осоляването на родата им кажи, че е остаряло, опасно и педиатърката е забранила!  Naughty

Сутринта взехме урина от бебето и от каката /според мен е много лесно с бебешките колектори/, после в лабораторията взеха кръв и от двамата и - О, чудо - нито един от тях не плака.  Grinning Сега гледам резултатите и ми се виждат добри. Хемоглобинът на Ники е 130.  Party После аз ходих на профилактичен АГ преглед с цитонамазка и микробиология. И накрая ходихме да сменим количката взехме нова рама от същия модел, но този път видяхме, че има принципно подобрение в конструкцията, дано изкара повече време.  Много натоварен ден.  Laughing
Милена-66, 3-те кукли са страхотни!  Heart Eyes Ани и Ивет - също!  Hug
Честити 6-месеца на Страшко и на всички бебета!   bouquet

# 575
Здравейте.Целувки на всички празнуващи.Днес времето беше супер,утре пак сме в южния-на който му се идва,да пише.Пробвала съм всичко по-засищащо за сън,ни бисквити, ни каша лека нощ помагат.Пак си се буди по веднъж през нощта.Ама после веднага заспива,така че не ми пречи.Вече лази 1-2 метра и се изправя на колене.

# 576

jabata_dil - хапчетата, които са за спиране на кърма не са 'хормонални', а подтискат хормона, който отговаря за кърмата.  Peace
иначе биха били хормони или? е не ги знам, но действието е хормонално и това ми стига като сигнал.
по повод как спят бебетата с кааш - може да се тества междинен вариант - има на аптамил едно мляко ф2 лека нощ с много финни оризови прашинки и си се пие като мляко . Ами според мен ефекта му е същия като на обикновеното .
по повод настинките при бебета - мойто до сега не е боледувало (чук-чук ) , но аз като усетя да има малко сопол давам от едно хомеопатично медитонсин се казва - става за кърмачета от определени кг. и веднага го спира. Също има едно масажно масло за бебета с никнещи зъби (облекчава болката)  основата на лайка и др. билкови масла е, маже се на бузките и доста добре влияе според мен при настинки - пресича, отпушва носа, помага да спизаспива по-спокойно  Hug мирише много хубаво

# 577
Честито на всички бебчовци днес Hug
За кашите "лека нощ"
на нас незнам дали ни действат,защото  Марти като легне към 22:30ч става чак към 9:30 сутринта. WhistlingНемога да се оплача от малкото ни мъжле Whistling

# 578
Мерси за инфото, Фани73 и Ивеета
Ех, защо не мие "второ", щях да знам повече  Grinning Или трето  Rolling Eyes Айде да не ви занимавам...
И да питам, има ли други бебенца със зачервени "Д" - та покрай захранването? Пробвах най - различни мехлеми и козметика, но ни облекчават временно, после пак става розов
Било от киселата урина покрай новите храни.

# 579
кака Гоша, опита ли с Веледа?

Днес купих от тези стритите бисквити и смятам да и сложа малко в млякото като легне. Ще видим...

# 580
Здравейте! Можем ли да им даваме на бебчовците червено цвекло, райска ябълка и дюляяя, сега им е сезона и не ми се ще да пропусна, особено цвеклото че сме с ниско желязо

# 581
Мили Ванили, опита ми е с д-р Тайс /Нахтхерцен/ и един мехмем, който се приготвя на място в аптеката по рецепта, след като не се повлия от по - малко "класното" на Нивеа.
Веледа всичко ли изчисти от зачервяването?

# 582
кака Гоша, купи си Адвантан, но мисля 4е е с рецепта! за подсечено е! Само той  спази задника на малкия като се беше ЗВЕРСКИ подсякал преди време! действа безупречно!  bouquet

# 583
Благодаря на всички които се сетиха за нас.И ние най накрая станахме на цели 6 месеца. Как бързо лети времето.
Идвам да ви почерпя с тортичката която спретнах за моето момченце .С диетата която спазвам голямо изпитание беше - без  масло, без яйца, без мляко, без орехи ooooh! ooooh! ooooh!
Измъчих се, но не оставих детето без торта.Не е нищо специално, но..........почерпете се.

и за пиене малко

Честито и на другите бебоци - Даная, Калоян, Йоан, Дарин и Нико.
Веси Меси ЧРД  bouquet  bouquet  bouquet.Все така да те обичат твоите мъже.Да си жива и здрава.Разплака ме с трогателния подарък.
Тини-Мини значи да имам пак едно наум за нашите колички #Cussing out.Уж като ми я смениха на мене дадоха от подобрената версия рамка ама да видим.Пфуууууу много тъпи колички се оказаха #Cussing out

# 584
  • София
Здравейте мами,

Ние чак сега се върнахме от скиторене, приспахме малчо и седнах да се разпиша и аз, а и малко акъл да дадете.
Първо да честитя на всички пораснали бебоци. Как бързо минава времето, а? Кога ги родихме, кога преполовиха годинката... Понякога като го гледам моя сладур и се чудя как стана толкова голям. Той направо си е момченце, ако не е облечен по бебешки. Иска ми се още да е малко бебче  Sad  Е, успокоявам се, че ще има второ и тогава пак ще изпитам всички тези хубави емоции  Simple Smile

Гале - страхотна торта си спретнала! Браво на теб! Като гледам снимката... то тортата колкото Страшко  Grinning  Не успя ли да топне поне пръстче душицата да опита и той какво е сътворила мама за него?

Хъни - Бъни - това твоето е геройство! Тортата изглежда прекрасно и много вкусно. Няма да казвам как се облизвам пред нарязаното парче, още повече, че съм любопитна за вкуса след като си изброила колко основни неща няма в нея  Blush Добре, че при нас няма такива ограничения иначе щяхме да си останем без торта  Embarassed Но те хората са казали - Господ изпраща изпитания само на тези, които знае че могат да се справят с тях.

И сега да питам нещо, през което си спомням че доста мами преминахте навремето. Една приятелка има малко бебе и са на мляко, не помня марката, но малката е постоянно запечена. Помня, че тук споделяхте как проблема обикновено е от вида мляко и при смяна нещата се оправят. Бихте ли споделили, от коя марка бяхте доволни? Лактана Био ли беше?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт