Разлика във възрастта 20 години

• 50 281
  • 635
  •   1
Отговори
# 195
за детето ми е малко мъчно . Confused ... че после съучениците му как ще го кодошат  Confused

Немо, и ти ли, приятелю, си седнал тук с преждата и шишовете?
Поизтупай, моля те, прашните си разсъждения. Да, едно време е било така. Но всичко тече и се променя. Няма нищо необичайно в това родители, минали 40-те, да бутат количка. А що се отнася до присмехулниците, жалко, ако имаш такова обкръжение. Те, децата, не са виновни, а родителите- ей, такива с понабръчкани разбирания.

# 196
Дами, вие, като сте раждали деца на мъжете ви, сте пресмятали рисковете за инфаркт, ли?  Thinking
newsm10

newsm10

# 197
becky bloomwood, аз нещо не мога да схвана какво им има на купоните и студентският живот??? Или то като приказката "кисело си грозде". )
От позицията си сега, съжалявам страшно много точно за нещо подобно - че във 2ри курс се хванах с един тип 12-13г по-голям от мен и го играехме на семейство. Не ходех по купони, стоях си у тях, готвех, чистех и т.н. Съжалявам за тази една година, защото беше напълно пропиляна.
Има време за всяко едно нещо. И за купони, и за по-спокоен живот и за домакинстване и т.н.
Ама някой да ми обяснява колко тъпи били купоните, хайде няма нужда....)

# 198
  • София
пък и забавленията на студентски град не са много забавления, поне според мен.
Това може да са само разсъждения на човек, който не е минал през прекрасните години на студентството в Студентски град  Peace Аз живеех в общежитие в комплекса на Спортната академия - уникален купон, всички от общежитието се познавахме и се забавлявахме яко  Grinning

# 199
пък и забавленията на студентски град не са много забавления, поне според мен.
Това може да са само разсъждения на човек, който не е минал през прекрасните години на студентството в Студентски град  Peace Аз живеех в общежитие в комплекса на Спортната академия - уникален купон, всички от общежитието се познавахме и се забавлявахме яко  Grinning

Е и аз това се опитвам да обясня, но явно дамите или изобщо не са успели да ги приемат за студентки....или сами себе си опитват да убеждават колко е тъпо да си студент. )

# 200
Защото с никой не бих била толкова върховно щастлива!
То и аз съм се самозаблуждавала така, докато не срещнах годеника си Peace.
А за "Колежките ми от университета са вечно по нощни смени ,изморени,и т.н. нз кой се радва повече не живота..." смятам, че животът не е само радост, но и предизвикателство. Те сами ще постигнат целите си и повярвай ми, няма по-голямо удовлетворение от това, когато погледнеш назад. Докато на теб всичко ти е поднесено на тепсия. Аз не бих се чувствала щастлива като държанка на някого Peace.
И мен никога не са ме издържали.
Ами аз съм на 20 ?Какво ,кариера ли да имам?Всички студенти ,които учат държанки ли са някои,на родителите си може би,уча редовно,престижна специалност,всеки ден съм на лекции,отделно ходя на курсове и от догодина ще карам друг университет задочно,имам планове за бъдещето и правя всичко за осъществяването им.В момента не мога да работя друго освен сервитьорка,продавачка и т.н. а те едва ли ще постигнат ,много в тази насока?!Това е докато са студенти,а парите им отиват за парцалки и излизане...Всеки ден си говорим не са толкова удовлетворени.

Без да се засягаш, ама като ти гледам правописа, свят ми се завива.
Вземи първо го понаучи, пък тогава мисли за второ висше.
Щото ще е голям срам след време! С две висши, пък със слаба грамотност.

Доста банално,като нямаш какво да кажеш и се хващаш за някакви грешки от бързане,правописа съм си го доказвала другаде.Без да се засягаш!"Щото" какво?

# 201
Мирама, май ти е трудно да разбереш, че аз и ти може да сме купонджийки, но Ана и Мария да са домошари.. Thinking

# 202
Мирама, май ти е трудно да разбереш, че аз и ти може да сме купонджийки, но Ана и Мария да са домошари.. Thinking

Абе то няма лошо, ама какво? На 18-20г да не си гледат учебниците, младите състуденти....ами да се забият в някакъв апартамент, с чичка на 40-50г и да се радват на страхотният семеен живот?
За мен лично това е комплексарщина. Или липса на всякакво желание да се поеме отговорност за собствения ти живот.
До преди няколко месеца мама и тати са я гледали госпожицата, после си намерила някой чичка да я гледа. ) Ми браво....лошо няма...)

# 203
Мирама, като си в мир със себе си, откъде тази жлъч...  Laughing

# 204
Мирама, имам усещането, че авторката на темата е минала студентската възраст. Но и да не е - може да купонясва когато си иска.....ние с децата не можем, но за който купоните са най-важни да не ражда де...

# 205
Мирама, като си в мир със себе си, откъде тази жлъч...  Laughing

Е що да е жлъч?. )))) Няма такова нещо... Laughing

Arizona, тя авторката я е минала....ама ето тук 1-2дами точно в тази възраст...) пък едната обяснява колко са жалки колежките и, дето си гледали студентският живот и ходели по купони. )

# 206

Абе то няма лошо, ама какво? На 18-20г да не си гледат учебниците, младите състуденти....ами да се забият в някакъв апартамент, с чичка на 40-50г и да се радват на страхотният семеен живот?
За мен лично това е комплексарщина. Или липса на всякакво желание да се поеме отговорност за собствения ти живот.
До преди няколко месеца мама и тати са я гледали госпожицата, после си намерила някой чичка да я гледа. ) Ми браво....лошо няма...)

Ми ако чичкото я заведе на някоя почивчица в Сен Тропе Wink.Повечето чичковци дето си хващат млади момичета ,хич не им е до семеен живот .Те живеят на 100 % макар и на 40-50.Поне в тази двойка , която аз познавам и за която съм писала по - назад в темата е така.Чичкото,който всъщност  наистина ми е чичо Grinning девойките -бившата и настоящата (и двете  на почти еднакви години) само на Луната дето не ги качи .То не бяха  ваканции , то не беше чудо.Но те го виждат , че  е финансово красив и за това му се лепят като мухи на мед.

# 207
Мирама, като си в мир със себе си, откъде тази жлъч...  Laughing

Е що да е жлъч?. )))) Няма такова нещо... Laughing

Arizona, тя авторката я е минала....ама ето тук 1-2дами точно в тази възраст...) пък едната обяснява колко са жалки колежките и, дето си гледали студентският живот и ходели по купони. )

И аз мисля, че не на всеки му се излиза. Пък и щом е решила да е с този човек ще врътка пред него щом толкова й се играе. Но нека не смесваме ненаживял се и ненаиграл се. Има разлика.  Wink На мен още ми се играе. А милото, дето е по-малък от мен, не харесва да излиза. Харесва му да си приказваме, да се гушкаме. А и все по- често ставаме свидетели на криворазбрано купонясване.

# 208
Добре, де. Има млади момичета, които искат да ги водят напред назад. Това е факт.
Но в случая говорим за семейство. Какво лошо има мъжът и да я издържа известно време. Нали все пак е в майчинство?
Дали е на 20, 30, 40... Това са си семейни неща.  Simple Smile

# 209

Т.е. ,тя е още млада ,живее й се,излиза й се,а той ,с неговите в повече години опит вече е минал през това и не му е интересно.

Така е и при нас!
При мен още го има живеца, желанието да се боря за мечтите си, ентусиазма.
При него вече всичко е по инерция и единственото, което иска е спокойствие.
Положителното е, че не ми налага своите виждания, а ме оставя да си изживея емоциите, но понякога така ми се иска двамата заедно да минаваме през тези емоции.

ПП: разликата ни е само 10 години!

Общи условия

Активация на акаунт