Към последната третина се насочва февруарската дружина!

• 23 275
  • 701
  •   1
Отговори
# 255
Привет
Лолитка,ако има пълно легнало положение количката- става.Не е задължително да има отделен кош за новородено.Но,ако няма ,не е желателно да се ползва,преди 4-5 месец,когато може да се повдигне леко гръбчето.За столчета за кола-и аз не мисля,че стават за продължителна употреба-все пак са предназанчени за пътуване с кола,а не за всекидневни разходки.
За храните- никой не казва близките да не ви помагат,ама имам приятелки дето в 2-3 часа посред нощ са изпращали съпрузите си да им купуват разни неща- Е,това за мен си е глезотия.нищо не пречи да се изчака до сутринта,да кажем.Не вярвам на глупостите,че ако не хапна от това дето ми се яде,нещо щяло да стане.И с първата и сега,нямам такива проблеми.Не ми се прияждат разни работи,а и да ми се приядат и да ги няма,не ми е болка за умиране.
Фентъзи,Честит Празник   bouquet   bouquet   bouquet

# 256
Здравейте и от нас!  Hug "Нас" колко добре звучи... Heart Eyes

Честито на Фентъзи и половинка!
Относно дояждането, аз при първата бременност почти никога не съм си позволявала да юркам мъжа ми да ми купува каквото и да било. Като цяло много рядко ми се е дояждало нещо, въпреки че качих 20 кила. Даже си спомням, че веднъж го помолих да отиде да ми купи един шоколад и той не пожела.  #Cussing out Налагаше ми се да пера на ръка известно време и въпреки, че и той ми помагаше, не съм се правила на интересна и да му оставя изцяло това задължение.
Сега кво ли не ми се яде. И си го карам да ми купува, няма да му падне г*за, я!
Случвало ми се е като ми се прияде нещо и устата ми се пълни със слюнка, само дето не ми потича като на някое кученце.  Mr. Green
Вендъж се случи да ми изхвърли две кисели краставички и стана егати скендъла!  Blush
Това все едно аз съм го писала  hahaha

ТОТОНИ,съгласна съм с теб   Hug

ФЕНТЪЗИ,честито и от мен!Желая ви дълги години любов и разбирателство!  bouquet

# 257
tchoudomira, ти ли си Чудомира Бакалова във ФБ? Ако си ти, казвай че да те приемаме.

Хора, кво правите вие? От пет минути се опитвам да публикувам и все има нови отговори.... newsm78

# 258

Фентъзи много обич,  разбирателство и голяма огнена любов  Hug

Тотони Благодаря,  Joy за бебчо много сте бързи, което пък навява на мисълта "какво щях да правя, ако не бяхте вие"

# 259
  • София

За храните- никой не казва близките да не ви помагат,ама имам приятелки дето в 2-3 часа посред нощ са изпращали съпрузите си да им купуват разни неща- Е,това за мен си е глезотия.нищо не пречи да се изчака до сутринта,да кажем.Не вярвам на глупостите,че ако не хапна от това дето ми се яде,нещо щяло да стане.И с първата и сега,нямам такива проблеми.Не ми се прияждат разни работи,а и да ми се приядат и да ги няма,не ми е болка за умиране.
Фентъзи,Честит Празник   bouquet   bouquet   bouquet[/color]

Ето това ми е мнението и на мен. Защото около мен има разни кокони които по време на бременността си използват тази карта да правят луди съпрузите си - да ходи до другия край на града за нещо си за ядене или напълно маловажна прищявка, търсене на определено ядене посред нощ, или да се обърне света за нещо специално ..... за мен това е глезотия. И според мен не е полезно за нас защото в крайна сметка ако се научим така после ще ни е кофти и второ и по-важно, ако сами не си озаптим щенията преживяваме по-тежко ако нещо не стане по нашия начин, а и утежняваме отношенията с половинката.

Пак казвам - мнението е лично и знам, че доста не го подкрепят, но аз съм си такава - не обичам глезотии  Peace

# 260
  • София
Абе момичета, гледам "На кафе" от вчера. В рубриката за бременност си говорят за маточната шийка. Докторът, който е там казва, че в четвъртимесец се прави меренето на шийката и е добре освен на ехограф това да се направи и с класически преглед. Освен това задължително се взима секрет, за да се изключи възпаление, което може да доведе до пукване на околоплодния мехур. На мен не са ми взимали секрет, въпреки че настоявах, защото имах известни притеснения. На вас взимаха ли ви?  И колко пъти по време на бременността трябва да взимат секрет?

