АПРИЛчетета хубави растат, а някои даже зъбчета редят - 7

• 26 819
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Честито на всички празнуващи!  Hug
От днес и ние сме озъбени с 2ри зъб Simple Smile Много трудно бе! Няма нощ, няма ден, сучем, мрънкаме и така Simple Smile Но пък е голям сладур иначе  Blush
Зарче качи снимки, когато ти остане време да ви видим Simple Smile И у нас е паднала бомба  Embarassed Ама в този студ и не ми се чисти и ми е некомфортно,...и си харесвам други занимания постоянно  ooooh! Laughing Днес изкарахме доста от следобеда в The Mall. Голям кеф - татко работи, ние с децата хапвахме, разхождахме се  и играхме по ескалаторите. И така докато бебо не направи голямо ако и се омаза и...към къщи... Whistling Друг път - повече.
Някой пита за плодовете. Дани хапва ( гризка по-скоро) единствено круша и ябълка без да се муси. Пюре не мога да му набутам в устата. Аз и с каката така процедирах. Давам белено парче и или той си го държи, или и аз помагам. Смуче, рендосва със зъба и после кое пада, кое влиза вътре.. hahaha Не виждам смисъл да се вари плода...
Целувки и по-леки нощи на всички!
Ааа, Цвети- и аз нямам думи. Вярвам, че щом имаш пълна подкрепа от мъжа ти ще се справите и ще сте щастливи. Пожелавам ти го   bouquet
Забравих за Моли - моля се наистина всичко при вас да е наред и се радвайте един на друг. Много целувки!

# 92
Честита половин годинка на:
Максим - мама  Nio
Димитър - мама naidy
Ема - мама djulyy70  
Илина  - мама reniris
Кристиян - мама Anddrea
Десислава - мама Slavchi
Михаил - мама Пепеляш(н)ка

EliMeli  честито ви второ зъбче!

# 93
Честита 8-ма месечинка на Сузана  на мама Nuriii

Честита половин годинка на Максим на Nio, Димитър на naidy, Венци на didi666, Кристиян на Anddrea, Михаил на Пепеляш(н)ка, Десислава на Slavchi, Ема на djulyy70 и Илина на reniris

Moli_B  аз от наблюдения забелязах че лекарите почнаха да ни стряскат без причина, вече не се замислят много много май. Така че не се плашете, а се радвайте на вашето ангелче. Целувки и на двамата.

Ние сме добре - растем и дивеем. Ходим по разходки като за последно - използваме последните хубави дни. Втория зъб доста ни мъчи, боли го много - почнах да мажа с всякакви гелчета. Чакаме го до 2-3 дни да избие, дано тогава малко се поуспокои. Утре ще ходим да ни бият хепатитната ваксина и така....

Лека и спокойна нощ на всички  Hug

# 94
Момичета,извинете ме,но само ще мина да се разпиша,че съм малко бездомник близките 10 дни...  ooooh!

ооопс ...поправям се  Grinning останали са  САМО 8  Party

# 95
4естити  месе4инки на вси4ки сладур4ета!!!!!!!!!!!!
цвети ,просто и аз не мога да повярвам 4е има такива хора,които да се нарекат родители!!!!съжалявам 4е съм малко крайна,но направо....за едно име!!!!!!!!!!!!!е,може ли такова безобразие!!!бъдете силни с мъжа си и ще се справите!пък и на квартира да си живеете ,голяма работа!!най-важно е да сте здрави и да се подкрепяте!!!
плод- и аз давам суров,но засега само банан и праскова ,понякога на пар4е,понякога ги пасирам,4е най-безопасно е така ! Peace
4естито 2-ро  ви зъб4е ,Ели Мели
ние от днес сме в проходилка,голяма е радост!  Hug
общо взето е това засега  Hug

# 96
Поздравления и от нас на всички месечинки  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51. Ние все още нямаме зъбче, а сме вече нч 6м. и 12д., но се надявам скоро да цъфне някое.
Да споделя във връзка с ваксините, че на нас от хепатитната на другия ден вечерта ни се наду крачето и беше зачервено. Трябваше триа дена да го превързвам с риванол и мина.
Но да знаете че може и да има такава реакция и да не се плашите. Майка каза, че е от това че на сутринта и измих дупето на душа и съм намокрила мястото.
Лека и непробудна вечер.

# 97
ЧЕСТИТИ 6 МЕСЕЦА НА ДНЕШНАТА БАНДА СЛАДУРЧЕТА!
Моли, радвам се, че писа, че няколко пъти се чудих какво става с вас! Радвай се на Гали и не се вторачвай много, за да не пропуснеш някой безценен миг!
cveti_ss, както е ясно не разбирам как може едно име да е по-важно от това да се радваш на сладкото си внуче, но те губят! Погледни го от тази страна, че Алекс ще си е само ваш и никой няма да се бърка във възпитанието му! Бъдете силни и се дръжте един за друг със съпруга ти!
*Cveteto*, малко остана и твоите мъки ще свършат!
vesi-mesi, тортата изглеждаше супер! Облизахте ли си пръстите?
Майки на по-големи момИчета, моля за помощ: на какво се радват 5-годишни девойчета? В събота трябва да зарадваме едно, но нямам идея с какво!

