Ние ли криво се молихме, ти ли криво ни разбра .....

• 11 982
  • 251
  •   1
Отговори
# 75
Нямам нищо против 1000 инвитро опита, нямам нищо против хората да пробват и да разбиват собственото си тяло, ако ще и до 100 годишна възраст, имам против да ме карат да се чувствам виновна, че не са им отпуснати достатъчно! средства и години да изпълнят "мечтата си". И никой не ми отговори на въпроса "Защо на всяка цена?".

Иначе темата е безсмислена - не ми е много ясно авторката какво точно се опитва да разбере с нея, освен оплюване на даден непознат за мен човек, пишещ собствените си мисли някъде в интернет... малко клюкарска история ми се струва  newsm78

Бе жено, кой и с какво те кара теб лично да се чустваш виновна, и не си ли внемяваш сама тази вина?

След като имаш портив за тези ни пари, що не се противиш и за всички останали клинични пътеки за хранично ( и нехронично) болни?
Неосведомеността е причината за комичния ви облик! Много малко всъщност са родени стерилни, огромна част от нас са жертви на некъдирни лекари или липса на адекватно лечение!

На всяка цена искам детето си, защото това е смисъла на живота ми, нещо против?!

# 76
Миии, има зрънца в тезата, но не ми се развива тази теория сега.
Аз лично, с ръка на сърце, признавам, че не бих издържала години наред в тягостно очакване на следващия месец какво ще се случи, това би ме съсипало, сринало, по дяволите, човек съм, не машина. И машините се повреждат, простете за сравнението.

Тъй де, ама хората са различни. Честно казано, много е грозно това ровене в толкова лични неща. Дали ще осиновиш, дали ще се подложиш на ин витро, дали ще ходиш по изследвания - ми това си е семейно решение. Въобще не разбирам какво има да се обсъжда от други хора, да се лепят етикети.

Жозефина, не знам как си представяш точно тия процедури - но за мен ин витро-то беше една изключително лека процедура. Седем-осем пъти ми взеха кръв, пет-шест прегледа, няколко подкожни инжекции, една пълна упойка за 15 минути и това беше. А, да - и трансфера - той е като преглед, но ти пускат класическа музика. Simple Smile

Може да е тъпо сравнение, но цялото нещо като процедура го предпочитам пред зъболекарския стол например. Затова и тоя въпрос "защо на всяка цена" не го разбирам. Мисля, че тези, които го задават, обикновено нямат идея за "цената" - просто си имат някаква представа за чудовищни, ужасно болезнени и скъпи процедури и нищо не може да я изличи.

Тъй че айде да не започва пак тоя безсмислен спор - големи хора сме, всеки да си решава в какво да влага усилия, пари и нерви. (Все пак има и хора, които биха се "повредили", ако бяха принудени по финансови причини да support-ват малоумни клиенти по телефона. Simple Smile Добре, че не си от тях, а аз не съм от тези, които се плашат от някоя и друга инжекция - в крайна сметка и двете сме доволни, макар и по различни начини.)

"Статиите" ми идат малко повърхностни, макар и забавни на места.

# 77
  • в сърцето на един мъж...
Мда, всъщност аз бях по-склонна да си говорим за ББ и бляновете на една мома.

Аз също! Laughing Нека те си пишат за ин-витро и осиновяване. Ние ще поддържаме паралелна тема за какво е да желаеш ББ. Той дали има фенски блог? С папарашки снимки, сърчица и Ох! и Ах! в коментарите?

В тази връзка, дали може да споделя една моя дълбоко интимна молба  Embarassed
Трябва ми снимка на ББ как плува. Не просто да е по бански, а да ПЛУВА. Много ми е важно. Въпрос на национална гордост е.  Praynig

На клипче го има - не плува, ама се пече Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=vANQsetCkS8

# 78
  • гр. Шумен
Мда, всъщност аз бях по-склонна да си говорим за ББ и бляновете на една мома

[/quote]
Това е deja vu! Добре че през 90-те нямаше нет (или поне малцина го имаха) иначе що теми със сърчица и "Ох" и "Ах" щеше да има посветени на лицето Жорж Ганчев. Ама помня добре бюлетините с остатъците от червило по тях. Grinning

# 79
Бе нека се повреждам от малоумни клиенти, да ти кажа, готова съм да го правя до пенсия. Laughing
Толкова вече съм им свикнала, че няма какво да ме впечатли.

