АПРИЛчетета хубави растат, а някои даже зъбчета редят - 7

• 26 747
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Navail,Да е жив и здрав Марти!!!!!!!!
много хубаво сте направили!!!!!да го нацелуваш от нас с Ивето !!!!!!
дан4е , за разхлабване  и аз знам само тези   -тиква,круша,синя слива...но от зелен4уците и спанак!
при нас времето днес се оправи,и си направихме хубава разходка  Hug
Мечо пух ,Благодаря ти за милите думи!нацелувай и Али от нас!!!!
това е засега ,целувкиии Heart Eyes

# 676
Мацки,ето ме и мен  Hug

Ще се включвам вече по-редовно ,все се опитвах да прочета всичко и тогава да пиша ,ноооо  няма начин  Laughing

bouquet

# 677
  • Sofia
Нашата кака пак хвана вирус с повръщане Sad Командировахме я малко при баба й да видим...

# 678
Здравейте мамии,
Честито на празнуващите!
Чета, че обсъждате зъбки и нощни проблеми ... и ние сме от отбора на все още беззъбите априлчета и буденето през два часа си е 'еженощие'... Но моята сладуранка никога не е била кротка и нямам цял нощен сън от първите месеци на бременноста, така че си свикнах с нощното будене и не ми пречи.... е пречи ми ако реши, че не иска да спи  Simple Smile При нас много помага че спи до мен,
(тоест отлагам и може би задълбочавам проблема за в бъдеще) иначе нищо не е в състояние да я накара да заспи. За съжаление и денем е така - как разбира кога се измъквам.... Наскоро, докато Вики спинкаше с леко отворени очи, мъжът ми почна да й прави разни физиономии, които я разсмиват, когато е будна и.... о изненада! Тя се усмихваше и спейки! Когато той спре - тя също  Laughing
А хапането.... и ние сме така, само дето ми се усмихва докато го прави и ме гледа с много любопитство как ще реагирам  Laughing как да й се разсърдя, като ми се усмихва ....

# 679
  • последна надежда
Брех, подхванали сте интересна темичка... Тъкмо щях да мрънкам по същият въпрос  hahaha
Марк от 2 нощи не спи добре. Буди се в 1ч и иска да се разнася и играе. Е да ама аз тогава си лягам уморена от двете диванета, домакинството и копаене на ферми  Crossing Arms.
Двата му зъба пробиха много леко, даже не ми се вярваше че има зъбче. Но сега явно си наваксва с мрънкане, гризане на каквото хване и не спане.

Тини-Мини Благодаря за отговора! Още утре ще купя овесена каша и ще въвеждам глутена.

Ани, да нагушкаш Ивет. Кога порасна, много бързо лети времето.

Добре дошли на новите мами и бебоци!

# 680
ще се върна да прочета ама имам въпрос към pinzi варила ли си и на Малена вече от тези обикновените нишестета?

Да, ама са натуралните царевично и пшенично нишесте, с тях правя киселите...В много от пюретата се ползват тези нишестета за сгъстяване, не го броих като нова храна а направо си и го дадох...нямаше проблем

# 681
  • Бургас
Здравейтеее Simple Smile Скоро не съм писала, но ще наваксам. Включвам се да ви помоля (който иска, разбира се) да подкепите Янито в конкурса "12 бебешки усмивки " във фейсбук. Първо трява да харесате конкурса и после да харесате снимката. Благодаря предварително на всички  Hug. Ето линк съм снимчиците  http://www.facebook.com/photo.php?pid=31190897&o=all&op= … amp;id=1025937360 , Янко Атанасов Янев Simple Smile
п.п. връщам се да ви чета. За първи път откакто забременях, не съм чела 7 страници от темичката  Crazy

# 682
Честита шеста месечинка на Константин- мама kapico.  baloni

Навън е истинска зимна приказка  

ще се върна да прочета ама имам въпрос към pinzi варила ли си и на Малена вече от тези обикновените нишестета?

Да, ама са натуралните царевично и пшенично нишесте, с тях правя киселите...В много от пюретата се ползват тези нишестета за сгъстяване, не го броих като нова храна а направо си и го дадох...нямаше проблем

Пшениченото нишесте не трябва ли да се въведе към 8 мес..... съдържа глутен. newsm78

*Sesil*  Peace

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 09:06 от Galeto.

# 683
Здравейте ,мацки Hug Hug Hug
    а тук във Варна е направо урагана Катрина...........голяяяяяяяяяям студ...........бях го позабравила морския вятър #Crazy................

ВАРНЕНКИТЕ-ПОСЛЕДЕН ОПИТ ДА ВИДЯ НЯКОЙ ОТ ВАС НА ЖИВО................/ако искате да ме видите де newsm78/..............

УТРЕ В 14.30 ЩЕ СЪМ В НОВИЯ МОЛ ЗАД АВТОГАРАТА/МАЛЛ ВАРНА/НА ЕТАЖ 0 ИМА ЕДНО КАФЕНЕНЦЕ С ЗЕЛЕНИ КАНАПЕНЦА С МНОГО ВКУСНИ ТОРТИЧКИ #Crazy...........................АКО НЯКОЙ ИСКА МОЖЕ ДА ДОЙДЕ ДА ПИЙНЕМ ПО ЕДНО.....ЩЕ БЪДА СЪС ПЛЕТЕНА СИВА РОКЛЯ

# 684
*Sesil* подкрепих!
pinzi  Hugне бях се сетила за натуралните,ще потърся тези дни като спре да духа ,толкованб не ме притеснява дъжда колкото гадния вятър.

# 685
  • Бургас
Пуу, изчетох  Crazy Първо да честитя на  всички, които са имали повод да празуват (месечинки, рождени дни,имени дни и зъбчета), като ви желая най-вече здраве и много поводи за усмивки  Heart Eyes
Проходилка, засега не съм мислила много, но преди 1 седмица бяхме на ортопед и той препоръча поне 7 месеца, по негово мнение даже 7 и половина 8 е най-подходящо. Засега отлагам тази покупка, но не се знае докога, че като скимне нещо и никой не мое да ме спре  Joy Режим , засега имаме изграден, надявам се да си остане така. Сутрин се храним към 6:30 с млекце (дрямка от 09:00- до 09:30), в 10:00 каша. Към 13:30 пюре от 125 гр.+млекце(тук пак имаме едно сънчо около час и половина), в 17:00 млекце и 20:30-21:00 пак млекце. Проблема с непиенето на вода си остава  Rolling Eyes Зъби, не ни мъчат все още  Crossing Arms , а нямам търпение да видя някое зъбенце  newsm47 . Глутен мисля да веведа около 7-ми месец. Имах уж много да пиша ама забрвих  ooooh! Приятен ден на всички, независимо от времето  Simple SmileБлагодаря безкрайно много на всички, които ни подкрепяте във конкурса Simple Smile

# 686
ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ....... където вали.....  Wink

# 687
  • Sofia
да почерпим, че днес направихме 7 месеца Simple Smile)

# 688
АЗ давам само натурално царевично нишесте, но в някои от плодовите пюрета на АМ АМ, ОВКО, Ганчев, ХАМЕ  и още една марка беше ама не помня има пшенично нишесте, а пише че не съдържат ГЛУТЕН....

Аз да попитам за черния дроб кога да го въведа, че ние сме с ниско желязо. ИМа пюре на ГАнчев с дроб , ама много ме съмнява тази марка...какви ли не неща има като сухо мляко, незнайно какво и захар. Сага са пуснали една серия натурални...без тези добавки ама са само зеленчукови и плодови.  Много мами казват че са си изгледали с тези пюрета децата и няма проблем ама аз като чета съставките и се въздържам. Вие какво мислите за тези на Ганчев. За сега ползвам Сънвал, ХИП, Гербер и ОВКО. Купих и на ПРО БИО ама още не съм го отваряла...

# 689
И честито на празнуващите   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт