АПРИЛчетета хубави растат, а някои даже зъбчета редят - 7

• 26 749
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Наде ,да ви е жив и здрав Марти !Нека всичко лошо остане зад гърба ви!
Относно акането - изака се ,беше навъртял всичко  Mr. Green
И аз давам тиква ,но я варя и след това пасирам.Не знам защо си мисля ,че точно от тази тиква се запече newsm78
Към мамите ,кърмещи бебета със зъбки,хапят ли ви понякога бебоците Shocked
Мен онзи ден така ме гризна Петьо,че още ме боли.Мазах с Лансинох,но не помага.
Дано да сее объркал нещо и да не ме хапе повече ,че като му изникнат и горните зъби и не ми се мисли Tired

# 661
и миши не спи. дали е само от зъбите или и от сезона - растат , храним  ги, енергия и пр. но малко движение, по-малко излизане...

# 662
ще се върна да прочета ама имам въпрос към pinzi варила ли си и на Малена вече от тези обикновените нишестета?

# 663
  • София
cveti_ss, не се шашкай  Hug - направи си още една цитонамазка според мен другаде. А най-сигурното е изследване за HPV папилома вируси, прави се в лаборатория Геника. АГ-то трябва да ти вземе материал за изследването, ако решиш да го правиш. Знам го , защото след първото раждане цитонамазката ми беше 2-ра към 3-та група и моята лекарка ми препоръча това изследване, от което излезе, че нямам папилома вирус и всичко е наред. При мен си го обяснявам с това, че ходих за цитонамазка твърде скоро след раждането /2 месеца/. Сигурно и при теб всичко е наред.  fingerscrossed Peace

cveti_ss, tini-mini е права. И аз на твое място бих направила още едно цитологично изследване в друга лаборатория или изследване за HPV. Чак след това ще му мислиш какво трябва да се прави, ако въобще се налага да предприемеш нещо.

Проходилка определено няма да ползваме - нека да се учи да пълзи, да се изправя по мебелите и т.н. по естествения ход на нещата.  newsm32  smile3539  tiptoe running
  newsm10 smile3521

Данче, в последните 10 дни и Али доста разреди акането - не беше акала пет дни и го направи чак вечерта на петия ден при това в по-малко количество от обикновено. Освен това, което вече правиш, мога да ти препоръчам да правиш редовно гимнастика на Петьо и по-специално с крачетата като ритмично ги свиваш към корема и после леко връщаш обратно в изпънато положение. Периодично можеш да го правиш през деня когато юнакът е в добро настроение. Освен това ти кърмиш, така че сутрин можеш да си хапваш една купичка овесени трици/ядки с мляко например. Много често това има ефект и върху изхождането на бебчо.

И мен госпожицата ме гризка от време на време с единствения си засега зъб, но до момента без сериозни последствия за млекоцентралата  Mr. Green

Ние също сме в групата на неспокойно спящите - Али се буди по няколко пъти на нощ, мрънка, проплаква, суче и отново заспива и така през час-два-три   ooooh! Снощи се събуди към 1,30 ч и ококори едни очи - един час сме се приспивали - цица, смяна на памперс, галене, биба, пак цица....... абе купон с една дума.

navail, да ви е жив и здрав Марти и много, много да ви радва. Нека трудните моменти и тревоги да са вече зад гърба ви.

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 12:19 от froh

# 664
ох и ние изкарахме една безсънна нощ. какво му стана на галито не знам. хапна си като никога само 140 мл млекце + кашичка разтворена вътре и другото не го искаше и само блъскаше шишето. после пък заспа за 10 мин и като се събуди започна да мрънка, обръща се, върти се, изнерви се от чувалчето, махнах му го, после пак едно бясно бласкане из креватчето и накрая го взехме към 2 ч при нас. пийна си водичка и заспа хванал ми ръката. след около 1 час го преместих отново в креватчето, но пък тогава се настърви за бибата и през 2-5-10 мин все съм ставала да му я слагам. чак на сутринта към 6 когато станах да се цедя заспа.  днес иначе е в добро настроение, но много се лигави и така дърпа бибата, че ще я глътне. вече отдолу се е белнало едното зъбче, ама кога ли ще се покаже.....

за акото и ние сме малко запенечи. иначе сокче от синя слива, ябълка, пюре от круши малко го поразхлабват. много ми е смешен като започва да зяпа и да си приказва докато го храня. за 5 мин изяжда цяло бурканче, че и за още се оглежда гладника ми сладък.

тази седмица трябва да ни бия хепатитната ваксина, дано се оправим, че много закъсняхме с пентаксима и синфлорикса. все още не са ни били нито един прием

бебешока заспинка и мама има малко време за компа, че като е буден и като го види отворен докато не седне в мен и да започна да бръска по клавиатурата не мирясва.

цунки от нас на всички бебчета

# 665
navail, да жив и здрав Марти!  Hug
Данче, мен Ники ме е захапвал няколко пъти, но е поносимо. Отстраняваш го от гърдата веднага, за да се научи, че така не бива. Naughty Повечето кърмачета се научават бързо.  Виж тази статия, ако искаш: Когато бебето хапе  Peace
Ох, че гадно вали в София, надявам се да спре, ама надали.  Crossing Arms

# 666
navail- много целувки на малкия Марти от нас.... от здраве да не се отървете.    bouquet
Оффф егати гадното време.. а и като гледам термометъра, температурите падат... явно ще си седим вкъщи. Wear Umbrella
На всичкото отгоре съм прихванала някакъв вирус... та се скъсах вчера да повръщам  Sick и днес съм като парцал  cry... дано им се размине на дребните, уж ходя с маска пък ще видим.
Хайде и аз да запиша дребната към неспящите и нервни бебета, явно скоро ще си имаме трето зъбче- направо ме побърка... кърмихме се 4 пъти. Crazy  Отивам да пазя леглото. sleepuu

# 667
Зравейте и от мен! Запис, за да ви следя. Бих искала и мен да включите на началната страница : Васко [3.650кг, 51см] - мама iva_vasko -първо, София, РД 17.06.1985 г. [термин 27.03.]
Ако може да ми изпратите паролата за албумчето ? Мерси ! Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 14:54 от iva_vasko

# 668
iva_vasko, а на коя дата е роден този младеж Васко?

# 669
Simple Smile))) аз пък най важното да забравя !!!!! Роден е на 01. 04. 2010 Simple Smile

# 670
navail, да ви е жив и здрав Марти!!!!!!!!!!! Заапред само хубави неща  да ви се случват!!!!!!!!!!   Hug

iva_vasko, добре дошли с бебчо Васко!!!!!

И ние бяхме неспящи доста време, докато пробие първото зъбче, от 5 дни поспива добре, ама да видим докога, гледам, че второто зъбче леко се вижда, сигурно днес или  утре ще сме от неспящите пак  Mr. Green а тази нощ спа 6 часа и като се събуди да суче гърдите ми като камък, скоро не беше се случвало  Shocked изяде едната и заспа, аз исках и на другата да го сложа, ама той не ще, опитвах с помпата да изцедя - нищо не излиза, 20 грама само и ме боли, викам си леле мале, след 2 часа се събуди и му я давам веднага, след още 2 пак, развалихме режима, ама трака е като се похвали човек  Crazy Mr. Green важното е, че се отпуши, но се стреснах  ooooh! Hug

# 671
Уж времето е "компютърно", само че май че повечето сме в поредния домакински рунд, а не в чата
Навайл, честито на адаша Simple Smile . Да ви е жив и здрав

Ние поне сме здрави и сравнително послушни - целите  Mr. Green /със все до скоро подсеченото дупе/
С пожелание за сухо време /скоро/: Мартинчо и кака Г   bouquet

# 672
  • В сърцето на един мъж
НАВАИЛ - да ви е жив и здрав МАРТИ!!!!

Честито на празнуващите днес бебенца!!!!!

Добре дошла на мама Ива и бебе Васко!!!!

Със спането съм много зле, имаме две пробили зъбчета от долу, но явно и горните ще се покажат скоро.
За акото поне нямаме проблеми. Аз още давам пробиотик инфант и нито се запичаме, нито разстройство се имали досега ПУ ПУ. По три пъти на ден си пълним памперсите.
Ако някои миналата година ми беше казал, че ще разглеждам сайт с акита, е.аси сигурно нямаше да му повярвам #Crazy Joy hahaha
Мили Ванили как е детенце? Хапва ли вече. Дано всичко е наред, с изследванията също. Как няма да отслабнеш то е така, като им има нещо на дребните, то нито му се яде на човек нито нищо. От този пробиотик от който давам и аз има един който е "плюс" и се води за повишаване на апетита
Меган@ добре че си се оправила

# 673
Леле, колко много мами не са спали. Чак ме е страх да се похваля... Ама, ще се похваля - Яни спа през цялата нощ, от 20:30 до 7:30.
Зъб още си нямаме, няма и изгледи скоро да пробие. Тука разни баби казват "Колкото по - късно, толкова по - добре." Но на мен ми е все тая - нали ще поникнат все някога. Simple Smile

За хапането Мен Дребосъка ме хапе и без да има зъби. И боли достатъчно. Стиска между венците и си завърта главата на една страна. А ако направя грешката да покажа, че ме боли, започва да се смее.

# 674
Здравейте,момичета! Малко късно се включвам при вас,но ви следя от 3-4 месеца и се надявам да ме приемете в задружното ви априлско семейство!  Wink   Нашият бебок Марин се роди на 27 април ( термин 27.04.2010 ), 3080гр, 51см-първо дете, София. Моля, да ме добавите в списъка! Ще ви помоля и за паролата за албумчето  smile3503                             

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 12:27 от Dessinka

Общи условия

Активация на акаунт