АПРИЛчетета хубави растат, а някои даже зъбчета редят - 7

• 27 773
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте Simple Smile
Честито зъбче на ЕЛия Grinning
Честито столче на Страшко Grinning
Да ви питам ,някой давал ли е чиста тиква.Днес от село ми дадоха една и се чудя какво да я правя.Мисля да сваря едно парче и да пасирам ,а пък после с какво ще я комбинирам не знам.Иначе Петьо харесва тиква ,но на Хипп Naughty
Днес изкара едно страшно ако ,направо ме удуши Joy
Дори вече като пръцка и мирише Joy
Извинете ме ,но не можех да не споделя hahaha

# 601
  • последна надежда
Аз съм въвела червено цвекло. Това е любимото пюре на Марк. Сварено и пасирано го замразих във формички за лед и добавям в зеленчуковото му пюре по едно или две кубчета. Днес ми донесоха домашни дюли и ще ги въвеждам другата седмица. Манго си хапна с една каша на Слънчо - без захар.

poliville пробвай броколи с ориз, моркови, карфиол.

Тиквата още не съм я въвела, но мисля да  язабъркам с ябълка или в кашата да я сложа.

# 602
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
ние бяхме с бебка, кака и тати малко на почивка за уикенда и на Ани много й хареса, на чист въздух в планината голям сън и големи усмивки бяха, но бяхме само на адаптирано от към хранене та утре продължаваме да се захранваме с картофено пюре и ще редувам с оризова каша

може ли да ме присъедините в групата във фейсбук - там съм Mariana Miteva

# 603
http://www.mamaibebe.com/forums/viewtopic.php?f=29&t=15153&a … 90b&start=165 Вижте тук една мама се е постарала да обобщи кое кога се дава, как действа и т.н. Много полезно.

# 604
Здравейте момичета!
Алекс, Честит Рожден Ден!!! Бъди жива, здрава и мнооооого щастлива! Желая ти много любов, повече усмивки, дечица които да ти повтарят колко много те обичат и мъж който да те подкрепя, обича и цени. Вярвам че вече ги имаш. За това...мечтай. И нека мечтите ти се сбъднат!
Бургаски мами..знам че е късно но утре на обяд, в 12 часа аз и още няколко мами имаме среща пред пантеона. Ако има и други желаещи да се присъединят...там ще сме. Пък и всички мами от Бургас ми знаят телефона...така че....звънкайте момичета! newsm51
 Ще се радвам да се видим!
И още нещо....... Зарче ...честито ви зъбчееееееееее!!! Нека всичките й зъбки да са бели и здрави!!! Да я цункаш от мен и Митака!
Аааааааа и още нещо.......като споменах Митака.....не мога да не споделя тази снимка.....

А това е най-модерната шапка......шапкопамперс......

Поздрави и целувки на всичкииииии!!! newsm51 newsm51 newsm51
П.С. И Злате......стягай се душице.......скоро трябва да врътнем дупета из парка. Да нацелуваш кривотийка и бати. Heart Eyes

# 605
привет Simple Smile за9о трябва да се варят за да се дават на бебетата? Аз не варя , освен ако не трябва. За манго не съм се сетила, защото има доста лика вътре  , но пъпеш, синя слива, круша и пр. неща си ги давам сурови . Домати също. Но проблем. Тиква давам само така с лъжца или пръсти или пък към каша. Ако реша да слагам нещо към кашата ползвам миксера за смутита. Слагам например круша или пъпеш или каквото искам и малко мляко или малко вода и миксвам. После поливам смеската за кашата и става супер. Последно направих смеска от безмлечна каша + тиквичка и сладък картоф сварени на пара  и смутнати с малко формула  Laughing
Но тиквичките на пара (45 мин.) си ги мляска и така като добро прасенце  Wink
Моят герой и той се буди напоследък често и аз мисля, че зъбите са му проблема защото ако ми спи на рамото няма проблеми.

На рамото да дреме му е любим номер още от съвсе малък - както майка ми каза с него се чувствала като Дългя Джон Силвър. Трябвало само да го научи да вика "Злато, злато!"

# 606
Хъни Бъни, поздравления за тортата! Изглежда и красива и вкусна! Количката сигурна вашата е от новите конструкции. Нашата я сменихме за първи път през юли и тогава още не са били от новите. Гледа се отстрани на черната пластмаса да има 2 нита вместо 1 и тръбата на сгъвката да е цяла, е не отвътре да е отрязана - така ни обясниха.  Peace
Пинзи, червеното цвекло е силно нитратно и затова се дава по-късно- поне това съм чела. Кисненето във вода донякъде намява нитратите.  Peace
Алекс-шу, да си жива и здрава! Все така готина, борбена и позитивна! Да си винаги усмихната и обградена с много любов!  Hug

# 607
извинявай Excellent, не съм видяла кога си ме питала. И при нас сутрешното си е закон Simple Smile. Аз я почнах още от съвсем малка с ЕБХ, иначе беше едно постоянно напъване, пъшкане, сумтене, приплакване най-вече през нощта Tired. Не се притеснявай ще успееш - главно ти трябват търпение и постоянство. Аз по едно време можех да напиша дисертация за Сузиното акане Grinning

Главното е да я усетиш кога започва да се напъва. Става неспокойна (Сузи цялата червенееше), започва да пъшка. Случва се обикновено след ядене, дълъг... може и къс, дневен сън(ние вече ги нямаме) иии като я сложиш на гърненце издаваш някакъв звук, да се сети защо е там. Аз примерно се напъвам с нея Grinning Случвало ми се е да ми е суупер нервна и като я сложа да се изака направо да ми приплаче, но погалваш по главичката, целуваш, ескимоски целувки ала бала усмивки заглавичкване иии напъване с нея и се случват работите Simple Smile

ПП: забравих, най-важното условие е да й се ака

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 17:06 от Nuriii

# 608
Цитат
Марини какво представляват тези кисти? Аз също имах някакви неболезнени втвърдявания из гърдите, но изчезнаха от само себе си (най-вече благодарение на бебето). Дали не биха могли да се изчистят от цеденето?
Nurii, кистите не се напипват с ръка. Видяха се на ехографски преглед. А аз отидох точно, защото имах едно топче, което напипвах и се бях ошашкала, но се оказа по-голяма киста.
Звездичка!, може и да е презастраховане, но нали знаеш: Страх лозе пази! А иначе, ако Теа сучеше мисля, че въобще нямаше да я има тази дискусия. Много ми се искаше този път да успея, но не ми било писано. А сега ми е съвестно да я лиша от тези "огромни" количества, които цедя, та ще почакам още малко.
Веси, ама тя университетската шапка съвсем му е по мярка!
Tanya, все още не съм качила моите снимки във FB, защото въпреки че tini-mini  bouquet ме направи администратор, пак не мога да направя нов албум. Някакви идеи? Може би само създателят на групата може...знам ли? newsm78

# 609
Здравейте момичета,
от месец и половина не съм ви чела - то не беше пренасяне, то не беше чудо...най-накрая имаме нет и от днес започвам да наваксвам пропуснатото.
ние сме добре - нашия митко яде зеленчукови пюрета, каши от просо, елда или ориз, а от другата седмица започваме с месните. Кърмя го преди всяко хранене, но мисля да махам обедното кърмене.
Зъби още няма:)
Ще започвам да чета, за да мога да се включа адекватно, а сега отиваме да се порадваме на последния (според прогнозите) слънчев ден:hug:

# 610
  • Sofia
за кълновете - аз си ги отглеждам успешно в буркани с един тензух с ластик отгоре. Първо ги държа 1 ден във вода да се накиснат, после я изсипвам и само ги плакна веднъж на ден. Най-вкусни са соя, жито, люцерна.

# 611
АЛЕКС, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН С МАЛКО ЗАКЪСНЕНИЕ! И АЗ ТИ ПОЖЕЛАВАМ ДА СИ ВСЕ ТАКА БОРБЕНА И ДА СЕ РАДВАШ НА ПРЕКРАСНИТЕ СИ ДЕЧИЦА!

Или, семената за кълновете от диетичните магазини ли ги купуваш? Аз също съм произвела няколко реколти Simple Smile, но само от леща и нахут, понеже от това което може да се купи от обикновените магазини май само тези стават за покълване!

Моят герой и той се буди напоследък често и аз мисля, че зъбите са му проблема защото ако ми спи на рамото няма проблеми.
На рамото да дреме му е любим номер още от съвсе малък - както майка ми каза с него се чувствала като Дългя Джон Силвър. Трябвало само да го научи да вика "Злато, злато!"
На мен пък една позната ми се смее, че Ани си била много добре понеже била прекарала 9м. в корема ми, и сега така продължавала само че върху корема ми, Simple Smile това по повод че честичко се разнасяме на ръце! Иначе и Ани много обича да спинка в мен и си спи много добре и непробудно, но за съжаление нямам много възможност да я оставям да спи така! Преди и каката  за известно време спеше следобедния си сън в мен, а пък аз се наслаждавах на интернет през това време! Simple Smile

Веси, много сладък този Митко!

# 612
  • София
Привет на всички! Hug

Страхотни торти видях, браво! Честито на всички пораснали бебчета!  bouquet

alex_shu, честит рожден ден със закъснение! Да си  здрава и щастлива!  bouquet

Аз се боря с ужасна хрема, май я прихванах от каката, само дано бебо не я хване, че е ужасно! Tired Като изключим това сме добре, радваме се максимално за хубавото време тия 2-3 дни и гледам да сме повече навън. Дребен вече седи доста стабилно и, разбира се, вече не иска да лежи, много му харесва новата позиция. Laughing Вече си има 4 зъбчета, чакаме още 2 съвсем скоро.

Това бебе йога много интересно ми се струва. Peace

vesi_mesi, много мила картичка, браво на твоите мъже! Много му отиват шапките на Митко! Peace

zar4e, честито ви зъбче! Peace

Хубав ден на всички! Laughing

# 613
здравейте,моми4ета!
nurii,браво за гърненцето!!!!!оф,аз какво се услушвам още,трябва да запо4на да я слагам Peace
днес нашата дундулинка става на цели 9 месеца!!!! Hug Heart Eyes
да ни е живо и здраво слън4ицето!!!!!
 beer3  food002 Popcorn smile3510
направихме си хубава разходка тримата, с нашето тати и си спретнахме хубав обяд  за нейно здраве!  Laughing
4естити месе4инки и на вс други сладури днес!  bouquet
веси
,много е сладък със шапките си Митко! Peace Mr. Green
и сега имам въпрос4е  Peace днес забелязох в акито на Ивето малки 4ерни 'влакънца' или нещо такова....  Peace някой има ли си на идея от какво може да е ..не ни се е слу4вало досега,преди имаше мн хубава страница свс видове акита..ако някой се сеща може ли да я сложи пак! дали не е нещо от зъбите ...не съм давала нищо ново  Peace
благодаря предварително!

# 614
кака Гоша1. Какво е Адвантан и за какво се използва
Адвантан е противовъзпалителен лекарствен продукт (кортикостероид) за приложение върху кожата. Подтиска възпалителните и алергични кожни реакции и облекчва симптомите, предизвикани от кожни проблеми като зачервяване (еритем), задебеляване на кожата, загрубяване на кожната повърхност, задръжка на течности (едем), сърбеж и други оплаквания (парене или болка).Адвантан се използва за лечение на атопичен дерматит (ендогенна екзема, невродермит), екзема при деца, контактна екзема, дегенеративна, дисхидротична или обикновена екзема.Адвантан се предлага в две различни лекарствени форми, които са с голямо значение за терапевтичния ефект.

ЗАТОВА Е С РЕЦЕПТА

Общи условия

Активация на акаунт