Изгубих бебенцето си...

• 43 583
  • 329
  •   1
Отговори
# 135
Онзи ден свекървата ми взела епикризата и като питала какъв е резултата, момичето
 прочело и казало, че тъканта, която е изследвана е тъкан от плод, а не от злокачествено образувание. Че това и аз го знам, но не трябваше ли да пише нещо от сорта, знам ли, как се  е стигнало дотам. Сега очаквам първия си цикъл след близо 2 седмици. Мисля да изчакам още два и да пробвам, но много ме  е страх, незнам дали дотогава няма да се разколебая.

# 136
Здравей Сияние, нормално е да те е страх, но ние майките загубили децата си трябва да продължим напред, въпреки че е много е тежко. Късмет и кураж!!!

# 137
  • гр. София
Сияние,
и аз си мислех, че ще се разколебая. Но когато свърши периодът, в който трябваше да се пазя да не забременея, установих, че желанието да имам дете е изключително силно. Ден преди това изпитвах страх, но той изчезна изведнъж. Не съм забравила какво преживях, тежи ми, боли ме, още плача. Но мисълта за дете ми дава сила. 
Сигурно и при теб ще стане така. Опитай се някак си да съхраниш психиката си (колкото и изтъркано да звучи). Стискам палци всичко при теб да се подреди.  Hug Hug Hug

# 138
Благодаря за силните думи, Зимна роза. Пожелавам ти успех, дано всяка от нас сбъдне мечтата си. Така е, страх ме е. Адски много. В този ред на мисли искам да ви попитам нещо, момичета. Онзи ден в неделя ми дойде първия МЦ след аборта, но е много обилен и продължителен, вече 4- ти ден, а имам чувството, че никога няма да ми спре. Пусках и нова тема по повода, но не получих отговор. Честно казано, не ми се разправя пак с доктори, след аборта се разболях от грип и вече не ми се ходи по лекари.

# 139
Сияние, не се притеснявай за по-обилния цикъл - организма ти все още се пренастройва и хормоните си оказват влияние. Когато аз направих мисед аборта в края на 2008 година, няколко цикъла ми беше по-обилен докато се нормализират нещата. Но ако ти самата не се чувстваш добре, имаш замайване, пада ти рязко кръвното - по-добре иди на лекар.

# 140
Днес, да не чуе дявола, съм по- добре, понамалява ми. Зимна роза, 3 месеца ли беше периода, в който трябваше да се пазите?

# 141
  • гр. София
Да, три месеца.
А за обилният цикъл не се притеснявай - на мен и трите месеца след аборта (боже, колко ми тежи да я напиша тази дума... Cry Cry) ми беше много силно кръвотечението и цветът на кръвта беше много яркочервен, а не като обикновено - тъмен.

# 142
Да, и при мен е яркочервена кръв. На мен ми казаха, че след първия цикъл мога да пробвам отново. Но аз съм решила да изчакам стандартните 3 месеца, още повече, че след аборта /и на мен ми е много трудно да я пиша тази проклета дума/, се разболяхме семено. Пих антибиотик, сега боря една кашлица, та никак не  е уместно да пробваме след 2 курса на лечение с антибиотик, а и аз въобще не съм готова психически. Сега се подсилваме с мъжо с витамини и плодове, ще направим 2- 3 курса с тях и после ако сме живи и здрави може и да опитаме. Което ще рече най- рано напролет.

# 143
Зимна роза и всички вие, които сте изгубили бебенцето си, искам да се присъединя към вас. Моята история не е по-различна, в петия месец откриха аномалия и тогава започна моят кошмар. Докато четях всичко не спрях да плача, особено стихотворението на Зимна роза ми скъса сърцето. Няма да казвам колко лицемерие видях в някои мои приятели (даже и такива с които са загубили бебетата си), явно няма кой друг да ме разбере освен вас. Незнам как да се справя психически, страх ме е.

# 144
jabche мила съжалявам за загубата ти и че си една от нас тук всички ни е било страх някой все още се страхуваме споделяй и ще ти олеква трябва да си силна и да се опиташ да продължиш напред болката ще я има винаги но с времето свикваме с нея  Hugте

# 145
jabche ,съжалявам за загубата ти cry cry cry!Всички пишеши тук познаваме до болка това чувство-страхът-от това дали ще успеем да се справим с мъката,от това да продължим живота си по някакъв начин след трагедията,от това да забременнеш отново,стархът,когато това се случи,от това да не се повтори всичко!Той ще наднича винаги през рамото ни,но вярата и надеждата,че можем да се справим,че трябва да се борим за своето щастие,заради тези,които са до нас и ни обичат и подкрепят!Опитай се да съхраниш себе си,защото ти ще си нужна на бъдещите си деца,които несъмнено ще имаш скоро!Прегръщам те и пиши ,когато имаш нужда да споделиш,мила! Hug

# 146
 Hug на всички, Praynig за всички нас

# 147
мило жабче , съжалявам че е трябвало да преживееш тази ужасна болка . cry бъди силна и се бори Hug Hug

# 148
Моля ви за съвет!
Спермограмата на половинката ми се оказа лоша-около 25% активност и на мен ми изписаха хапчета за засилване на овулацията, та така забременях. Някои знае ли друг вариант, че с тези хапчета все си мисля да не би от тях да е дошъл проблема.
Hug и кураж на всички, дано тази година да станим най-щастливите мами!!!

# 149
jabche Hug съжалявам,че си минала и ти през този кошмар.Кураж и много сили ти пожелавам.Ако искаш попитай в проблемно забременяване,там има жени,които се борят с този проблем.Успех   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт