Разлика във възрастта 20 години

• 50 265
  • 635
  •   2
Отговори
# 225
  • Варна
По-млад, по-стар мъж... Какво значение има? Важното е двойката да е хармонична.

П.С. Младите мъже също могат неочаквано да се споминат.

# 226
Не съм се "прецакала".Прецакване е да се омъжиш за неподходящия.Раздели навсякъде.А до срещнеш подходящия рано и да изживееш с него най-щастливите си години е благословия!Радвам се ,че си спестявам много от злините на света.(Опитът учи,но защо трябва да е лош опит)

becky bloomwood,Абсолютно съгласна!

Да си чувала, че в началото на брака всички си мислят това?Как прецени, че този мъж е подходящия?Сподели рецептата за правилната преценка-ще помогнеш на много момичета, които тепърва ще се омъжват. Mr. Green

# 227
  • Варна
Не съм се "прецакала".Прецакване е да се омъжиш за неподходящия.Раздели навсякъде.А до срещнеш подходящия рано и да изживееш с него най-щастливите си години е благословия!Радвам се ,че си спестявам много от злините на света.(Опитът учи,но защо трябва да е лош опит)

Да си чувала, че в началото на брака всички си мислят това?Как прецени, че този мъж е подходящия?Сподели рецептата за правилната преценка-ще помогнеш на много момичета, които тепърва ще се омъжват. Mr. Green

СТига с този покровителствен тон. Никой не може да предвиди бъдещето. Същото би важало и за брак с връстник.

# 228
Ох, изчетох я.  Mr. Green
Не знам, за някои хора работи, за други -не.
Аз съм с човек, който е на близки до моите години, но откъм характери и препочитания сме две различни вселени, толкова далечни, че в един момент това се оказа непреодолима пречка, а не предимство.
Баба ми и дядо ми имат голяма разлика, ами усеща се, дядо го налегнаха болежки, просто тялото му не му служи така, както преди, а баба ми (да са ми живи и здрави) е все още жизнена, пълна с енергия, пътува й се.
Не знам дали всеки човек в един момент усеща, че не се е наживял, не е взел от живота онова, което само младостта може да ти предложи, но знам, че в един момент в мен се възродиха подобни копнежи на 24-25, с дълга връзка зад гърба, малко опит с другия пол и нещастно студентство.
Така че животът предлага безброй изненади, някои нетолкова приятни, но мисля, че в един момент тази разлика ще те настигне и ще трябва да се изправиш пред нея. Дали в лицето на старческо заболяване, разминаване на потребностите, или влюбване в човек на твоята възраст и от твоето поколение-няма такова голямо значение.

# 229
Аз съм млада,хубава и финансово обезпечена за доста време.Едва ли би изоставил страхотната си 20 и няколко годишна жена,която му показва любовта си всеки ден,подържа живота му разнообразен както е свикнал и какво ли още не.Освен това понеже не го избирах по годините ,а по характера,той а абсолютно моногамен ,отдаден на мен и сина си.
УмрЕ циганката 'дето те хвали.Като прочета такива писания и  Sick Много е лошо да си вярваш без основание.От високо като паднеш,най-боли.

А не е ли лошо да говориш без основание,ти не ме познаваш ,защо мислиш че няма основание?Facebook ли да ти пратя да ме видиш или проверки от общината за имущество,или телефона на моя да го питаш дали найстина е толкова доволен?В кое се съмняваш толкова?

мирама,не те мисля,просто ти повдигна въпроса и ти отговарям,мислиш ли ,че аз нямам варианти?

богиня,не мисля че има нещо покровителствено в моя пост?Напротив казвам,че всеки трябва да си намери щастието и подходящия за него човек.

# 230

А не е ли лошо да говориш без основание,ти не ме познаваш ,защо мислиш че няма основание?Facebook ли да ти пратя да ме видиш или ...
Пращай Crossing Arms. Тук напоследък снимките съ много актуални Laughing Mr. Green

# 231

СТига с този покровителствен тон. Никой не може да предвиди бъдещето. Същото би важало и за брак с връстник.
Естествено.Не е ли по-нормално да се каже-в момента ми е добре с този мъж, обичаме се , искаме да сме заедно, дано да е така и за в бъдеще...Мисля, че не ми изневерява, надявам се да не се лъжа.
Защото на 20 да си убеден, че си срещнал подходящия човек....Може, познавам такива семейства.Обаче е въпрос на късмет, а не толкова на правилна преценка Naughty

# 232
Дърт козел......?????Грозно...............!  Много грозно изказване на човек,на който симпатизирах от време.
Айде внимавайте малко...Тия,младите дами,дето все вие ще живеете,а съпружеското тяло ще има болежки.И ще се гледате,щото сте на една възраст, на една линия....Че някой ще ви пита ли кой, кога, да,///не дай,Боже//НЕ,/да се случи нещо?
Има си и лаф де------на болния мъж-жена му ......
Ако за лафа не си спомня някой-да пита.
Че е трудно с голяма разлика-не споря.
И годините си говорят тяхното.
Не можем да променим нищо,
което зависи от ПРИРОДАТА.

# 233
Много добра разлика. Laughing

Не се майтапя.

# 234
пък и забавленията на студентски град не са много забавления, поне според мен.
Това може да са само разсъждения на човек, който не е минал през прекрасните години на студентството в Студентски град  Peace Аз живеех в общежитие в комплекса на Спортната академия - уникален купон, всички от общежитието се познавахме и се забавлявахме яко  Grinning

Е и аз това се опитвам да обясня, но явно дамите или изобщо не са успели да ги приемат за студентки....или сами себе си опитват да убеждават колко е тъпо да си студент. )

Mr. Green еми какво да се прави....

Попрегледах постовете на авторката, но нещо не видях кой й е отговорил по темата дали да има връзка с този човек въпреки неудобствата, които тази връзка й причинява или да се откаже. Предполагам, че има предвид дали биха могли да напаснат два много различни живота или са обречени.

# 235
Абе през два поста се споменава баба ми  Crazy
Ама баба НИ е живяла във време, когато дори да не си особено щастлив - разводът е бил крайна та крайна мярка, да не кажа заклеймяван чак!

# 236
Така поднесена първоначалната информация доста подвежда.
Ако наистина си над 20 и имаш опита и акъла да поддържаш такава връзка поне според мен няма да пускаш теми тук  Peace
Когато си на 20 един 40 годишен чичко направо ти рабива детските фантазии, но ако си на 30 и си поживяла, знаеш какво искаш и най - вече какво очакваш не виждам кое те спира ?!? Или има нещо, което теб те притеснява, търсиш подкрепа ли какво ли?

# 237
Трудно, но не и невъзможно..
Чаплин и Ууна са прекрасен пример за това..
Да,ако става въпрос за световно известна личност - София Лорен и Карло Понти!Но в останалите случай ...... има значение и обикновено е бреме.
Не одобрявам.И аз гледах кака Лара.Звучеше тъжно.

# 238
Кака Лара ли  newsm78

# 239
  • Варна
При неуспешен и разпадащ се брак всяка кака Лара би звучала тъжно. Тя и Никол Кидман не беше много весела от факта, нищо че са връстници с Т.Круз

Общи условия

Активация на акаунт