АПРИЛчетета хубави растат, а някои даже зъбчета редят - 7

• 27 774
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте! Можем ли да им даваме на бебчовците червено цвекло, райска ябълка и дюляяя, сега им е сезона и не ми се ще да пропусна, особено цвеклото че сме с ниско желязо

ами пробвай , ако искаш. моя хаеса цвеклото, но го заболя коремче  Hug

# 586
wave Лактана Био е млякото, ние почнахме да си акаме редовно, а след пюретата още по добре се получи.

# 587
  • София
wave Лактана Био е млякото, ние почнахме да си акаме редовно, а след пюретата още по добре се получи.

Благодаря pinzi!   bouquet
Сега ги пращам до аптеката, че горкото пате... Не му стигат коликите, а и това  Sad

# 588
  • Düsseldorf
Добро утро,
хайде преди да  настане лудницата в къщи да ви почерпя, че от днес децата ми си имат мама, с една година по-мъдра, но, не чак толкова улегнала, че да забрави, че трябва да бъде и мъичко дете и да се учи и от тях...

Хубав ден на всички! Simple Smile

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 08:12 от alex_shu

# 589
  • Варна
Галя, страхотна торта и столчето е хубаво, а какво е? Че и аз съм харесала това на Giordani , но явно ще му е малко, вероятно с този голям мъж ще трябва да избирам така, че да не му е малко

Megan, столчето е Бертони Grand Prix

А Giordani беше невероятно - много мекичко, с много яка фаца и с хубаво легнало положение, обаче е с размерите на по-голяма кошница за кола. Страшко беше облечен с тънък анцуг и елек грейка. Първо, че рамената му бяха свити, второ, че главата му стигаше до ръба на облегалката. Ако бяхме махнали меката подложка, която я има на всяко столче, щеше да му е идеално, но в момента - на 6 месеца  Shocked, а го дават до 4 години. Просто беше абсурд. Само за уточнение - преди 2 седмици бяхме 8,400 кг и 67 см.

Благодаря на всички за пожеланията за Страшко. Wave, дадох му да бръкне в тортата с пълна сила и да размаже цялата украса отгоре.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Даже го и снимах.

# 590
*Cveteto* Ето я http://www.mikroferma.com/ още не съм я пуснала, че се опитвам да й намеря място Simple Smile
Доста вдъхновено четох за всички предимства на кълновете и накрая мъжа се съгласи Grinning сега да видим какво ще е впечатлението от първата салата. Много на място ми идва за зимата, защото количеството на пресните зеленчуци намалява, а така си имаш полезна тревичка дори в най-големия студ Simple Smile

Хубав ден от нас.

# 591
*Cveteto* Ето я http://www.mikroferma.com/ още не съм я пуснала, че се опитвам да й намеря място Simple Smile
Доста вдъхновено четох за всички предимства на кълновете и накрая мъжа се съгласи Grinning сега да видим какво ще е впечатлението от първата салата. Много на място ми идва за зимата, защото количеството на пресните зеленчуци намалява, а така си имаш полезна тревичка дори в най-големия студ Simple Smile

Хубав ден от нас.

Това с микрофермата звучи много добре. Ще чакам отзиви!!!

# 592
alex_shu, ЖЕЛАЯ ТИ ДА СИ ЗДРАВА И ДЪЛГО ДА СЕ ЧУВСТВАШ НЕ МНОГО ПО-ГОЛЯМА ОТ ДЕЦАТА ТИ!
wave, и аз съм с две ръце за Лактана Био. И при нас откакто яде и пюрета пълни миризлив памперс поне по три пъти на ден.
ЧЕСТИТО НА ВЧЕРАШНИТЕ И ДНЕШНИТЕ ПОРАСНАЛИ МЪНИЧЕТА!

# 593
Nuriii  не ми каза за гърнето през деня. Кога я слагаш ? през няколко часа или..... Аз нямам успех през деня ,само сутрин - малка и голяма нужда и после немога да разбера кога  newsm78

Галееее много хубав подарък на Страшко сте взели  Hug
ние сме се спряли на този модел http://www.youtube.com/watch?v=BEdfl17REEg  само за цвета се чудим още  Whistling харесва ми и следващия http://www.youtube.com/watch?v=CVSKZ1CjrWk ама само защото се върти настрани не ми се дават 780лв. Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 12:56 от Excellent

# 594
Здравейте мами и аз дадох глас за Мила, дано спечелите стискам палци  Peace
Гале тортичката е страхотна браво Simple Smile майсторка си тииииииииии Simple Smile
Данче чак на мен ми стана густо като ти прочетох поста за картичката, колко мило от страна на таткото браво Simple Smile Честит рож ден и от мен на патерици, да си жива здрава и много много да не се ядосваш на роднините, аз поклащам глава викам да да апък кво си правя след това си е моя работа Simple Smile така всички са доволни  Blush
Вчера купих манго и папая на Денис, боже боже да ви кажа няма такова ядене особенно на мангото, то аз си го обожавам ама пък той го боготвори ахахха пробвайте да видите ако искате Simple Smile Да попитам вие вече сорови плодове давате ли? Аз все още всичко на пара и пасирам....КАртофа Денис хич не го люби, дайте един акъл с какво да давам броколито ако не с картоф???  Confused
Тайно ви завиждам за срещичката дето сте я спретнали, много готини всички и всички с бебета в ръка супер сте Simple Smile браво и на фотографа  Heart Eyes
Денис и той се буди на час по веднъж, вечер ставам сигурно поне 6 7 пъти, отдавам това на зъбките защото го намирам със затворени очички в мрънкащо състояние как яде ушите на зайо.....  baby_neutral
Хайде лек ден на всички и само усмивки Simple Smile

P.S да ви попитам и нещо друго, домат дадохте ли и как го дадохте под каква форма и с какво???

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 14:16 от poliville

# 595
АЛЕКС, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!!!!!

Гале, благодаря, и ние май с него ще отидем да харесаме, че той на 6 месеца беше 9500 сега е към 10кг сигурно трябва да е нещо по-широчко  Crazy

# 596
Alex shu
,честит рожден ден,мили4ка!!!!!бъди най- желаната жена и най-оби4аната мама на света!!!!!!!!
веси,страхотно послание на карти4ката!много е досетлив мъжа ти! Hug
аз бях написала така '...скъпи,татко......' за рожденият ден на нашият тати  Hug 
цвети,радвам се 4е сте ве4е заедно ,в пълен състав!наслаждавайте си се !!!!!!!!!! Hug
при нас времето е страхотно днес,и добре се разходихме пак Hug
от зъбките ,и ние спим мн неспокойно  Crazy ивет се буди към 5 часа,както поли описва,спи а се бушува в кошарата  Laughing 
целувки на вси4ки!

# 597
alex shu, Честит Рожден Ден, миличка! Бъди здрава, щастлива, усмихната и много лъчезарна! Весел празник!  Outta Joint
Ние си имаме зъбче най-после. Днес Кифличка е по-спокойна. Simple Smile Но вчера бяхме на РД на племенницата и се побъркахме от шумотевица. Ели изобщо не успя да заспи там. Постоянно някой крещеше или надничаше в стаята, или за разнообразие се тряскаше някоя врата...  Mr. Green  Ама деца са - няма как...
Червени плодове и зеленчуци мисля, че по-късно се въвеждат, та мисля, че червеното цвекло не е добра идея!  Peace
И аз дадох глас за Мила! Успех!
Ох... пак се размрънка, а имах още толкова да пиша...
Веси-меси, мъжа ти е страхотен! Поздрави го от мен!   bouquet

# 598
Поли,забравих да напиша за доматитеаз ги въведох в пюре с други зелен4уци,не съм давала така отделно сварени примерно.. А пюре само от домати за бебета  не съм виждала..Но ако си решила да го въвеждаш самостоятелно( аз ли4но не смятам 4е е нужно) ,мисля 4е трябва да го свариш.зелен4уците май трябваше да се варят преди да се дадат на бебетата..
Веси,и Ивето заспива така -скуби мен или себе си,за което постоянно и държа ръ4и4ките или ме хваща за носа  Mr. Green  даже веднъж нашето тате като се прибрал от нощтна смяна (аз тогава не го бях усетила)и ни заварил така-аз и тя на спалнята ,тя ме държи за носа и спим двете  Mr. Green
Зар4е,4естито ви зъб4е   Grinning
хайде бягам ве4е..

# 599
Доматите са доста къселинен ПЛОД, и е добре да се дават с ЯБЪЛКА, но чак към 8-9 месец   Naughty.

В 7 месец можем да даваме ЦВЕКЛО, ГРОЗДЕ сега им е сезона, ДЮЛИ, Чушки, аз мисля да изчакам с граха, но ще почна жълтъка, маслото и изварата по малко ако успея де , че давам едно и също поне три дни. От другия месец почвам с райската ябълка. Това МАНГО още не съм го дала, но ще изчакам така и така го има постоянно поне в кауфланд де, и авокадото също е удачно, но за сега ще давам нашите сезонни плодове...Сурови чак към 9-10 месец като най удачни са банана и мека узряла ябълка и круша.

Общи условия

Активация на акаунт