АПРИЛчетета хубави растат, а някои даже зъбчета редят - 7

• 27 813
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте и от мен!  Hug Hug Hug
В Кипър сме.Полетът беше кошмар,бебо спа накрая за около час,при което като лежа върху гърдата ми ми запуши каналче.Количката не ми я дадоха на излизане от самолета,а чак долу на лентите и то на друга от тази от която взимаме багажите.Аз докато разбера къде...и ми се откъснаха ръцете.  ooooh!
Иначе съм много щастлива вече.  Party
Тук е топло,лято,море   Nature Sunny  ....и се мотаем по тениски и долни гащи.Само вечер е с две идеи по-хладничко.
 Не мога да насмогна с багажите от преди и от сега....  clean prostor clean supermama но днес утре ще му се види края.Дори най-накрая днес и моето бебе ще разнообрази менюто и ще бъде захранен най-сетне.Мисля да му предложа морковче,че като чета картова не се нрави много,много.Дано му хареса  Praynig  Laughing
 И аз гласувах за Мила  Peace
Нури каква е тази ферма,я разкажи по-подробно Simple Smile
ВесиЧ.Р.Д на патерица  Hug И мен ме разчувства...много миличко е  Hug
Честито и на всички други пораснали бебешорковци,които пропуснах!
Тичам,че реве......

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 07:53 от *Cveteto*

# 556
*Cveteto*  Hug

Честита шеста месечинка на Страшко- Галя5 и Калоянчо-Хъни-Бъни,   bouquet baloni  както и на Даная-Делта.   party006

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 08:43 от Galeto.

# 557
и аз гласувах за малката сладурана.
ние сме добре вече, бебчо почти не кашля, хремата също много намаля, но започна пък да спи само по корем. вече взе да ме хваща шубето дори го въртя през нощта, а той веднага се завърта и пак по корем. тук много бебоци спинкат по корем, но понеже аз никога не съм спала така.....и се притеснявам.
вечер към 21,30 си пие по 200 мл кърмичка + 2 суп. лъжици каша на нестле и спинка като гълъбче до 9,3 сутринта. иначе се бяхме видяли в чудо, до към 2-3 спи и после се будеше през 5 мин и мрънка ли мрънка, с вода се лъжеше само първия път и после ела гледай до 6,3 едвам се издържаше. сега съм му притоплила кърмичката и го чакам да се събуди, ама като ги гледам как си спинкат по мъжки двамата с милото май скоро няма да се събудят.

мами, да ви питам имате ли болки в гърба. аз направо умирам всяка нощ. сега бебчо започна да спинка без да се буди пък аз обикалям като луда, легна ли и за 10 мин вече адски ме боли. даже обмислям да си вземем от матраците на дормео, тези които са по-тънки и се слагат върху стария матрак, наши познати са си купили и са много доволни. не знам от раждането ли, от от тежестта на бебчо ли вече, от това че все съм наведена, но не се търпи.

честито на празнуващите. днес ще е студеничко, но пък слънчево. аз вчера извадих люлката и сложих дребчо на терасата. ох колко му хареса, а тя така беше нагрята, че ми беше горещо по анурак даже. то милото нали не беше излизало 1 сед. и гледа като диваче. и като започна да се радва послееее чак съседката се показа на прозореца да ни чуе как пеем от щастие.

хайде лек ден от мен и дано бебчетата да са ни живички и здравички

# 558
ЗДРАВЕЙТЕ МАЦКИИИИИИИИ Hug Hug Hug
аз оставам още една седмица във Варна и ще е срамота да не се видим с Варненските мами..................ето тел и чакам обаждане-0884028856
евентуално понеделник към 12 на входа на Морската градина

# 559
  • В сърцето на един мъж
ЧЕСТИТИ 6 МЕСЕЦА НА  СТРАШКО, НА КАЛОЯН И НА ДАНАЯ

Марини хапчетата са ДОСТИНЕКС, на мен ми казаха да изпия 4 хапчета през 24 часа и след 24 часа да пробвам с помпата - не трябвало да има и капчица. Хапчетата са гадни, не се чувствам хич добре, но поне вече напрежението и червените болезнени петна ги няма.

Момичета и днес и утре времето ще е супер. Аз за днес не знам дали ще мога, но за утре ако искате да се съберем в южния, или на НДК, или на театъра Иван Вазов към 3-4 часа примерно.
Ние вече сме здрави и ще се радвам да се видим.

Пишете ако сте съгласни

# 560
Малеееееееееее  ooooh! ма страхотни бебета си имаме !!!!!   bouquet
Ани 2002 - Ивееет е страхоооооооооотна .Мале колко е пораснала . ooooh! Whistling Многооо да я нацелувашшшшшшш .Страшна кукла е  Mr. Green
Милена 66 - Възхищавам ти се !!!!  bouquet Какви сладурки си отгледала  bowuu Rolling Eyes Да са ви живи и здрави ! Мноооогоо са готинки  Hug Hug
Веси Меси  - Я какъв мъж е станал Митко  ooooh! Ама нещо поотслабнал ми се струва  newsm78 Ама ти е свалил главата .Така прилича на теб  Party
Дени 1971 - Мила е страшен бонбон  hahaha  bouquet Толккооова сладкааааааааааа

Ееее.Стахотна среща сте направили  Rolling Eyes Съжелявам че недойдох  #Cussing outМалеее като ви гледам повечето сте си върнали формите особено Марини ,Мили ванили,Гери К   Whistling Hug блазе ви Аз съм си същата буцааааа #Crazy Sick заседнах на + 14кг. и немога да ги сваля  #Cussing out

# 561
кака Гоша, бишкотите на Плазмон аз ги купувам от тук http://babyplanetbg.com/ , но ги продават и в почти всички детски магазини.

# 562
За "Най-сладкото бебе на България" - Не знам как отчита гласуването, но след няколко опита ме пусна да гласувам пак Simple Smile

Честито на всички бебчета с кръгла месечинка на днешния ден!

# 563
Веси меси - Честит рожден ден миличка .Да си жива и здрава и все така позитивна и усмихната! Получила си най хубавият подарък на света - първота картичка до мама .

Галя 5 - честита 6-та месечинка и нашият юнак Страшко

Нуриии - миличка как успяваш през деня да я слагаш на гърнето ?  newsm78 Имам предвид че аз и Ивайла слагам ,ама през деня нямам успех .Немога да я разбера кога да я слагам .Ти през няколко часа ли я слагаш или просто като усетиш ?  newsm78 Peace

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 12:56 от Excellent

# 564
Честити :
половин годинка на :
Страхил[4.350кг, 53 см] - мама Galia_5
Калоян - мама Хъни-Бъни
Даная - мама Delta

7 месеца на
Йоан [2.590кг, 50 см] - мама ioanna_e
Дарин [3.260кг, 49 см] - мама danisport
Нико [4.100кг, 52 см] - мама rali4ka765

Момичета ами те много пораснали момчетата и момичетата ви/пу пу/,моя си е едно мързеливо бебе,не иска да седи нито сам в кошарата нито по корем,едва 3-4 мин се задържа,преди два месеца се опитваше да пълзи -на няколко пъти си стигна до набелязана играчка ,и само реве и се търкулва обратно по гръб,не иска седнал,иска да се разнасяме ,и така и така съм започнала да се оплаквам да ви споделя че момчето ми не харесва плодови пюрета  newsm78 зеленчуци всякакви яде ,а вече два пъти опитва круша на гербер и такова мръщене и се мръщи сякаш лимони съм му дала.

# 565
Здравейте мами. Може би сте ме забравили вече?!?! От бременна не съм писала,но като се роди Дейвид и докато влезнем в график трудно стана. Много е капризен,не ме испуска и за секунда. Само с него се занимавам, до сега бяхме при майка ми и всичко друго вършеше тя. Сега ще сме при свекитата.... Хванах се да изчета тази тема и сега се надявам да се включвам редовно. Дейв има голяма фонтанела,аз имам малко останало количество вигантол и го давам на ден по 2 капки. Предния месец бяхме на ден по 4 (2 сутрин и 2 вечер).Лекарката казва че му е мека главичката и сега е започнала да се втвърдява,на мен ми е много притеснено. Иначе си имаме 2 зъбчета,първото ни изби на 5 и половина месеца,а сега и второто се показва. Скоро трябва да ходим на преглед и да ни взимат крув и урина, ваксина ще ни бият и се надявам да ни каже вече че е добре с костите и да се учим да седим. За сега само се върти от гръб по корем,но не и обратното,не се и опитва да лази. Прочетох и за групата във Фейсбука, чакам да ме приемете Penka Krysteva с бебчо съм на снимката,но все още ми е трудно да се оправям там,надявам се да се науча. Много дълго стана,да не ви доскучае от мен,пак ще пиша...

# 566
  • Варна
Милички, да почерпим и ние със Страшко за половин годинката.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз спретнах единствената торта, която мога да правя и обичам - бисквитена. Днес му купихме и подарък - столче за кола от 0 до 18 кг. Бях харесала едно много яко Giordani - Mythos и за малко да го поръчам без да го видя на живо. Отиваме днес в един магазин и като го видях направо се влюбих. Слагам Страшко вътре и .......... му е малко.  Sad Такова нещо пък не очаквах и много тъпо ми стана. Затова избрахме друго, което не ме кефи толкова, но.......... Дано и като порасне да ми е такова голямо момчето, да стане голям мъж.

Честито и на другите бебоци - Даная, Калоян, Йоан, Дарин и Нико.

Веси, честит рожден ден със закъснение. Пожелавам ти да си обичана и ценена жена и майка.  Hug Картичката е била разтапяща.  Peace

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 15:23 от *Галя*

# 567
Галя, браво за хубавата тортичка! Да е жив и здрав Страшко!

Веси, много мило звучи както го разказваш, и за напред така да те радват твоите мъже! Simple Smile

Марини, дано да не е някакво излишно презастраховане от страна на доктора, че ми се струва, че двете неща нямат връзка!
 Между другото, аз като цедя, с триста зора докарвам 40-50 грама и то не всеки път, а иначе на Ани си и стига, защото е общо взето все още само на кърма, та исках да кажа, че и при теб, ако сучеше Теа щеше да си хапва доста повече от твоето млекце! В крайна сметка да е здраво детето и да си хапва, а пък другото не е толкова важно! Simple Smile

Цвете, добре си ти, ходиш си на плаж, пък ние тука с палтата! Laughing

# 568
ЧЕСТИТО месечинки на всички бебчовци!!!!!!!!
Галя, страхотна торта и столчето е хубаво, а какво е? Че и аз съм харесала това на Giordani , но явно ще му е малко, вероятно с този голям мъж ще трябва да избирам така, че да не му е малко  Rolling Eyes Wink

Миленче, много са пораснали хубавиците и са страхотни  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Цвете, радвам се за вас  Hug

Днес е страхотно времето, прекарахме целия ден навън  Laughing

# 569
Уффф,бясна съм #Cussing outДнес майка ми ми чете едночасова лекция за това как трябва да соля бебето,защото вече е студено.Преид малко звънна татко и той акъл да дава #Cussing outКогато трябва някой да помага всички се скатават ,но за пусто солене се изредиха цялата рода  #Cussing out
Някой дава ли каши "Лека нощ"?
Засищат ли наистина бебетата ?По-малко ли стават през нощта ?

Общи условия

Активация на акаунт