Ние ли криво се молихме, ти ли криво ни разбра .....

• 11 963
  • 251
  •   1
Отговори
# 135
Възможно ли е човек да стане пожарникар, ако не може да плува?
Да. Моят мъж е пожарникар и плува като паве. Добър пожарникар е, в бойна група. Влиза и гаси всякакви горящи идиотщини, които тлеят с дни, ама не може да плува и на плиткото даже.

Кофти. Значи трябва да измисля друго. Благодаря ти за информацията.

# 136
Щото аз все с този номер излизам - щом е пожарникар, значи ЗНАЕ да плува, но просто не обича  Crossing Arms

Къде е връзката?!

# 137
  • София
BirdsFlu

Не знам дали ще ти помогне,
ама ѝ кажи на таз мома, че съм била на гости у Путини в далеееечната 1989г.,
още като преподаватели в Брянск и имаха персийски килим .... на стената  Wink
Пък на батю килимите му стоят на пода  Laughing

п.с. Ще се пукна от яд, че нямам една снимка за доказателство  ooooh! ooooh! ooooh!

# 138

Добър опит, но нЕма начин да мине  Wink С приятелката сме професионалисти - за да влезе снимка в албума, трябва автор, източник, всичко, както си му е реда  bowuu

Ами да я позагладя тогава, да не личи от самолет, че е фотошоп. Все някой ще я крадне и ще я публикува във вестника или сайта си (няма да е сефте да се краде от форума) и готово. Ще си имаш източник.  Mr. Green

# 139
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
http://www.webcafe.bg/id_1911820979

http://www.webcafe.bg/id_1746770860_General_B_i_jenite_Mu

Много искам да коментирам, но ще си нахапя езика днес .... затова оставям на вас да покоментирате .... аз искам да ми улегне прочетеното, но и двете са достойни за коментар, вече ставам фен на  журналистката и ще следя с интерес следващите и публикации  Twisted Evil

Прочетох само първата и ми хареса доста ...

# 140

Добър опит, но нЕма начин да мине  Wink С приятелката сме професионалисти - за да влезе снимка в албума, трябва автор, източник, всичко, както си му е реда  bowuu

Ами да я позагладя тогава, да не личи от самолет, че е фотошоп. Все някой ще я крадне и ще я публикува във вестника или сайта си (няма да е сефте да се краде от форума) и готово. Ще си имаш източник.  Mr. Green

Заслужи си черпенето  cheers
Остава само да чакам и да дебна...

п.с. Ще се пукна от яд, че нямам една снимка за доказателство  ooooh! ooooh! ooooh!

Уау, това щеше да е страхотно!

# 141

Кофти. Значи трябва да измисля друго. Благодаря ти за информацията.

Слушай сега внимателно кака си.
ББ е от Банкя, нали? А какво има в Банкя? Wink

Просто няма начин ББ като дете да не е плувал в басейна на градската баня, а старчетата наоколо да не са мърморели недоволно.  Hug

# 142
Мина, ти си форумското селебрити! Тичам да предложа тази категория в темата за номинациите!

# 143
  • При хората, които обичам
Предлагам да си пуснем темичка в Хоби: Събиращи снимки на ББ. Ще си пишем аз, Сия, Бърдс и Крейзи. Добре дошъл ще е всеки, който предостави уникален, но и достоверен материал.

# 144
Неземен е. Ще взема да му пусна.
Тема, де.

hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

# 145
Lennyh, ти си пионер във форума. Как оцеляват две напълно различни теми в една и няма ключ или метла!

Де Ваня, направо си трябва нов подфорум за ББ!

# 146
  • София
Де Ваня, направо си трябва нов подфорум за ББ!
Да пуснем тема в Отчетни редом до Незабравима в рима? Идеи за заглавие?

# 147
Да пуснем тема в Отчетни редом до Незабравима в рима? Идеи за заглавие?
''Бойко с бързите плувци, форумът ще оплоди!Ах!''

# 148
  • София
Мина, ти си форумското селебрити! Тичам да предложа тази категория в темата за номинациите!

Прозвуча ми като " но секрифици"  Joy Joy Joy
Бях вече новак на годината и един чифт чорапи не намазах  Mr. Green
А щО кюфтака раздадох  Mr. Green

И вече темата е - малкУ международному  Laughing Laughing Laughing

# 149
  • При хората, които обичам
Опасявам се, че с нов подфорум няма да ни огрее. Ще трябва да решим кой от съществуващите да отразява Неотразимия.

Общи условия

Активация на акаунт