Помощ в търсенето на работа - 8

• 84 059
  • 775
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Търся работа - с френски език /отлично/ и английски /много добро/, икономист МИО. Обаче попадам само на обяви за кол-центрове?!

# 601
Търся работа - с френски език /отлично/ и английски /много добро/, икономист МИО. Обаче попадам само на обяви за кол-центрове?!

Ще те следя с интерес Grinning Синът ми е твоята специалност,но при него английския е отличен и немски на много добро ниво и искам да видя какви ще са му шансовете като започне да търси след 2-3 години. Извинявам се за любопитството, но би ли казала имаш ли някакъв стаж, в кой град  и какво приблизително търсиш и на колко си години? Пожелавам ти успех и много силно ти стискам палци  bouquet Ще се радвам, ако бързо си намериш подходяща работа Grinning

# 602
  • France
От 2 мес. търся в Хасково. Магистър по психология съм, но от 9 год. работя във производствена фирма, която е пред фалит.
Почти се отчаях.........

# 603
summer beauty, пишете ми на лични, за да Ви дам мейл за автобиография. Има доста повече от кол центрове.

# 604
Днес сушина откъм обяви  Thinking .
Има една дето ми допада горе-долу от тези дни, но ме съмнява дали не е свързана прекалено с досаждане и пазарене с хората.
Толкова да си харесвам специалността, а толкоова да съм безработна  Mr. Green .
А по въпроса с деколтетата е ясно ,че две мнения няма. Аз лично съм от тези , които имат с какво да се покажат, но такива дрехи отсъстват от гардероба ми ( с изкл. на една-две летни рокли ).
Успех на всички през тази седмица !

# 605
Утре съм на интервю, във фирмата, от която ми пратиха анкетата. Стиснете едни палци Praynig

# 606
  • София
Утре съм на интервю, във фирмата, от която ми пратиха анкетата. Стиснете едни палци Praynig
Успех =b
И аз чакам да се обадят...и колкото се бях надъхала, днес ми се отвори нов проблем покрай детето, та ми е едно свито...

# 607
Успех =b
И аз чакам да се обадят...и колкото се бях надъхала, днес ми се отвори нов проблем покрай детето, та ми е едно свито...
стискам палци и горе главата, мисли положително Peace
pechovskа в ЗЖ Хасково защо не звънеш, може и да си търсят хора с твоя профил, и аз ще ги попитам Peace

# 608
Интересува ме каква е стартовата заплата за Customer support с английски език в аутсорсинг компания. Нормално ли е да си поискаш 1000 лева нетно за такава позиция. Ще се радвам, ако някой е наясно какви са нивата на заплащане и даде някакви насоки.

# 609
Интересува ме каква е стартовата заплата за Customer support с английски език в аутсорсинг компания. Нормално ли е да си поискаш 1000 лева нетно за такава позиция. Ще се радвам, ако някой е наясно какви са нивата на заплащане и даде някакви насоки.

Зависи от компанията, пишете ми на лични, за да Ви насоча. Работя с повечето компании, мога да Ви загатна долу-горе според компанията.

# 610
Моля дайте ми съвет как се отговаря на интервю за работа ...... Досега бях искренна , но май това не ми помага , даже напротив  Tired Кандидатствам за търговски представител , имам стаж като такъв от 2004 г. досега , в една фирма - на въпроса защо сменям работата какво трябва да кажа ?????? - заради заплащането , заради невъзможността за израстване ..............  newsm78 , всъщност съм по майчинсвтво от 2 години и тези отговори неважат - според мен де ....И на въпроса , какво заплащане очаквате ?????Обикновено досега казвам -около , но не помалко от ....... Но и там нямам ясна представа за заплата в момента ..... пак защото съм по майчинство- преди това имах наблюдение в тази сфера . Peace

# 611
pisi81, най-добре да отговорите съвсем честно на въпросите които Ви задават. Вижте нивата на заплащане вмомента,бъдете информирана.
Относно напускането--кажете истинската причина, защото рано или късно я разбират (говоря от опит), а и винаги могат да се обадят и питат за Вас.

# 612
Днес бях на интервю, по моя преценка мина добре. Викат ме да поработя пробно няколко часа, за да видя естеството на работата и да преценя дали ще се справя, както и да ме преценят евентуалните колеги - дали ще могат да се срабоят с мен Rolling Eyes. Как ви се струва това? Аз за пръв път попадам в такава ситуация и ми е малко странно. Останах с впечатлението, че ЧР ме хареса и ако зависи от нея, ще ме наемат, но дава последната дума на колегите в отдела. Притеснявам се, защото май не оставям много добро първо впечатление у хората - не съм много приказлива и повечето непознати решават, че съм надута.
И още един въпрос - каква заплата обявяват обикновено ЧР на интервютата - нетна или брутна? Не го уточниха, а и за се притесних да попитам. Изобщо не стана дума за осигуровки и тн и ми стана неудобно да повдигна аз въпроса Embarassed

# 613
Red Velvet - на последното си работно място ( преди да напусна ) вече бях казала , че ще напускам . Малко преди това да се случи , бях на интервю за работа , в което ме попитаха какво и къде работа в момента и казах честно и откровено къде работа и защо смятам да напусна .Оказа се , че интервюиращата се е обадила или ходила на местоработата ми и меко казано се получи доста неприятна ситуация .Така че това явно се оказва на моменти нож с две остриета - имам предвид да отговаряш съвсем честно и искрено... newsm78

# 614
Днес и утре в Техническия Университет има Кариерен център. Аз се бях нагласила че поне 2,3 фирми по мойто ще има, а то нищоооооооооооо. Само Вивател, Мтел, Глобул и някакви все такива фирми за телекомуникации, електро и т.н.
Имаше и доста ЧР агенции, едно момиче ме офертира, да сме и пратили СВ, пък ако излезне нещо да ни звънка. И аз като и казах по какво търсиме работа и как нямало и тя каза " не е лъжа, точно за това, почти няма нищо" Sad...просто трагедия.

Тези дни като се мотках из нета, влезнах без да искам в някакъв американски сайт за търсене на работа, е там имаше по 100 обяви за 3 дни по мойто, а тук една нула.

Аз искам да попитам Red Velvet какво се очаква от нас да напишем в едно мотивационно писмо? Винаги ми е било много странно, какво очакват работодателите да видят. Какво да им пиша, че цял живот съм искала да работя във страхотната им фирма ли?
Наистина ми е супер тъпо това с мотивационното писмо.
Ако тръгна да пиша истината защо дефакто кандидатсвам, никой няма да ми погледне нещата  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт