Снимките ни от www.photobox.co.uk - Тема 6

• 36 562
  • 747
  •   1
Отговори
# 15
а може ли 4а6ите да са с разли4ни снимки?и как става това?

# 16
бихте ли ми казали колко излизат чашите (които хвалите) с доставката до българия?
досега съм поръчвала само снимки, чаша за 8.50 лири + доставката ми се вижда скъпо... дори и две да са, не излиза ли всяка по над 10 лева?

# 17

излизат май 30 лева,което ми се стори много и се отказах.

аз искам да попитам друго,къде мога да видя дали сам полу4ила 5 лири след като е пусната пора4ка от поканен?

# 18
бихте ли ми казали колко излизат чашите (които хвалите) с доставката до българия?
досега съм поръчвала само снимки, чаша за 8.50 лири + доставката ми се вижда скъпо... дори и две да са, не излиза ли всяка по над 10 лева?

ами по принцип нали затова са прословутите *5 паунда подарък Wink а до утре имаме и -50 %
аз с 25 паунда ваучери взимам точно 6 чаши.
а за доставката - 2 чаши доставка е 2.5 паунда ,а на 4 и 6 чаши е общо доставката 4.5 паунда.кофтито е,ако сложиш магнитчета или някакви други подаръчета доставката скача на 8-9 паунда...
на мен ми е хрумвало да пратя някакъв брой снимки до англ.адрес и да си платя 1.5 паунда. така дори да не си взимам снимки, получавам подарък 3.5 паунда,но нещо ми се стори прекалено нахално на фона на всички бонуси  Peace

# 19
аз чакам календарите

# 20
*R*A*D*I* благодаря за обяснението.
май ще се въздържа за момента  Simple Smile

# 21
аз искам да попитам друго,къде мога да видя дали сам полу4ила 5 лири след като е пусната пора4ка от поканен?

открихго Grinning

# 22
*R*A*D*I* благодаря за обяснението.
май ще се въздържа за момента  Simple Smile

по си заслужава,като натрупаш малко кредити.
интересно,че ми изписа да очаквам пращане на стоката чак на 21.10

# 23
днес получих около 400 снимки , всички те са чудесни, точно каквито ги виждам на екрана си.
Това вместо запис.
Получих и оферта за календари, но не знам дали да се занимавам. Сигурно и вие сте получили, но все пак:

2 FOR 1 PHOTO CALENDARS & DIARIES
2011 is just around the corner so get organised in style with 2 for 1 personalised photo Calendars & Diaries. Add 2 of the same type and size of Calendar or Diary to your basket and only pay for 1.

Personalise each month with your favourite photos and even mark special dates with your own photo and caption. Then relive your best moments all through 2011.
Offer code: EARLYCD

# 24
50% OFF OUR BEST SELLING CALENDARS  http://www.photobox.co.uk/shop/calendars-and-diaries/ps-wallcalendar   ama mislq e za novi potrebiteli samo

# 25
Malenna, няма как да не ме впечатлят снимките ти Simple Smile С какъв апарат са правени,ако не е много лично? Simple Smile

# 26
Malenna, няма как да не ме впечатлят снимките ти Simple Smile С какъв апарат са правени,ако не е много лично? Simple Smile
Мерси:)
не е лично, разбира се:)
90% са правени със стария ми апарта Канон 400Д, а последните няколко месеца с Канон 7Д

# 27
Отново получих 2 фотокниги-  A4 Classic Photobook.
Много съм доволна от качеството  Peace

# 28

колко страници е и колко снимки?

# 29

колко страници е и колко снимки?

Тази книга е 26 страници, на но 1 страница можеш да разположиш 1 - 2 - 3 - 4 и т.н. снимки, по своя преценка или
в зависимост от качеството на снимката. Спокойно може да се вместят 100-тина снимки във фотокнигата. Разгледай софтуера.

Вчера си направих нова регистрация и получих безплатна Square Spiral Softcover Photobook.

Общи условия

Активация на акаунт