Лакове за нокти - тема 15

• 36 588
  • 680
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте и от мен. Одавна не ми е оставало време да пиша,но за сметка на това ви чета!
Насъбрала много снимков материал. Напоследък съм на холограмна вълна и ще ви покажа новите ми попълнения.

# 301

Нямах време да разглеждам, просто набего минах през ДМ в Кауфланд овча купел и видях, че са пълни стелажите и просто забърсах матовия топ. Проблема е , че малко сменя цвета на основния лак, но инъче матира перфектно newsm10
А дали ще може да качиш снимка, за да се види как и колко точно сменя цвета на лака...ако е нещо по-фрапантно да си търся този на Манхатън...
До сега се опитвах да направя някоя свястна снимка, но немога, стават ми едни размазани....................
Ако си ползвала топ нал на Есенс знаеш колко променя цвета, не е фатално, пък и за цената си си струва.
Ами не съм ползвала нищо на Есенс, поради простата причина, че тук не продават тази марка CloseЕ, нищо...ще изчакам да пристигне моят и ще видя как стои Peace

# 302
  • София
Лаковете от новата колекция на MAC A Tartan Tale Collection for Holiday 2010

Sly as a Fox                        Style Clan

# 303
  • София
nad_tab сподели как са лаковете на MAC и аз мисля да си взема

# 304
В тази тема все още не съм ви досаждала със снимков материал, че нещо ми е апатично откъм лакове, затова го ударих на шарения и днес си спретнах един Декстър /обожавам сериала Heart Eyes/.

Не смея обаче да мина с топ лак отгоре, защото се опасявам, че бялото ще порозовее от червените точки и ще развали всичко.

много ми хареса  Heart Eyes мисля някой път да го копирам, ако нямаш нищо против разбира се  Simple Smile

# 305
В тази тема все още не съм ви досаждала със снимков материал, че нещо ми е апатично откъм лакове, затова го ударих на шарения и днес си спретнах един Декстър /обожавам сериала Heart Eyes/.

Не смея обаче да мина с топ лак отгоре, защото се опасявам, че бялото ще порозовее от червените точки и ще развали всичко.

много ми хареса  Heart Eyes мисля някой път да го копирам, ако нямаш нищо против разбира се  Simple Smile
Разбира се, че нямам против. Hug
А и идеята не е оригинално моя, аз се вдъхнових от това клипче - http://www.youtube.com/watch?v=aYsN8PK5UWw; само че го изпълних по мой си, непрофесионален, начин, и без надписите, че не ми допада с тях. Simple Smile

# 306
Мерси  Hug
Аз съм гледала клипчето с т.нр. костенурка, но твоето най - много ми хареса.

# 307
  • София
Аз днес съм така --->

Матовия топ на Manhattan трябва да го има в Ремедиум, нали?

# 308
Още от MAC A Tartan Tale Collection for Holiday 2010
Naughty Little Vices Nail Lacquers

# 309
# 310
  • Пловдив
Мами, матовият топ лак е в ДМ и в Пловдив. Днес им бях първият клиент и се сдобих с едно ново зеленко и два топ лака  smile3521. Единствено според мен матовият топ лак изсветлява малко цвета, но пък си е пълен мат. Ето и снимка на Зулу и малко сухи кожички, но уви идва зима:

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 09:32 от UNynaeve

# 311
А, момичета, много съм ядосана! Ходих вчера на маникюр, исках да ми направят нормален френски само с черна лента отгоре. Та жената ми изпълни желанието, но повтори лентата с розовия лак  ShockedАз я ритах не може ли да сложим лентата след като сложим основата-не можело, не се правело така. И сега все едно имам мръсно под ноктите ooooh!

Цитат на: маякуб
([b
Valandin  [/b] Laughing)

Майче? Simple Smile

# 312
Каква е цената на матовия топ лак на Essence!?   bouquet

# 313
  • Пловдив
Каква е цената на матовия топ лак на Essence!?   bouquet

3.90

# 314
да похваля базата на Римел - вчера чистих и мих доста, лакът няма мърдане, а обикновено след толкова работа трябва да го сменям
на мен ми падат бързо всякакви лакове
пробвах и базата на Ревлон - все едно съм без база
тази на ГР /ол ин уан/ - също не помага за задържането на лака

Общи условия

Активация на акаунт