Ние ли криво се молихме, ти ли криво ни разбра .....

• 11 970
  • 251
  •   1
Отговори
# 90
  • При хората, които обичам
Нали?!

# 91

Ето го.
А тук crazy chick го чака да излезе от водата...  Laughing

Не се бъзикай, Како! Съвсем сериозно ми беше питането  Sunglasses
Трябва ми снимка, на която наистина ПЛУВА, и да се вижда, че е той.

Оххххххххххххх убиХТЕ ме  Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha bowuu
А иначе с плувна снимка ме хвърлихте в размисъл, и аз като видна почитателка на Генерала не се сещам да съм виждала негова снимка на плувец в акция, пък всеки ден това правя..... листя ли листя снимки и подсмърчам очаквайки  Mr. Green Joy hahaha

п.п. девойки ама дръжте сега по-сериозно линията ББ, че другата тема иде тегава за средата на седмицата и рискуваме да се счепкаме, а виж тук дори компромис постигнахме, дори crazy chick се включи да дири снимки, ето сега и оз отивам да потърся  Crazy

# 92
Да не осиновиш въобще - това напълно го разбирам и адмирирам!!!

Това с 8те опита и последващо осиновяване от немай къде на 50 години не го разбирам, ама никой и не иска такова нещо от мен нали?

Абе я си живейте живота и оставете и другите да си го живеят по начин приятен за тях  ...

# 93
... не харесвам тези статии, не харесвам тази журналистка и начина и на изразяване...

Тя не е журналистка. Да наричаш тюрлюгювеча от мисловни напъни на едно объркано и нереализирано в житейски аспект същество журналистика е доста пресилено. Колкото и това понятие у нас да е изпразнено от същността си, все пак още има някакви задължителни характеристики. Драскането по блогове не влиза в тях.  Peace

Е що тъй разчепотена сте ме курдисали тука, не знаете ли за вродения ми свян?  Embarassed

За да ти се види мъзгата.  Mr. Green Joy

# 94
  • София
Нямам нищо против 1000 инвитро опита, нямам нищо против хората да пробват и да разбиват собственото си тяло, ако ще и до 100 годишна възраст, имам против да ме карат да се чувствам виновна, че не са им отпуснати достатъчно! средства и години да изпълнят "мечтата си". И никой не ми отговори на въпроса "Защо на всяка цена?".

Иначе темата е безсмислена - не ми е много ясно авторката какво точно се опитва да разбере с нея, освен оплюване на даден непознат за мен човек, пишещ собствените си мисли някъде в интернет... малко клюкарска история ми се струва  newsm78

Бе жено, кой и с какво те кара теб лично да се чустваш виновна, и не си ли внемяваш сама тази вина?

След като имаш портив за тези ни пари, що не се противиш и за всички останали клинични пътеки за хранично ( и нехронично) болни?Неосведомеността е причината за комичния ви облик! Много малко всъщност са родени стерилни, огромна част от нас са жертви на некъдирни лекари или липса на адекватно лечение!

На всяка цена искам детето си, защото това е смисъла на живота ми, нещо против?!

Последно по темата, защото се обърна към мен, а тя е една от хилядите, които няма да доведат до никъде - съжалявам много, но вие не сте болни - нито хронично, нито нехронично.

Гея, в Германия няма друг начин да станеш майка - там деца за осиновяване няма, освен това са доста отрицателен прираст, пък и са богата държава, затова там това е нормално да е политика  Peace

# 95

Тва сега брои ли се за плаване или се искат очила, гумена шапка и пръски вода около мускулести рамене?

Не, не се брои  Confused

Ако ви кажа за какво ми трябва, да се надявам ли, че ще се вземете в ръце, и ще ми набавите снимка  newsm78
С добра приятелка рускиня (със страхотно чувство за хумор, да отбележа  Sunglasses ) се "надцакваме" с медийните изяви на ББ и Путин. Направили сме си албуми - Путин с пушка, ББ с пушка; Путин гол до кръста, ББ гол до кръста; Путин замислен, ББ замислен; Путин широко усмихнат, ББ широко усмихнат... И така - няма да ви кажа колко снимки имаме в албума, но... са страшно много.
Проблемът е, че аз нямам снимка на ББ да плува. И обикновено вместо "Здрасти!", тя започва разговорите ни с "Какво стана, вашият премиер научи ли се да плува?"  Blush 
Разбирате сега, колко ми е важно  Hug Нещо такова ще свърши работа. Ама с ББ.

# 96
Цитат
Това с 8те опита и последващо осиновяване от немай къде на 50 години не го разбирам, ама никой и не иска такова нещо от мен нали?
Нямах това предвид.
А:например:Жена на 25-26 разбира ,че не може да има деца.
Но има шанс с ин-витро.
О.к. пробва един два три пъти ,но не става.
Е,не прави 8 или 80 опита ,а си осиновява дете.
Когато е евентуално на 30.

Аз това не разбирам...след като не се получава от три-четири опита,защо се мъчат пак ,и пак , и пак.....докато станат на по 40 + ......нали смисъла на живота е детето, а не детето на всяка цена?

# 97
  • в сърцето на един мъж...
Дзвер, има начини, просто децата не са толкова много, колкото в България. И има и други богати държави и не толкова, в които също се поемат различни опити. А стерилитета е заболяване - къде от небрежност на лекарите, къде от генетична обусловеност. Моля, помисли преди да пишеш Praynig

По въпроса за ББ - и аз рових доста, пък не открих никъде да плува newsm78 Явно тоз спорт не му е страст Crossing Arms

# 98
  • При хората, които обичам
Ееее, Бърдс, мисля, че си надцакана.

Може ли да покажеш снимката, на която ББ мисли?

# 99
  • София
Последно по темата, защото се обърна към мен, а тя е една от хилядите, които няма да доведат до никъде - съжалявам много, но вие не сте болни - нито хронично, нито нехронично.

съжалявам, това може е твоето лично убеждение, но медицината не мисли така.
не е редно да тълкуваш неща, от които не разбираш.

п.п. темата стана безумна, може би трябва да се раздели.

# 100
  • Paris, France
И аз не разбрах "Защо на всяка цена!"

Цитат
На всяка цена искам детето си, защото това е смисъла на живота ми......
Мигар ако е осиновено едно дете,то не се превръща в смисъл на живота?
Когато ин-витро има успех в рамките на два-три-четири опита ,о.к.
Но не разбирам идеята ,например, да ходиш 10 и повече години по мъките,да даваш хиляди левове и накрая изнервена,изтормозена,съсипана ,осакатена да си кажеш "Край.Дотук бях!"  и да останеш без дете.
Само и само да не осиновиш .
Ей това не го разбирам...

Колкото до ББорисов,хич и не го харесвам...ама реално погледнато ,то просто нямаше за кого друг да се гласува......всички са  "Хвани единия,блъсни другия!"
Той беше новото ,"свежо" поопълнение в политиката...    Mr. Green

Пп:Журналистката не съм я чела преди...пише забавно,с малки забележки!

Асистираната репродукция е в повечето случаи много по-лесна и евтина от осиновяването. Има го и възрастовото ограничение. АР може чак до 43, документи за осиновяване тук приемат до 40г и нито ден повече. И само приемат документите. Десетки хиляди подават документи на година а има само 800 деца. Аз не познавам човек тук, над 30 на когото да са предложили дете. Просто има достатъчно добре осигурени финансово млади хора желаещи да осиновят. Сам човек (почти) няма шанс. Тук неомъжена жена не може да се подложи на Асистирана репродукция дори да си плати (другаде може). Осиновяването в чужбина е дълга процедура, която в момента струва над 20 000 евра, в Хаити много повече (но е по-лесно). В момента дори живеещите в чужбина българи плащат десетки хиляди и инават през агенция там. Помня, че Фусии беше пуснала петиция, аз я подписах, но не зная какво стана.

ББ никой не го харесва, кой ли го е избрал newsm78

Да не осиновиш въобще - това напълно го разбирам и адмирирам!!!

Абе я си живейте живота и оставете и другите да си го живеят по начин приятен за тях  ...

Аз не разбрах много са чакали или ????? Защо чак на 50 са осиновили? И какво му е лошото? Моя позната осинови на 49г бременно 17год. момиче. Шегува се, че на 49 е станала майка, на 50 баба. Разбират се прекрасно и сега дъщеря и и внучката все още живеят при нея а дъщерята е на 30  hahaha.

# 101
Ееее, Бърдс, мисля, че си надцакана.

Може ли да покажеш снимката, на която ББ мисли?

Joy Аааа, това, че е "замислен", не означава задължително, че мисли  Joy

# 102
  • в сърцето на един мъж...
Бърдс, освен да му пишем на човека, че не може Путин да го цака и да ни направят една снимка как плува Mr. Green

# 103

Тва сега брои ли се за плаване или се искат очила, гумена шапка и пръски вода около мускулести рамене?

Не, не се брои  Confused

Ако ви кажа за какво ми трябва, да се надявам ли, че ще се вземете в ръце, и ще ми набавите снимка  newsm78
С добра приятелка рускиня (със страхотно чувство за хумор, да отбележа  Sunglasses ) се "надцакваме" с медийните изяви на ББ и Путин. Направили сме си албуми - Путин с пушка, ББ с пушка; Путин гол до кръста, ББ гол до кръста; Путин замислен, ББ замислен; Путин широко усмихнат, ББ широко усмихнат... И така - няма да ви кажа колко снимки имаме в албума, но... са страшно много.
Проблемът е, че аз нямам снимка на ББ да плува. И обикновено вместо "Здрасти!", тя започва разговорите ни с "Какво стана, вашият премиер научи ли се да плува?"  Blush 
Разбирате сега, колко ми е важно  Hug Нещо такова ще свърши работа. Ама с ББ.
Ей с тва можеш да я сразиш:  Peace
"Като юноша Бойко рисувал копия на световни майстори!
Неподозиран талант в областта на изобразителното изкуство е новият премиер Бойко Борисов. Още като дете Бойко рисувал изумително и изработвал копия на големи майстори като Айвазовски и Рембранд. Съседите на Борисов в Банкя още говорят за картините на Бойко, които той копирал като младеж.
До преди няколко години в стаята на местния иманяр бай Желязко Императора висяли две картини – уникални копия на руския маринист Иван Айвазовски. И двете били подписани от Бойко Борисов, който тогава е бил около 20- годишен. Императора ги откупил от Борисов, защото морските пейзажи го успокоявали.
Преди демокрацията Бойко е копирал творби не само на Айвазовски, но и на Рембранд и други известни майстори. Продавал картините, за да се издържа.
Сега много от тях вероятно са пръснати из страната. Подписът на министър-председателя върху тях вече им дава съвсем друга стойност. Според галеристи нищо чудно копията на премиера Борисов да достигнат цени 10 000 – 15 000 лв."

Лошото е, че не мога да открия снимки на художествените му напъни!  Confused

# 104
Ако ви кажа за какво ми трябва...

Бърди, с много свободно време разполагате с рускинята! Бременейте или осиновявайте, това ще ви извиси духовно, а не гледането на папарашки премиерски снимки.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт