Снимките ни от www.photobox.co.uk - Тема 6

• 36 562
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря ти!

# 31
  • София
Колко време е валиден бонуса с безплатна Square Spiral Softcover Photobook от нова регистрация ?

west_end, благодаря Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 13:36 от brayan__

# 32
milenna , присъединявам се и аз към поздравите за перфектните снимки, а и дъщеря ти е доста красива и фотогенична,
албумите ти са голяма красота! ти професионален фотограф ли си или любител , защото не е само от фотоапарата.....

# 33
milenna , присъединявам се и аз към поздравите за перфектните снимки, а и дъщеря ти е доста красива и фотогенична,
албумите ти са голяма красота! ти професионален фотограф ли си или любител , защото не е само от фотоапарата.....

Simple SmileSimple SmileSimple SmileБлагодаря, не знам как да ти отговоря.
По професия съм архитект, а фотографията ми е хоби и по-точно детска и бебешка фотография. От снимането на деца в последно време също изкарвам пари, но продължавам да не се смятам за професионалист в тази област.

# 34
50% OFF OUR BEST SELLING CALENDARS  http://www.photobox.co.uk/shop/calendars-and-diaries/ps-wallcalendar   ama mislq e za novi potrebiteli samo

Някой дали го пробва това? Изглежда ми по-изгодно, защото предполагам, че може да се ползва и кода за безплатна доставка Thinking.

А колко струва доставката на календари?

# 35
Колко време е валиден бонуса с безплатна Square Spiral Softcover Photobook от нова регистрация ?

1 месец.

Чудя се за тези календари, някой поръчвал ли е?

# 36
  • Montana
Направих си нова регистрация ,но нямам безплатна Square Spiral Softcover Photobook  .
Има ли код за книгата?
Получих този код на стар акаунт.
2 FOR 1 PHOTO BOOKS
Exclusive email only offer: Order 2 Personalised Photobooks of the same size and only pay for 1.
Offer code: 241PERSPBK
Offer ends: 23/10/2010

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 13:33 от desinik

# 37
  • Варна
desinik, като отвориш сайта в дясно имаш опция да избереш какво да получиш като бонус- книга, снимки или -15% на всичко. Избираш едно от тези и правиш регистрацията.

# 38

1 месец.

Чудя се за тези календари, някой поръчвал ли е?
аз поръчах снощи . А3
до 20.10.10 е с код за безплатна доставка .

# 39
И аз поръчах преди малко 2бр календари А4, но от тази промоция:
50% OFF OUR BEST SELLING CALENDARS  http://www.photobox.co.uk/shop/calendars-and-diaries/ps-wallcalendar 

Мислех си, че така ще успея да ползвам кода за безплатна доставка, но уви не стана, защото реално си ползвах кредитите от акаунта, които си бях купила и сметката ми беше 0. Календарите ми излязоха 6.81GBP единият, а доставката 5.95 за двата.

# 40
  • София
Здравейте,

Ще ползвам офертата 2 календара на цената на 1, като искам да поръчам общо 6 календара. Мога ли да си намаля и доставката с някакъв код или ставам нахална? Laughing

# 41
момичета сайта разпознава ли кирилица newsm78, ще поръчвам календари с надпис на български, но ме притеснява да не излезе на маймуница newsm78

# 42
  • Варна
lusia_ , аз не бих рискувала- за фотокнигите или чашите преди бяха казали че не излиза кирилицата. Сега не знам как е.

# 43
аз ги надписах даже  Confused направо ще им пиша за по сигурно

дали все още е валидна офертата за календарите на 50 % пише до 19.10 newsm78

# 44
2 FOR 1 CALENDARS & DIARIES

Pre-Christmas Sale - create 2 personalised photo Calendars or Diaries of the same type and only pay for 1.

* 2 for 1 Wall Calendars, from £15.99
    * 2 for 1 Desk Calendars, from £12.39
    * 2 for 1 Photo Diaries, from £11.29

Offer code:
EARLYCD    Hurry, must end:
Thurs 21st Oct

Общи условия

Активация на акаунт