Лакове за нокти - тема 15

• 36 327
  • 680
  •   1
Отговори
# 555
  • Belgium
Лака на Тафи е интересен цвят, но не е мой. Обаче тя има такива прекрасни нокти, че имам чуството, че ще спасят всеки лак, сложен върху тях  Crazy

# 556
  • Ст Загора
Aдри ,питах и ми отговориха като на Smokey ,че са постоянен асортимент, така че спокойно не се запасявай  Simple Smile .
Ако някои го интересуваше за лака за печати няма го в Б-я.

Тафи ,прекрасни нокти наистина!

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 15:24 от nasito8988

# 557
Момичета,стига,че се засрамих вече! Embarassed Hug
И моите нокти си имат кусури.Например нокътната ми плочка не е достатъчно дълга,колкото би ми се искало.
Забелязала съм,че цветът на лака определено влияе на начина, по който изглеждат ноктите.За себе си съм установила,че не ми стоят много добре прекалено тъмни лакове,но въпреки това не се отказвам от носенето им. Laughing

# 558
  • София
И моите нокти си имат кусури.Например нокътната ми плочка не е достатъчно дълга,колкото би ми се искало.
Забелязала съм,че цветът на лака определено влияе на начина, по който изглеждат ноктите.За себе си съм установила,че не ми стоят много добре прекалено тъмни лакове,но въпреки това не се отказвам от носенето им. Laughing

taffy,  страхотни са ти ноктите!!! Ако това наричаш недостатъчно дълга плочка, то 99% от жените са с детски нокти  Laughing
С гел ли си или естествено ти израстват толкова дълги?

# 559

Аз кусури не виждам  Laughing. Ако имах толкова дълги нокти щях да скачам до небето от радост, но моите се разслояват така че....  ooooh!

# 560
Наде,не съм с гел,а и никога не съм си слагала. Grinning
Обаче,явно зелената база на Мейбълин върши работа върху моите нокти. Rolling EyesПолзвам я вече от доста време,може би 2 месеца, и ноктите ми са в много по-добро състояние от преди.

# 561
Аз съм и ги виждала ноктите на Тафи наживо. Супер са наистина! Heart Eyes Hug

Вчера видях nad_tab на снимка случайно и много се зарадвах. Прекрасна! Heart Eyes Hug

Смарти, честита прическа и ще чакам да се похвалиш в Сряда! Heart Eyes Hug

# 562
Аха - и аз се надявам да се видим в сряда с доста от вас Wink
и като се заговорихме днес за червени цветове, реших че махам лилавото за сметка на едно доста скрито навътре в хладилника полу-лятно ОПИ:
RED HOT AYERS ROCK:

но поради липса на свестен изсушител пак сложих холограмния топ на Чайна Глейз и съвсем прецаках готиното червено

# 563
  • София
Обаче,явно зелената база на Мейбълин върши работа върху моите нокти. Rolling EyesПолзвам я вече от доста време,може би 2 месеца, и ноктите ми са в много по-добро състояние от преди.

С риск да се повторя, страхотни нокти!!!

Асе и на твоите нокти съм фен Simple Smile за каква среща в сряда става дума, аз май пак съм проспала  newsm78

# 564
  • USA, Steak State
Няма да те засрамвам Тафи, ти си знаеш Wink И друг път съм го казвала. Simple Smile

Ееее как няма да ги има Металикс серията на Есенс в БГ! Sad Това тази серия дето беше с магнита, нали.. или бъркам?  Thinking
Снощи за малко да си купя на Орли Спейс Кадет... ама за малко.

# 565
  • Ст Загора
Няма да те засрамвам Тафи, ти си знаеш Wink И друг път съм го казвала. Simple Smile

Ееее как няма да ги има Металикс серията на Есенс в БГ! Sad Това тази серия дето беше с магнита, нали.. или бъркам?  Thinking
Снощи за малко да си купя на Орли Спейс Кадет... ама за малко.
Не бъркаш точно тази серия няма да я има аз и аз питах и писах по напред в темата ,че няма да я има ,жалко наистина Sad

# 566
  • Belgium
Дам, Essence Metallix ще се поръчва от чужбина то се е видяло.

Аз се сдобих от размени с ChinaGlaze lol - обаче кога ще му дойде реда за лакиране не знам  hahaha

# 567

С риск да се повторя, страхотни нокти!!!

Асе и на твоите нокти съм фен Simple Smile за каква среща в сряда става дума, аз май пак съм проспала  newsm78

В Сряда, но следобяд ще има парфюмна среща в The Mall.
Аси, страхотни нокти.
Ауууу Лу, върха е! Heart Eyes

# 568
Лу, честит да ти е  Heart Eyes Трябва да му дойде ред по - скоро.   Laughing

# 569
  • София
densi, мерси  Hug

Ако снимката на която си ме видяла е тази за която се сещам, то ужас и мъжа ми трудно ще ме познае на нея  Mr. Green
Изпрати я на ЛС, да не спамим тук  Laughing

По повод металическата колекция, ще си я поръчам да ми я купят в Германия, аз ще ходя скоро в Рим, с малко багаж и ако я има ще взема повече, пък после ще се разбираме на лични, дано само митничарите да не ме вземат за луда  Joy

Общи условия

Активация на акаунт