АПРИЛчетета хубави растат, а някои даже зъбчета редят - 7

• 26 759
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
честит имен ден на митко на веси-меси и митко на найди!!!!!!да са ви живи и здрави сладките именни4ета!!!!!!!!
4естит имен ден и на останалите празнуващи!
4естит празник и на сливналийките от форума-Поли,Мариса ,Пинзи и ако има и други,разбира се!!!

днес е празникът на сливен!
благодаря на вси4ки,за пожеланията!!!!
проходилка-мисля 4е може след 6-ти месец ,но и по ваша преценка ,разбира се! Peace

# 646
  • последна надежда
Нашият педиатър каза че може в проходилка ако бебето може да седи самичко без да се подпира.
Марк не може да седи сам. Намали и пълзенето. Пълзи само ако има примамлива цел. Телефон, зарядно, лаптоп или кабел. Ако веди нещо такова се изстрелва и развива скорст при пълзенето  Laughing.

vesi-mesi, naidy и zar4e Честити ви именници! Много да ви радват!

Да ви се похваля Grinning
Всички противници на моето кърменето вече се отказаха да правят забележки и коментари! Даже днес ме подканиха да го накърмя за да се успокои малкият киселяк  Crazy. Доживях да го чуя! Данче и на теб ти го пожелавам   Hug!
За захранването. Марк яде на обяд  12-13ч зеленчуково пюре (само зеленчук и вода, без добавки), а вечер около 19ч каша (към нея добавям плод или плодово пюре). Но не съм замествала кърмене. Още се буди и нощем да суче.

Вчера в един магазин като видя пюретата и като се размрънка МАМ-МАМ-МАМ. Явно му су беше дояло пюренце  hahaha.
Месо и глутен още не съм давала. Чудя се дали да ги почвам  Thinking.

# 647
Чистит имен ден на всички именници!
Аз миналата седмица бях на профилактичен ген. преглед и днез ми излязоха резултатите от цитонамазката-3 група Sad . Лекарката каза че не било добре и утре ме вика да ми даде рецепта и да ми каже какво се правело. Но пък незнам това няма ли да навреди на кърмата ако ми предпише нещо. Оф много гадно  Thinking

Момичета ако не сте ходили на проф. преглед отивайте  ooooh!

# 648
Здравейте милички!
Аз Митака  го слагам в проходилка и той си ходи съвсем самостоятелно където си поиска. Дори като му кажа :Ела при мама" и идва. Не е случайно....просто така си играем от няколко дена...ела при мама .....ела при тати...и така.....прави крачки съвсем уверено нашият младеж. И аз съм чувала че проходилка е за след 7-8 месец но Митко има такова желание. Вече може да седи...а  и на нашата проходилка пише, че е за след 6 месец но за не повече от 20  мин. на ден. Аз така и правя. Peace
Сега бягам при готите. Те са в другата стая.....а аз...приспивам бебо. Whistling

Благодаря ви момичета!
п.с. Ивеееееета, нашата лична , каза че глутен и месо мога да давам след навършени шест месеца и половина!

Обичам виииииииии!!! newsm51 newsm51 newsm51

# 649
cveti_ss, не се шашкай  Hug - направи си още една цитонамазка според мен другаде. А най-сигурното е изследване за HPV папилома вируси, прави се в лаборатория Геника. АГ-то трябва да ти вземе материал за изследването, ако решиш да го правиш. Знам го , защото след първото раждане цитонамазката ми беше 2-ра към 3-та група и моята лекарка ми препоръча това изследване, от което излезе, че нямам папилома вирус и всичко е наред. При мен си го обяснявам с това, че ходих за цитонамазка твърде скоро след раждането /2 месеца/. Сигурно и при теб всичко е наред.  fingerscrossed Peace
Проходилка определено няма да ползваме - нека да се учи да пълзи, да се изправя по мебелите и т.н. по естествения ход на нещата.  newsm32  smile3539  tiptoe running
За глутена ето какво е писала Бу в една друга тема:
"Новите проучвания от 2008-2009 показват, че глутенът трябва да се въведе до края на 7ми месец; твърде ранното или твърде късното му въвеждане крият неоправдани рискове или липса на доказани ползи. Затова вече аз, като се опирам на тези проучвания, когато говоря с майки, виждам че повечето от тях избират да въведат глутен в края на 7мия, началото на 8мия месец. Въпреки че с Госпожичка знаех друго и захранвах съобразно с него, тоест дадох глутен към 10-11м, с Ръкавичка се съобразих със сегашните неща и дадох глутен в последния ден на 7мия месец  (защото си признавам, че имах едно на ум, може би и заради предишно отгледано иначе дете и не можах да се пречупя да го дам в 6тия месец, въпреки че проучванията казват "да")."
Нашата програма с яденето /не смея да го нарека режим Simple Smile/ е като при Мегана, само че през нощта понякога яде по-често и най-вече продължително.  Tired Снощи съм го приспивала 3 часа като сука нон-стоп това човече, не дава да се измъкна.  ooooh! През деня понякога проплаква жално-жално като от болка, сигурно от зъбите ще да е.
На някой друг изляоха ли горните зъби освен на Дани на Нефер?   Thinking
Лека нощ!   bouquet

# 650
milli vanilli,не се шашкай,4е не е яла много Габи в4ера!и на нас ни се е слу4вало  Peace и за мен е от зъбките,а понякога просто не им се яде много на децата! Laughing
моми4ета,сега про4етох вси4ки пожелания за 9-тата месе4инка на Ивето,многоо много благодаря!!!!!!времето си лети ,само живи и здрави да сме !  Hug
веси
,весел празник !  bouquet
глутен-давам от около месц ,месец и половина ,който се съдържа в пюретата,но не съм дала още жълтък,трябва скоро да го въвеждам!!!!
 ние също си имаме малък семеен празник днес и бягам към масата да вдигнем тост и да хапнем !   1dating beer3 Wine Glass:
лека и спокойна ве4ер на вси4ки! Hug

# 651
На някой друг изляоха ли горните зъби освен на Дани на Нефер?   Thinking
Лека нощ!   bouquet
Ние от днес сме горди притежатели на трети зъб и 4ти напира, според мен!
Ани, честити ви цели 9 месеца! Да ви/ни е жива и здрава Simple Smile  Hug
Честито и на всички други дечица и именици! Аз бях болна и 3 дни беше много зле вкъщи положението  ooooh! Сега съм само кожа и кости и наитина трябва да измисля някаква диета за напълняване  Thinking

# 652
  • В сърцето на един мъж
didi666 и 0 Гости преглежда(т) тази тема. hahaha

ужасно е с тия зъби.
имм нужда от сън

# 653
и ние снощи до 1.30 въобще не е заспивала-само реве и цицата не я успокоява.................задреме за малко върху нея и изведнъж се стряска и реееееееев..................не знам зъби ли е кво е

# 654
Добро утрооо  Hug
ох с тия зъби е ужасно направо!аз не смея да кажа направо,но при нас от ден-два се поуспокоиха нещата,а все още нямаме зъб4е  Thinking  много е бяло ,аз си мсиля 4е го виждам даже ве4е  Laughing ,но официално не се е подало  Naughty
та така...има ли други без зъб4ета още  Thinking
Аз съм 4ела 4е е генети4но заложено поникването на първите зъб4ета,на мен и на мъжа ми също по-касно са изникнали ,към 9-10 месец 4ак...та така Simple Smileот4етох се  Hug
приятен ден,моми4ета! Hug

# 655
ох, и ние имахме няколко безсънни нощи. само проплаква, а онзи ден се събуди в 5.30 и рев до 7  Sick. вчера бях като сомнанбул.
абе, само ние ли нямаме зъбче още?  newsm78 (хи хи, ани редактирам се  Grinning, значи не сме само ние  Mr. Green)
мойта дебелана само се върти като пумпал, опитва се да се придвижва, но не мога да го нарека пълзене. по-скоро се приплъзгва. а пък да ходи - на 6 месеца  Shocked....  веси меси направо ме шашна!!! аз я слагам вече в една кошарка на земята да си се въргаля, че миналата седмица ми падна от спалнята  Shocked. спря ми сърцето за секунди...
аз още се ослушвам със захранването. мойта цуца има някакво раздразнение на стомахчето и дебелото черво и повече от месец редовно имаше разстройство. мислехме, че е вирус, но стандартните лечения с прахчета и лечебна хумана не помогнаха. миналата седмица бяхме на гастро и докторкат апредписа хипоалергенно мляко и оризова кашичка (нищо че не е захранена. било с лечебна цел), та от както смених млякото буквално на другата сутрин акото се нормализира. в петък пак сме на преглед и ще са ни готови изследванията, та дано каже, че мога да загранвам, че малката само примлясква  Heart Eyes. като ви гледам всички какви манджи ядете...

# 656
Ужас и нас ни мъчат зъби Rolling Eyes
На всичкото отгоре сме се запекли и даже и пюрето от синя слива вчера не ни помогна.
Дайте идея за нещо разхлабващо освен круша и слива.
Днес мисля да караме само на кърма ,дано да го поотпусне. PraynigЕли Мели,честито зъбче! И аз чакам с нетърпение горните зъби ,та да се поукроти малко ,че през нощта е ужас,буди се по десет пъти сигурно ,мрънка ,а като се разсъни иска да си играем Confused

# 657
  • София
Привети от нас  Party
Ани честита Ви 9-та месечинка, разглеждах снимките и видях Ивет, толкова е пораснала  Heart Eyes голяма е сладурка, да е жива и здрава!
Честито на именниците от вчера и на месечинковците  Wink
Алиска ми взима здравето тези дни/и нощи Cry/ венеца и е подут на доста места, а ръцете и всичо което докопа е в устата. От вчера давам по редовно Дентокинд и тази нощ беше добре. Мажа и с гелчето на Бочко.
Много обича да и целуваме ръцете и щом се събуди ги подава нагоре за целувка  Heart Eyes
Али вече яде картоф, морков, тиквичка, тиква, спанак, ябълка, слива, праскова, маракуя, банан и оризова каша. Вчера и направих 9 бурканчета ябълка с банан и 6 малки със спанак.
Ние сме на мляко в 7,30, 11, 20,30, в 14,3 давам зеленчуково+ мляко и в 17,3 половин плодово с 2ч.л. оризова каша и ако иска мляко.
Данчето на Али разхлабващо и действа тиквата. Понеже много и харесва и бях давала три дни поред основно тиква като зеленчуково и после имаше тайфун над филипините  Mr. Green Аз и преди бях писала как я правя затова накратко- тиква на парчета в микровълновата, 10 мин, бъркаш пак в микровълновата и така три пъти. Пасираш и е готова. без вода, без нищо.
Някой мисли ли да ходи на Бебемания, може да се засечем там  Wink

# 658
 Hug Данче,пробвай капките Биогая! На нас ни помагат още от 2-рия месец. Регулират чревната флора. Peace

# 659
Здравейте и от нас
Честито на всички празнуващи вчера и на всички бебченца който имат месечинkи  Hug Да сте живи и здави и много щастливи
Аз влизам да ви почерпя,защото на вчерашният светъл празник правихме курбан за здраве на Марти.Да ние жив и здрав                                                                     

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 11:27 от navail

Общи условия

Активация на акаунт