АПРИЛчетета хубави растат, а някои даже зъбчета редят - 7

• 27 771
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Мерси, Фани, тъкмо щях да благодаря на Глори БГ за пропоръката за Адвантан - в листовката пише, че кремът е "за мазна кожа и окосмените части" - евентуално - викам си, добре че не взех крем, а маз. Шегувам се  Hug Действително са два продукта - крем и маз /но май че това вече го казах/. Силно противъзпалително е, защото се слага веднъж дневно. Но се оказа се точния преапарат за нашия ... гъз, с извинение, че от два месеца мъдря решение; но използвано точно по инструкциите на подсушена кожа и нанасяне на тънък слой, подобри за броени часове. А, да, отсвирих мокрите кърпички - минаваме на тензухени парчета за подсушаване и почистване. Уж ползвам добри марки, мия го счесто дребния; може би ароматозаторите дразнят.

# 616
Алекс честит рожден ден с закъснение! Hug
Ани честити 9 м на малката дама
Hug

Червеното цвекло и мен ме интересуваше преди няколко седмици защото на една каша на хумана с череши и банан има в съдържанието си цвекло,е престраших се и дадох преди два дни.
Тиква давам в пюрето сварена заедно с картоф и морков ,днес опитах да дам само сварена защото докато се храним непрекъснато посяга към нашата храна ,е днес му сварих тиква (за него без захар)и му дадох едно малко парченце,е такова козене падна докато не го изплю не миряса,а иначе си смуче ябълка и круша даже успя миналата вечер да си отгризна една люспичка от ябълката и си я дъвка дълго
за Адвантан това което е написала fani73 подкрепям,точно така е .

# 617
моми4ета,моля ви,някоя не се ли сеща какъв беше онзи сайт за бебешките акита,със снимки даже,мн мн хубав!досега ровя из старите теми и не мога да го намеря...
ако някоя се сети,моля нека ми го пусне,там имаше такова аки като днескашното на Ивето...но не се сещам какво зна4еше... ooooh!

# 618
Ани май е това http://slavip.moetodete.bg/blogpost_4318_0.html
Иначе Кая имаше един път такива нишки в акото, приличаха на малки глисти, бях и дала слива или банан не помня точно  Peace

# 619
Ани точно от банана могат да са нишките при баткото се сещам че имаше такива.

# 620
благодаря ви,моми4ета!!!!!!то4но от банана е било!в4ера си хапна по4ти цял суров банан!беше и малко по-узрял,ако има зна4ение..
гери К ,то4но това е саита!!!!!!!!много,много благодаря!!!!!! Hug
сега ще съм спокойна! Peace
друго си е като ме успокоите! Hug

# 621
Ами, JMM, Фани почти дословно ти е цитирала листовката, няма причина да не подкрепяш някак си
Аз пък подкрепям да се четат листовките.

# 622
друго си е като ме успокоите! Hug
Сега на спокойствие да ти честитя порасналото момиченце  bouquet.Много да те радва талисманчето.
Алекс Шу със закуснение ЧРД  bouquet  bouquet  bouquet.Много здраве, късмет и любов ти пожелавам Hug
Веси Митака мммм сладурко Heart Eyes
Днеска добре се разходихме.Излизайте, че не се знае докаго ще е хубаво времето.Пфууу зима иде Mr. Green

# 623
Сега като разгледах картинките ,ние май сме с нешо средно между нормално ако и запек ooooh!
Май е от тиквата и банана ooooh!Утре ще сме си само на кърма ,един "разтоварващ ден" така да се каже Mr. Green
Днес Петьо изяде огромно за нас количество пюре 125 мл и съм много горда със себе си  Laughing
Сварих му домашна тиква и всичко облиза ,хем навън се хранихме днес Laughing
Ноооо веднага след това си ревна за цица ,днес следобяд яде 4 пъти ooooh!
И си суче съвсем сериозно ,като новородено ядем  ooooh!
Ани ,кога минаха 9 месеца ,голямо момиче е Ивето,да е жива и здрава  bouquet 

# 624
Ани да ти е жива и здрава рожбата и мнооооого да те радва!
Митко също я поздравя.......с песента" Мама  ми купи днес нова книжка с картинки!"
Да я нацелуваш от нас миличка!!! newsm51 newsm51 newsm51
П.С. Ние днес в морската бяхме 5 мами и си изкарахме страхооооотно(ако и Митко не ревеше като провален щеше да е суууупер, ама нещо ми е кривичък днес, дано утре dа е по-спокоен). Надявам се следващият път да сме повече......и да се видим скоро...преди да е стегнало...иначe чаааааааааак напролет!!!
Данче...браво на Петьо!Голям е сладуранчо.

Поздрави и целувки на всички!!! newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 23:19 от vesi_mesi

# 625
Притеснила съм се много, че от вчера Габи яде по 40 грама и повече не иска - пищи като луда. Иначе няма признаци да е болна според мен. И не мпга да си обясня причината каква е и само ще и отслабне организма така. Един път пак така - повече от три дена не беше ВКУСИЛА. Тогава от притеснение, за това време отслабнах.
При вашите дечица случвало ли се е?

# 626
Мили Ванили не се шашкай...............може да е от растежа на зъбките,от някакво временно неразположение или просто да е нямала днес такъв апетит......то и ние големите всеки ден ни е различно................може да и е било и тежко на тумбачето............
  ние сме във Варна още и тук вали ли ,вали ..............и днес ще си почиствам къщата.............а с варненки нещо контакта е труден или пък си имат групичка на шаро и явно няма да си имаме нови приятелчета.............. Cry Cry Cry

# 627
И според мен не трябва да се плашиш. Ние имахме една криза покрай зъбите (не че се появи некой, де). 3 дни искаше само да суче и не признаваше нищо друго. После отмина.

За банана. Вашите бебенца не се ли запичат от него? Аз като й давам банан, задължително после давам круша или сливи, защото се запича ужасно. Майка ми е казвала, че банана запича в малки количества, а ако се прекали - разстройва. Но нямам опит с последното.

Сияна от няколко дни седи самичка. Все още е клати като малко пате, от време на време, но е много по - стабилна от преди. Миналия ден я видях как се надига, за да стигне играчката над леглото, почти беше направила мост. Много хубаво ми стана, че точно тогава бях в стаята и не изпуснах момента, в който е направила нещо ново.

Пожелавам ви много детски усмивки в този мрачен ден!

# 628
Честит Димитровден!!!   bouquet
Да са живи и здрави всички именници!   bouquet
Специални поздрави за Митко на Веси-меси и Митко на Naidi!
Hug
От здраве да не се отърват и моя татко и миличък племенник!   Heart Eyes

# 629
Мили Ванили ,не се тревожи ,всичко може да е ....зъби,нова храна,може да й е по интересно да яде пюрета и затова да отказва млякото.Имам приятелка ,чието дете яде само сутрин в 6 ч. и вечер в 22 ч.мляко.През останалото време е на пюрета ,каши ,попара даже яде.
Детенцето е на 6 месеца.Рано го захраниха ,но пък си наддава добре и е здравичко.
Вие колко заместени хранения имате?
И не разбрах ,Габи само мляко ли отказва или и друга храна Rolling Eyes
Дано днес да сте по-добре Praynig
Да си дойдем на думата ,честит празник на всички празнуващи и много специално на Митко на Веси Меси! Grinning Grinning GrinningВеси,да ти е жив и здрав Митака ,много да те радва и да те слушка !
Хайде една софра да сложим ,аз днес също ще готвя специално ,въпреки ,че намам именник.Много харесвам точно този празник !

Общи условия

Активация на акаунт