Към последната третина се насочва февруарската дружина!

• 23 275
  • 701
  •   1
Отговори
# 495
Какъв е този преглед с глюкозата? На мен нищо не са ми казвали. На 22.10 съм на преглед, май ще ме изненадат.

# 496
Теди, поне тук този преглед е по желание на пациентката и се плаща. На мен ще ми го правят, за да се установи дали имам от диабета на бременните (забравих му името  Blush) или не.

Totoni не, това, за което говоря не е раждане във вода, а метод за намаляване на болката при разкритие. (ето какво пише на страницата на една от болниците Methoden zur Geburtserleichterung und Schmerzlinderung :Homöopathie, Aromatherapie, Akupunktur, schmerzlindernde Medikamente ,Lokal- und Periduralanästhesie). Може да избираш между различни методи- хомеопатични средства, акупунктура, ароматерапия-това мисля е въпросната вана..
Самото раждане иначе е извън водата..аз да ти кажа малко се стряскам от мисълта да раждам във вода, кой знае накрая на раждането как ще изглежда водата, в която кисна  Embarassed
Иначе аз на 27.10 съм в 24та седмица...

# 497
Sofie, благодаря за отговора! Аз май това ще го пропусна, ако лекаря не реши, че е наложително де.

За ваната с водата - и аз от прочетеното останах с впечатление, че това е само подготовка за отпускане (1 етап на контракцийте и разкритието). Самото "изгонване" на детето (2 етап от раждането) не е във водата. 3 етап е падане на плацентата. Така го четох по книгите.

# 498
Отностно изследването- моя доктор ме изпраща задължително и при нас се поема от касата. Нямам проблеми - явно си е задължително изследването тук.
Отностно ваната - тук в една от болниците също ни казаха, че може да я използваме само за отпускане, но не и за раждане, защото не отговаряла на последните изисквания, по- старичка била. А иначе и аз мислех като теб Софи- "какво ли ще стане във ваната, ако тръгна там да раждам",ами тя си е специално за раждания пригодена Simple Smile. В болницата, която съм си избрала за раждането ако искам мога също само за отпускане да я ползвам ваната, но това си го решавам на момента, никой няма да ме задължи да раждам вътре, на която мама както й е удобно си ражда,но при тази вана има възможност и да се ражда в нея. Иначе във ваната водата се сменя непрекъснато, като се оттича една, а се влива друда от няколко отвора. Температурата е постоянна 37 градуса. Ако не беше така става "контейнер" за бактерии и какво ли още не ... Crazy А "раждането" на плацентата вече става извън ваната Peace
Хайде лека нощ от мен и приятни сънища! Hug

# 499

добро утроо Simple Smile) малко плодове от мен за свежа седмица Simple Smile)

днес лелята на бебо има рд и сме поръчали една специална торта - изненада, като я вземем и ако е станала сполучлива ще я снимам да ви я покажа Simple Smile

бебо е малко болен пак, по-скоро настинал, беше се опишкал преди 2 нощи и спал мокър и отвит, та сега текат сополи, но се надявам за ден, два да му мине.

весел ден от нас  Hug

# 500
беба ,ей така я разбирам аз закуската  Hug !

Да се върна на раждането  Mr. Green
Аз стигнах до извода ,че колкото по-малко знаеш ,толкова по-добре  Crazy Техники на дишане и др. подобни-да ,но да ви разказват разни случаи или да търсите инфо за най-малките подробности-получава се голямо психясване  #Crazy
Аз понеже обичам да съм подготвена и информирана до крайна степен,това ми направи лоша услуга с първото раждане . Колкото  да се опитваш да предвидиш всичко ,изненади има и може би това му чара на раждането  Wink