Апропо, аз всеки път, като се набирам на скрипеца, се сещам за снимката на ББ и гледам да изпълнявам правилно движението. Laughing
Сериозно ви говоря.

# 80
Бе нека се повреждам от малоумни клиенти, да ти кажа, готова съм да го правя до пенсия. Laughing
Толкова вече съм им свикнала, че няма какво да ме впечатли.

Аз казвам, че други биха се повредили - да илюстрирам, че сме различни. Simple Smile Това е литературен похват (може би).  bowuu

За ББ - има някакъв чар, ама да не ти е в къщата.

# 81

В тази връзка, дали може да споделя една моя дълбоко интимна молба  Embarassed
Трябва ми снимка на ББ как плува. Не просто да е по бански, а да ПЛУВА. Много ми е важно. Въпрос на национална гордост е.  Praynig

Ето го.
А тук crazy chick го чака да излезе от водата...  Laughing

# 82
преговор ... http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=460087.0

а ожесточаването и на двете страни по мои впечатления води само до втвърдяване на позицията, което е жалко ...

# 83
  • При хората, които обичам
Ето го.

Стига да и кажеш кой номер е Joy

# 84

Ето го.

Не се бъзикай, Како! Съвсем сериозно ми беше питането  Sunglasses
Трябва ми снимка, на която наистина ПЛУВА, и да се вижда, че е той.

# 85
  • При хората, които обичам
Не намерих, Бърдс. Явно тенисът му е по-популярен, снимки има колкото щеш.

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 13:45 от Де Ваня

# 86
Мда, всъщност аз бях по-склонна да си говорим за ББ и бляновете на една мома.

Wink Wink Wink като бг-мама и домакиня и аз затова жадувах, ама ей на пак не се получи  Laughing

Бърди, понеже беше попитала дали има връзка между двете статии ... според мен има и затова ги постнах ънблок. Иначе не бих коментирала едната ( тази за проблемите) по ред причини, а с другата бих се посмяла да речем.

И според мен всеки има право на мнение  Mr. Green моето е, че не харесвам тези статии, не харесвам тази журналистка и начина и на изразяване, а това че има хора на които им допада е съвсем нормално  Peace нищо толкова трудно за разбиране няма,темата е постната в Клюкарника, където принципно не пиша просто защото според мен тук и е мястото  Simple Smile

# 87
Е що тъй разчепотена сте ме курдисали тука, не знаете ли за вродения ми свян?  Embarassed

Тва сега брои ли се за плаване или се искат очила, гумена шапка и пръски вода около мускулести рамене?

# 88
И аз не разбрах "Защо на всяка цена!"

Цитат
На всяка цена искам детето си, защото това е смисъла на живота ми......
Мигар ако е осиновено едно дете,то не се превръща в смисъл на живота?
Когато ин-витро има успех в рамките на два-три-четири опита ,о.к.
Но не разбирам идеята ,например, да ходиш 10 и повече години по мъките,да даваш хиляди левове и накрая изнервена,изтормозена,съсипана ,осакатена да си кажеш "Край.Дотук бях!"  и да останеш без дете.
Само и само да не осиновиш .
Ей това не го разбирам...

Колкото до ББорисов,хич и не го харесвам...ама реално погледнато ,то просто нямаше за кого друг да се гласува......всички са  "Хвани единия,блъсни другия!"
Той беше новото ,"свежо" поопълнение в политиката...    Mr. Green

Пп:Журналистката не съм я чела преди...пише забавно,с малки забележки!

# 89
Как плавно си вървят двете теми! Това е висш пилотаж във форума! Joy

Общи условия

Активация на акаунт