ами пробвай , ако искаш. моя хаеса цвеклото, но го заболя коремче
сега да видим какво ще е впечатлението от първата салата. Много на място ми идва за зимата, защото количеството на пресните зеленчуци намалява, а така си имаш полезна тревичка дори в най-големия студ 
сега да видим какво ще е впечатлението от първата салата. Много на място ми идва за зимата, защото количеството на пресните зеленчуци намалява, а така си имаш полезна тревичка дори в най-големия студ 

харесва ми и следващия http://www.youtube.com/watch?v=CVSKZ1CjrWk ама само защото се върти настрани не ми се дават 780лв. 
майсторка си тииииииииии 
Честит рож ден и от мен на патерици, да си жива здрава и много много да не се ядосваш на роднините, аз поклащам глава викам да да апък кво си правя след това си е моя работа
така всички са доволни 
Да попитам вие вече сорови плодове давате ли? Аз все още всичко на пара и пасирам....КАртофа Денис хич не го люби, дайте един акъл с какво да давам броколито ако не с картоф???
браво и на фотографа 

ивет се буди към 5 часа,както поли описва,спи а се бушува в кошарата 
Но вчера бяхме на РД на племенницата и се побъркахме от шумотевица. Ели изобщо не успя да заспи там. Постоянно някой крещеше или надничаше в стаята, или за разнообразие се тряскаше някоя врата... 
.Препоръчани теми