Изгубих бебенцето си...

• 43 576
  • 329
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря Дианче. Радвам се, че намерих такива мили хора тук!

# 151
  • гр. София
Жабче,
съжалявам, че ти се е наложило да преживееш този кошмар. Sad
Пожелавам ти много сили и кураж.  Hug те и нека скоро всичко да се подреди!

# 152
Жабче, и аз много съжалявам! Разбирам мъката ти, преживяла си нещо ужасно. Трябват ти много сили и кураж, за да продължиш напред. Отстрани е много лесно да се изрече, а всъщност е толкова трудно всичко. Ние сме тук с теб да си даваме кураж взаимно. Дано скоро всяка една от нас преодолее страха и продължи напред.

# 153
Мило Жабче, съжалявам че е трябвало да минеш през този кошмар. Бъди силна заради себе си. Кураж и силно те прегръщам!

# 154
Много е приятно да чуеш една добра дума когато мечтите ти са смазани Hug ви всичките. Вярвам, че търпението и вярата ще победят нещастието!

# 155
  • гр. София
Първият месец след като спряхме да се пазим е неуспешен. Вчера ми дойде и се разсипах да плача. И това при положение, че не съм очаквала да забременея от раз (предният път ни трябваха две години и два месеца). Но така се надявах...
Чувствам се невероятно нещастна, просто не мога да го опиша с думи.  Cry

# 156
Зимна роза не се отчайвай мила бъди сила и вярвай че много скоро ще видиш двете чертички  Hugте и се моля за теб дано следващия месец да стане на мен пък доктора ми каза че може вече да не се пазим но мъжо не ще и да чуе за нова бременност

# 157
Зимна роза, съжалявам. Не се отчайвай, знам какво е да чакаш и да се надяваш всеки месец, аз бях така с първото си детенце. Успокой се, кажи си, едва ли ще стане скоро, отпусни се и ще видиш, че когато най- малко очакваш, то ще се сбъдне.

# 158
  • Варна
Първият месец след като спряхме да се пазим е неуспешен. Вчера ми дойде и се разсипах да плача. И това при положение, че не съм очаквала да забременея от раз (предният път ни трябваха две години и два месеца). Но така се надявах...
Чувствам се невероятно нещастна, просто не мога да го опиша с думи.  Cry

Ще ти кажа само миличка, че знам как се чувстваш. Наистина не се отчайвай и аз съм на път да го сторя, но винаги си казвам: горе главата, истината е там, че трябва да си търся занимания, за да не мисля за това кога ще се случи... Успех и кураж ти желая  Hug

# 159
Мили мои, Hug -ви ама много силно.Знам,че ще успеете,че ще бъдете безкрайно щастливи.От цялото си сърце Ви го пожелавам Praynig Peace Peace
И няма да Ви оставим да се отчайвате ,ще се подкрепяме и само положителни емоции,Нали?

# 160
 Зимна роза,момичета Hug
Прегръщам ви и страдам с вас!Не спирайте да вяравте,момичета! Praynig

# 161
  • Русе
Зимна роза , миналата година  иаз като теб живеех от цикъл до цикъл с надеждата че този път вече ще съм бременна.Накрая си реших че съм повредена и няма да имам повече деца. спрах да се надявам и то стана .
То е ясно че нама как да спреш да мислиш за това ,но не се отчайвай.

# 162
  • Варна
Мили мои, Hug -ви ама много силно.Знам,че ще успеете,че ще бъдете безкрайно щастливи.От цялото си сърце Ви го пожелавам Praynig Peace Peace
И няма да Ви оставим да се отчайвате ,ще се подкрепяме и само положителни емоции,Нали?

Peace

# 163
  • гр. София
Благодаря ви за топлите думи и подкрепата.
Чувствам се напълно идиотски  Sad Направо място не мога да си намеря, не се побирам в себе си  Sad
Започвам да си мисля, че никога няма да бъда майка  Cry Cry Cry

# 164
Зимна роза не говори така мила разбра се че ще станеш майка и то много скоро само не се отчайвай мила  Hug и се  Praynig скоро да ни се похвалиш

Общи условия

Активация на акаунт