Разлика във възрастта 20 години

• 50 281
  • 635
  •   1
Отговори
# 210
Накрая не разбрах трябва да "си живея живота" и да се "наживея",каквото и да влагате в това,защото не се чувствам мъртва и повярвайте ми ходя на купони точно колкото ми се иска или да се скъсвам от работа, за да съм удовлетворена от себе си ?

Не казвам,че някой е в кофти позиция,а че приятелките ми постоянно се оплакват ,че са вечно уморени,никъде не ходят и нямат време за нищо.С други думи по-малко правят нещата,които съветвате да се правят на тази възраст.

Не се оправдавам,а защитавам позицията си,че най-важното е бъдеш с любовта на живота си,защото не всички имат този шанс.

клонка,излизала съм достатъчно,била съм с 20,с 20 и няколко годишни.нищо не пропускам  Peace И не мога да разбера как може да е емоционална загуба човек да е толкова щастлив.

viliko,по тази логика,кога да създаде човек семейство кога може да си сигурна ,че няма да си по-щастлива?Кой ще ти каже някоя врачка ли?Познавам жени,които се чудиха ли чудиха,все си мислиха че ще по-добри и по-добри и от най-добрите.Няма да ви казвам сега какво правят...

А аз тези които са се оженили за набори какво доказват???

Моля ви,не пишете за неща,които не разбирате!

# 211
Абе има си хора за всичко. ) Такива, които си хващат чичко-паричковци с по 20-30-40г по-дърти, за да ги водят насам, натам. ) Пък после взели че ги и заобичали...) Лошо няма. )

# 212
Е, ясно е, че, когато имаш пари, си прецакан отвсякъде.
Ти не си човек, нямаш никакви хубави качества. Само финансите могат да привлекат половинка. Нищо друго  Laughing

# 213
Баба ми се е оженила за набор,но той почина преди 20 години,когато тя беше на 50.Въпреки,че тя е била болнава,по санаториуми,а той "здрав като бик".Това е божа работа,не се месете в сметките...

Не съм се "прецакала".Прецакване е да се омъжиш за неподходящия.Раздели навсякъде.А до срещнеш подходящия рано и да изживееш с него най-щастливите си години е благословия!Радвам се ,че си спестявам много от злините на света.(Опитът учи,но защо трябва да е лош опит)

becky bloomwood,Абсолютно съгласна!

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 20:57 от yanin4eto

# 214
Лили Лу, ееее, хайде сега...) Къде го видя това, че като имаш пари си прецакан...
Няма такова нещо...)

yanin4eto, а я си представи, че след някоя друга година на твоя принц му писне от теб, тегли ти шута и си намери отново някоя 20годишна мадама.
Какъв опит ще имаш ти, за да си преодолееш проблемите тогава? След като цял живот са те дондуркали?
Човек изпада в различни ситуации и се учи...по този начин трупа своя житейски опит. Ако тези неща са му спестени поради някакви причини, в даден момент може да му изиграе много лоша шега всичко това.

# 215
  • тук-там

Така е и при нас!
При мен още го има живеца, желанието да се боря за мечтите си, ентусиазма.
При него вече всичко е по инерция и единственото, което иска е спокойствие.
Положителното е, че не ми налага своите виждания, а ме оставя да си изживея емоциите, но понякога така ми се иска двамата заедно да минаваме през тези емоции.

ПП: разликата ни е само 10 години!

Все едно аз съм го писала - и нашата разлика е такава, ама според мен си е до човек...
От както и децата порастнаха мога да купонясвам с дни....ама друго щеше да е ако сме заедно, ама пусти диван.....много удобен, бе.... Joy

# 216
Мирама, май ти е трудно да разбереш, че аз и ти може да сме купонджийки, но Ана и Мария да са домошари.. Thinking

Абе то няма лошо, ама какво? На 18-20г да не си гледат учебниците, младите състуденти....ами да се забият в някакъв апартамент, с чичка на 40-50г и да се радват на страхотният семеен живот?
За мен лично това е комплексарщина. Или липса на всякакво желание да се поеме отговорност за собствения ти живот.
До преди няколко месеца мама и тати са я гледали госпожицата, после си намерила някой чичка да я гледа. ) Ми браво....лошо няма...)

О,моля те,имам по-добър успех от повечето колеги ,не съм се забила никъде,а живея разнообразен и щастлив живот с много пътувания и емоции.Не само съм поела отговорност за своя живот ,а и за един нов живот.Комплексарщина е да отричаш нещо,защото не го разбираш!

Аз не ви убеждавам ,че е тъпо да се омъжиш за набор,вие защо правите обратното?Нали това му е хубаво на живота -че има разнообразие???

# 217
Лили Лу, ееее, хайде сега...) Къде го видя това, че като имаш пари си прецакан...
Няма такова нещо...)
Откакто съм се регистрирала във форума почти всекидневно го виждам  Wink
Ако си млад и добре финансово, задължително си лигла или мамино синче.
Ако пък си по-зрял и с добри финанси, си еманципирана кариеристка или "чичко-паричко".
Куп хора се скъсват да убеждават, че, не си ли си изкарал трудно парите си, си второ качество човек и неспособен.

Ако мъжът на Янина се беше влюбил в жена на 30, нямаше никой да каже нищо.
Но нали е на 20, веднага и се лепва етикет "материалистка", а той става чичо... Но това е същият човек, със същите качества. Защо едно младо момиче да не се влюби в него? А, да. Защото има пари и е доста по-голям.

Stop

# 218
Няма такова нещо...)

yanin4eto, а я си представи, че след някоя друга година на твоя принц му писне от теб, тегли ти шута и си намери отново някоя 20годишна мадама.
Какъв опит ще имаш ти, за да си преодолееш проблемите тогава? След като цял живот са те дондуркали?
Човек изпада в различни ситуации и се учи...по този начин трупа своя житейски опит. Ако тези неща са му спестени поради някакви причини, в даден момент може да му изиграе много лоша шега всичко това.

А я ти си представи ,че твоя те изостави?

Не ме е страх.Аз съм млада,хубава и финансово обезпечена за доста време.Едва ли би изоставил страхотната си 20 и няколко годишна жена,която му показва любовта си всеки ден,подържа живота му разнообразен както е свикнал и какво ли още не.Освен това понеже не го избирах по годините ,а по характера,той а абсолютно моногамен ,отдаден на мен и сина си. smile3534

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 23:30 от yanin4eto

# 219
Оффф, тук пак ли се стигна да обичайният въпрос  "Ами ако тоя те изостави, ако ония те изостави" Rolling Eyes Като че ли на някои им е много злорадствено да си мислят, че някои жени могат само и единствено да съществуват под опеката на мъжете си. Tired

# 220
Виждам, че темата за връзка с по-млад мъж е намерила своя обратен еквивалент.  Mr. Green

# 221
Аз съм млада,хубава и финансово обезпечена за доста време.Едва ли би изоставил страхотната си 20 и няколко годишна жена,която му показва любовта си всеки ден,подържа живота му разнообразен както е свикнал и какво ли още не.Освен това понеже не го избирах по годините ,а по характера,той а абсолютно моногамен ,отдаден на мен и сина си.
УмрЕ циганката 'дето те хвали.Като прочета такива писания и  Sick Много е лошо да си вярваш без основание.От високо като паднеш,най-боли.

# 222
Лили Лу, разгледаш нещата твърде еднозначно и ги извърташ както на теб ти е удобно. )

yanin4eto, абе лошо няма да си млада, хубава и финансово обезпечена за дълго. ) Но рано или късно, хубавите неща в тоя живот свършват. )
А моя ако ме изостави, имам достатъчно варианти, недей да ме мислиш мен. )

# 223
Лили Лу, разгледаш нещата твърде еднозначно и ги извърташ както на теб ти е удобно. )

Ами какво да правя. Въртя се из форума, но по-интересна тема не виждам в момента..
Виж, колко страници държа фронта! Все нещо тново трябва да мисля, че ще омръзна на публиката  Laughing

П.П. Това в кръга на шегата. Просто не харесвам шаблонно мислене.

# 224
Лили Лу, то шаблони много, и има доза истина в тях....)
Бях написала и в началото, била съм и с мъж 12-13г по-голям от мен, била съм и с 20 и няколко години. ) Е....с вторият дори не мога да си представя да се бяхме събрали да живеем заедно. )
Така че....мацките, които се опитват да ми обясняват как не съм наясно какво е да си с 20г по-голям мъж от теб....сори, ама не са познали. ) Била съм, видяла съм какво е....)

Общи условия

Активация на акаунт