# 501
Добро утро коремчета  Hug

Аз имам малко проблеми днес - цяла нощ ме болеше адски гърлото и сега като станах - естествено се продължава... ooooh!Направо ме "дере" - иначе не кашлям де...И най-гадното е, че към обед рябва да влизам в болницата за прословутия болничен, та се чудя какво да си взема преди това от аптеката - кажете нещо за смучене, което можем да вземаме сега... Praynig Не разчитам изобщо там да ме лекуват... Confused

# 502
  • Варна, морето, сините вълни...
Добро утро и от мен. Аз съм тук все още,просто нямах време да чета и пиша, но поне си взех изпита със 6  Party Бебока е много добре и не спира да рита.
ДА Ви почерпя, че с милото сключихме брак  Hug

http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.bulgarica.com/wp-c … p;ved=0CCAQ9QEwAQ

# 503
amidala13 ,ако не си алергична към пчелни продукти ,купи си спрей с прополис и невен(от аптеката) .Ако започнеш веднага да го използваш ,можеш да се оправиш само с него ,иначе съм го съчетавала с хомеожен(не помня цифричката ,която го придружава ,питай в аптеката).

mimi_jobnoto ,чудесни новини !
Много щастие ви желая  Hug !

# 504
clover_d , мерси за съвета, ще питам в аптеката за какво става реч  bouquet

mimi_jobnoto , късмет и много щастие  smile3525 /То между другото и на Биричката ставбата май трябва да е минала сега тази събота... Wink/

# 505
сега видях че и друга мама, ти го е препоръчала Peace

# 506
  • област Варна
mimi_jobnoto честито, много щастие и любов да споделяте заедно дълги години.
За бебеправенето - 1 месец нищо, 2-ри месец спонтанен аборт, 3-ти месец и по-малко секс - бебе.

# 507
  • София
Добро утро и от мен!

За забременяването - стана от първия път, аз не очаквах, но се радваме  Peace
За раждането, ще раждам нормално освен ако няма лекарско предписание. Няма да е без болка, знам, но не се впечатлявам особено. Толкова жени са раждали преди нас, и да го мислим и да не го мислим ще стане каквото ще става. Информирам се по въпросите, за които ще ми се налага да вземам аз решения или да си помогна сама, не смятам да изчитам всичко, което е работа на лекарите. Изключително важна е позитивната настройка и това да приемаме нещата като фаза, през която трябва да минем, за да имаме бебе. Така че - не чета много за самото раждане, колкото за кърменето и отглеждането на малкия бебок  Peace Това е фазата, която зависи от нас и където трябва да сме подготвени.

# 508
  • Varna, Bulgaria
mimi_jobnoto, с пожелание за много любов, щастие и разбирателство. Честита сватба Simple Smile
За бебето мога да кажа, че имахме късмет, Валентина се получи като изненада преди около 8 години Simple Smile, бяхме я планирали, но през следващата година, но тя "реши" да се появи по-рано  Mr. Green
Сега започнахме да бебеправим от Януари, буквално след Нова Година решихме, че няма какво да чакаме още и започнахме, не прекалено активно, но с кеф  Crazy Оказа се, че в края на Май или началото на Юни сме постигнали желаното. Т.е. има няма 4 месеца... Смятам , че сме имали късмет  Hug
За раждането, аз съм си оптимист винаги. И с Валентина бях оптимист, еми минава и заминава. Сега с второто , се надявам да стане по-бързо и отново естествено разбира се. Има всички показатели за естествено раждане. Това с ваната ме заинтригува, нбо за съжаление в БГ сме толкова на зад, че няма накъде повече  ooooh!

# 509
Хайде да кажа и аз за бебеправенето. Спряхме да се пазим от октомври 2009, но с мисълта, че ако стане, стане, не сме си давали много зора, а и милото като е далече нямаше как иначе, овулация почти не съм следила, та милото о ратиха командировка във Варна да отваря нов обект, и покрай цялата суматоха нещата се получиха  Peace
На mimi_jobnoto, честито, много щастие, любов и разбирателство, и дълги години семеен живот   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт