Лакове за нокти - тема 15

• 36 423
  • 680
  •   1
Отговори
# 180
# 181
  • Стара Загора

Тия шегуват ли се? 7 евро за лак.  Outta Joint

# 182

мошенници  Twisted Evil
в реален магазин са 2.50 или 3 евро  Rolling Eyes
не бях обърнала внимание на цените в ибей

# 183
  • Стара Загора

мошенници  Twisted Evil
в реален магазин са 2.50 или 3 евро  Rolling Eyes
не бях обърнала внимание на цените в ибей

Явно са такива. Като има балъми да им връзват. Точно щях да питам и твоите ли по 7 евро ги взима, че доста ми се виждат.  Crazy Аз най-много си харесах Ton my hero, Londons weather Forecast и Sold out forever.   Heart Eyes

# 184
  • Belgium
Трябваше да кажеш по-рано, със Sold Out Forever съм снабдила вече няколко човека  Wink

# 185
  • Стара Загора
Трябваше да кажеш по-рано, със Sold Out Forever съм снабдила вече няколко човека  Wink

Еми айде, не съм се сетила. Като има мегдан драсни едно ЛС.  Laughing

# 186
А Катрис дали се продават в Щатите или само в Европа?

# 187
А тези виждали ли сте ги да се продават някъде по магазините? И трите ми харесват, а сигурно има и други:
http://1.bp.blogspot.com/_CkyiaOZ-r7M/S887GYFSCNI/AAAAAAAAASg/24 … 1600/IMG_5048.JPG
Аз имам червения и лилавия /който на снимката изглежда син, но 166 е лилав в действителност/. Ползвам ги, но съм със смесени чувства - хубавото е, че брокатът е много и гъст, тоест наистина се лакираш с него, не някакви рехави блещулки тук-там; другото, което им харесвам, е, че са бетон - няма белене, че няма и махане даже; но най-големият и основен минус е, че консистенцията, в която е потопен брокатът, е някаква странна - няма грам блясък, съхне бавно, и без топ лак отгоре на нищо не прилича - стои като засъхнало желе върху ноктите.
Бих ти обяснила с удоволствие откъде съм ги взела, но едно, че имам някакъв спомен, че си от Варна /може и да се бъркам/, второ, че съм ги купувала преди година и нещо. Peace

Аризона,  Hug
Не очаквах отговор честно казано  Embarassed
И мисля да ги пробвам, ГР са все пак, не струват кой знае колко, че (евентуално) да ме е яд за дадените на вятъра пари. Стига да ги има все още, де. От Варна съм иначе, правилно си спомняш  Wink Но и по други градове си имам агенти, драсни ми адрес или някакво описание все пак, може и на лични   bouquet

Иначе, момичета, лакирах се точно за втори път с black cherries на Римел.. лакът засъхваше още докато действах с четката, не можех да изкарам от кожичката до върха на нокътя с едно топване, освен ако не нанеса солидно количество лак, заради което сега ще чакам сума време да изсъхне. Обаче четката ми харесва, ама много... та се чудя дали да дам втори шанс на Римелските лакове.

ПС: Бубс, радост за очите е "малката" ти колекция Simple Smile Много ме запалихте по калните нюанси, а твоите и трите ми легнаха на сърце   bouquet

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 14:05 от BlackHoleSun

# 188
  • София
Много сте писали ooooh!
Ние се прибрахме от Лондон,прекрасен град,прекрасни магазини.Но от толкова много неща,които си купих не стигнах до лакчетата,на връщане грабнах един Шанел от летището-13 паунда(ако някой ходи да знае)имаше над 20 цвята Peace

# 189
  • Ст Загора
Много сте писали ooooh!
Ние се прибрахме от Лондон,прекрасен град,прекрасни магазини.Но от толкова много неща,които си купих не стигнах до лакчетата,на връщане грабнах един Шанел от летището-13 паунда(ако някой ходи да знае)имаше над 20 цвята Peace
Честито за Шанела,със здраве да си го ползваш ! Ще чакаме снимки,ако може де .

# 190
  • София
И аз да се запиша в темата... Crazy

От вчера си имам няколко нови лакчета:

- CND Urban Oasis    - CND Urban Oasis + CND Teal Sparkle
- Orly Cosmic Girl

А това подарих на сестра ми:

- OPI Sparkle-iscious

Обаче няма да ги пробвам скоро, че много си харесвам ноктите в момента и някак сърце не ми дава да си ги изтрия... Ето ги:

Чудя се дали не мина през Мола да разгледам дали има нещо ново и интересно... Май няма да се чудя дълго де, но все пак..  Mr. Green  Mr. Green

А от няколко дни имам бързосъхнещия топ на Ревлон... Доста добър продукт, препоръчвам го!  Peace

# 191
аз се мацнах със виненочервения керамичен на ГР, оказа се, че или аз не знам какда боравя с червени цветове или тази серия са такива и се нанасят трудно, омазах се до ушите...прелакирвах се  ooooh! иначе стои готино и на къси ноктета....

# 192
  • София
Noir, уникален ти е маникюра!!!

Ще открадна идеята и в събота ще се пробвам да си направя френски с черен лак  Hug

# 193
Да кажа какво открих.. не съм сигурна дали е ново, но аз не бях срещала до сега Nano Base i Nano Top на Perfect. Не успях да намеря снимки в нета. Мисля, че е някаква нова серия в картонени опаковки, имаше и доста други заздравители към нея. Взех си само тези, вече втора седмица ги използвам и лака ми издържа 7 дни без проблем, а е обикновен лак на ГР.   bouquet

# 194
OPI Holiday 2010 Burlesque Collection

Тези лакове са страхотни, избрах си 2 цвята, може да си поръчам от ибей.  Crazy
На Опи имам само лудия шапкар, но брокатените са много трайни.  Heart Eyes
Иначе не съм фен на марката, белят ми се за един ден.

Общи условия

Активация на акаунт