# 98
Благодаря ви милички, дано да е така и бебчо да е живичък и здравичък. От все сърце го желая и на вас.

аз от днес съм с ужасно зачервено гърло и хрема се опитва да ме мъчи....спрях с кърменето и бебо си хапва запасите от фризера. дано да не стигам до антибиотик. за сега пия и смуча каквото се сетя, че и всички рецепти от народната медицина изпробвам. лека от нас. днес ще спя в другата стая и тати ще се грижи за мъника цяла нощ. утре пък майка ми рано идва да помага, а аз ще гледам да стоя настрани, че дано го овардим. трябва да ни бият хепатитната ваксина след 1 сед. и ако ще разболее съвсем изоставяме. до сега имаме само 2 хепатитни и 1 бцж.

дано успея да дремна малко, че без мъника сигурно ще изкарам цяла нощ на компа. като не е до мен и не мога да се свъртя на едно място.

лека и спокойна нощ Peace

# 99
Бързо лягай, Моли и скорошно оздравяване! Как си мечтая само за една нощ в другата стая!
Спокойна нощ на всички! Hug

# 100
Moli_B, shtom ne piesh antibiotik, zashto si spryala kyrmeneto? Kyrmeneto v sluchaq e preporychitelno, za da pomognesh na bebcho da ostane zdrav.

Izvinyavam se za latinicata

# 101
Честити месечинки на всички!! Да са живи и здрави!

Заведох Габи на ендокринолог. Накратко - каза, че космите по гениталиите, които има тя не било много в реда на нещата. И от тук ни изпраща на:
- изследване на 6 хормона
- ехограф на надбъбрека
- ехограф, който през фонтанелата да и изследва нещо там в мозъка
- гинеколог
- изследване на очните дъна (what the fuck?)
И чак след като имам тези изследвания, да се върна при него и да се види, дали има някакви отклонения. Хормонални.
Та утре започвам с хормоните. И ми е много странно, как ще взимат венозно кръв на бебе, дето на едно място не може да стои?!? И ми е много притеснено за това. Защото аз предварително звъннах на тази лаборатория (понеделник) и те като разбраха, че е за толкова малко бебе ми викат - ела във сряда, че да сме две - в смисъл, че и те се притесниха. Стискайте палци.
Ама и с косми на оная работа, и без - Габи е най-прекрасното слънце на земята  Heart Eyes

# 102
milli_vanilli успех с вземането на кръв и всички останали изследвания. Стискам палци всичко да е наред накрая  Peace
А че Габи е една малка, сладка, чаровна бонбона - няма второ мнение  Wink

Moli_B дано ти се размине хремата. След като таткото ще спи при бебче - възползвай се от възможността да се наспиш и отпочинеш, за да може и тялото да се пребори с вируса  Hug

# 103
И ми е много странно, как ще взимат венозно кръв на бебе, дето на едно място не може да стои?!? И ми е много притеснено за това. Защото аз предварително звъннах на тази лаборатория (понеделник) и те като разбраха, че е за толкова малко бебе ми викат - ела във сряда, че да сме две - в смисъл, че и те се притесниха. Стискайте палци.
Ама и с косми на оная работа, и без - Габи е най-прекрасното слънце на земята  Heart Eyes
Дано всичко излезе наред! Иначе на Криси и вземаха венозна кръв на 3 месеца и нещо :/ за да я изследват за алергии. И тя беше шило вече и я държахме здраво по ръчичката и така стана. Но още го помня този момент след 3 години. Дано мине бързо и малката бонбона забрави веднага  Heart Eyes

# 104
Честито на всички празнуващи.Да са ви живи и здрави малките съкровища.Moli B,ако това ще те успокои,и трите ми деца са по-рано родени и най-тежкото беше 2.400,но да чукам на дърво ,са  ок.Така че спокойно мила,сигурна съм че ще се радвате на здраво,умно и палаво хлапе Hug.Cveti ss-и аз съм без думи.Та нали и ние имаме деца.Не мога да си помисля да им причиня подобно нещо.Представям си колко те боли, родителите ни са за пример ,но понякога са пример какво никога да не правим.Тази простотия,която са свършили,един ден много ще им тежи.Дръж се ,най-важните хора са около теб. Milli Vanilli,верно слънце си в неква кофти серия.Майната им на дрешките,ще купиш по-хубави.Ще стискам силно палци изследванията на Габушка да са наред и да минат леко.Дано всичко да е затова че е по-мургавка.И аз съм от боята и една моя учителка казваше че най-сладкото нещо е черно-шоколадът.Така че нацелувай шоколадовото си зайче от мен.  

Общи условия

Активация на акаунт