# 261
Момичета, абе хвърлила съм око на това
http://www.laredoute.fr/vente-nid-d-ange-pour-siege-auto-mixte.a … =1&pos=tg_n_n

но имате ли идея дали тия 45/60 см са мерени с качулката или без (т.е. до рамото)?
Мисля, че това са по скоро сантиметри на бебето, но не съм сигурна. prema/3 mois- мисля че означава новородено/3 месчено. Та предполагам, че е може да го носи до три месеца Peace

Fantasy Честита годишнина! Още много, много по толкова години да направите и всичките изпълнени с много любов.

# 262
Мами, много се активни, все не успявам да наваксам с четенето.
И аз като за първо имам няколко въпроса:
- кой според вас е най-добрият продукт за мазане против стрии?
- тези мами , които си поръчаха колички от англия може ли да дадат линкове, аз също мисля да се взема от там заради по-добрите цени.

# 263
Здравейте,

Аз съм Искра, очакваме нашето първо дете - момиченце /ако няма изненади Wink/, термина ми е на 23.02.2010г.

На 30г съм Simple Smile и засега повече чета темите, отколкото да пиша.

Ще се радвам да се присъединя и към фейс групата.

Усмихнат ден на вас и малките нежни същества в коремчетата Simple Smile

# 264
Здрасти и добре дошла при нас!   bouquet
Лека и успешна бременност до края!  Wink

# 265
Здрасти на inh, леко бременеене при нас   Misc Baby Bottle накрая сладко бебонко.

# 266
Здравейте,

Аз съм Искра, очакваме нашето първо дете - момиченце /ако няма изненади Wink/, термина ми е на 23.02.2010г.

На 30г съм Simple Smile и засега повече чета темите, отколкото да пиша.

Ще се радвам да се присъединя и към фейс групата.

Усмихнат ден на вас и малките нежни същества в коремчетата Simple Smile

Добре дошла   bouquet

# 267
  • Mostly in my mind

- кой според вас е най-добрият продукт за мазане против стрии?

според мен е малко трудно да се каже кой е най-добрият.
все пак всичко си зависи главно от кожата на майката. пък и не е гаранция, че и най-скъпия да вземеш, ще има ефект.
моята кожа е адски суха, направо се лющи. в началото се мазах с олио за бременни на Хипп. след два часа вече се пявяваха люспичките. хич не бях доволна. пък за количеството си не беше малко пари.  от месец се мажа с на Икаров мазилото и мога да кажа, че съм много доволна. вече забравих какво е това белене и лющене. мажа се вечерта, ана сутринта кожата все още ми е супер мекичка. на мен ми действа екстра.
та явно трябва за себе си да прецениш кое ще има най-голям ефект.

# 268
много пишете

Първо на Фентъзи честита годишнина!

hey_ya, и на мен нищо не са ми мерили и от 7 г.с. не са ме "бъркали", само на коремен.

Бенджи, браво за хубавите резултати. Казаха ли ти дали до края ще те гледат пак за антитела или е само това?

Тотони, има един сайт на Малинчо (умишлено не слагам линк), ама там може да се намерят много неща от БГ. Също и по турските магазини. Вкусът не винаги е като в БГ, ама аз се опитвам да си го пригодя. В Лидл също понякога има гръцка кухня, която е близко до БГ. Също в супермаркетите има "балкански щанд" и там има най-различни неща, да не конкретизирам. Аз засега проблеми нямам, имаме приятели тук, които ме глезят и ми носят. Аз гледам да не прекалявам. МъжО никога не бих го юрнала за храна по нощите. На мен лично картинките не са ми проблем и редовно преглеждам рецептите, но имам много време и мога да се опитам да си приготвя разни неща, които не винаги са сполучливи.

Ей, Финти, нямаш спирачка. Това е удар за 8 евро, на мен ми харесва.

Добре дошла на Искра!

Срещу стрии няма универсално средство. Всеки трябва да го намери за себе си.

Лорийн, честито возило!

# 269
И на мен не са ми вземали секрет при прегледа в 4-ти месец,само ме бъркаха за шийката за да се види дали е затворена.Всичко си беше ок.
Фентъзи,честит празник и още много години по 4 да се обичате!   bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт