Лакове за нокти - тема 15

• 36 435
  • 680
  •   1
Отговори
# 540
  • София
От няколко дни заглеждам водещите по тв, масово са с червен лак, тук там розово или телесно. Взех си сини, сиви, кафяви, но напоследък съм само в червената гама и аз.
В момента Гала отново е с разкошен червен маникюр. Аз също наблюдавам абсолютно всички водещи по телевизиите се придържат към червено- розовата гама. Единствената със син маникюр беше Антония Петрова.

Гала и Цветанка Ризова са ми любимки по отношение на ноктите. Винаги изглеждат прекрасно.
Ц. Ризова винаги е с много хубаво червено. Може и др. цветове да има, но не съм попадала.
Гала преди години се лакираше с един много хубав лилаво - розово - златисто - перлено като цвят, заради което накупих сигурна 15 ливаненикакви цвята. Просто на екрана стоеше прекрасно. Така и не открих точния обаче...

# 541
  • София
Адри , ами те са си при обикновените почти съм сигурна че не са лимитирани , мисля да питам в сайта .

Ако ти отговорят пиши  Hug
И аз не видях да пише някъде, че са лимитирани, ама ако са ще трябва да тегля кредит за да се запасявам с по 3-4 от цвят  Laughing

# 542
Лакирах се с Hypnotic Poison на Essence.Оказа се страхотен цвят! PartyМного по-хубав е на ноктите,отколкото изглежда в самото шишенце!

# 543
WOW!!!!taffy - приказни нокти, приказен цвят!!!!

# 544
  • Ст Загора
Адри , ами те са си при обикновените почти съм сигурна че не са лимитирани , мисля да питам в сайта .

Ако ти отговорят пиши  Hug
И аз не видях да пише някъде, че са лимитирани, ама ако са ще трябва да тегля кредит за да се запасявам с по 3-4 от цвят  Laughing
ще пиша колкото пъти съм питала все ми отговарят , и аз много ги харесвам но ме сърбят ръцете най-много за матиращия топ.

http://www.essence.eu/bg/produkti/our-newest-products/nokti.html никои не каза този лак за печати има ли го ?

# 545
  • София
Лакирах се с Hypnotic Poison на Essence.Оказа се страхотен цвят! PartyМного по-хубав е на ноктите,отколкото изглежда в самото шишенце!

Просто невероятен цвят! Обожавам точно такива с някакви нюанси в цвета!
А ноктите са приказка!

# 546
WOW!!!!taffy - приказни нокти, приказен цвят!!!!
Мерси,Аси! Hug
Лакчето наистина си заслужава. PeaceГъстичко е,както повечето от тази серия,но аз пак сложих 2 слоя и става много хубав плътен цвят.

...I.Ivanova,мерси за комплимента Grinning,ама то на снимките ноктите ми  излизат по-красиви! Laughing

# 547
Аз попитах за матиращия топ лак на Есенс,дали е лимитиран и за серията Metallics дали ще я има в БГ,и те ми отговориха:
Матиращия топ лак е част от регулярния асортимент на Есенс
Лимитираната серия Metallics няма да бъде разпространявана в БГ

# 548
Тафи, приказка! Heart Eyes Сега отгоре Хипнотичната отрова и си готова сърцеразбивачка.

# 549
  • Варна
Уауу  Heart Eyes

# 550
  • София
Най-после и аз се сдобих с матиращия топ.
Освен това си взех и 3 лакчета(choose me!,absolutely stylish и trendsetter Mr. Green), бях награбила 7, но разума надделя в крайна сметка. И сега ме хвана яд, че не си взех и Хипнотичната отрова Whistling

# 551
Ето как изглежда ватманско синьото на Есенс  Joy Mr. Green
със
http://ralkka.multiply.com/photos/photo/9/353
и без светкавица ,което  е и  реалния цвят
http://ralkka.multiply.com/photos/photo/9/354

# 552
 някой може ли да ми съдейства със закупуване на лакчета есенс и пращане по пощата, поемам всички разходи естествено...зарибителки такива Twisted Evil

# 553
Тафи, приказка! Heart Eyes Сега отгоре Хипнотичната отрова и си готова сърцеразбивачка.
Ех,Денси,мина ми през ума и на мен,но от вчера така ухая на Черната орхидея,че днес пак е тя.Следващия път ще съм изцяло Хипнотична. Laughing

placholina,ватманското синьо е много хубаво! Grinning

# 554
taffy, и лака и ноктите ти са прекрасни  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт