Към последната третина се насочва февруарската дружина!

• 23 275
  • 701
  •   1
Отговори
# 525
Аз да си кажа за спането. По гръб и по корем за мен си е най-удобната поза спане, излежавам се като котарана, но пък казват, че не е добре. Сега спя ту на едната ту на другата-цяла нощ се въртя и се плиска в корема ми, докато накрая не заспя дълбоко и се събуждам как съм излегнала отново по гръб  Laughing
Сега се усещам защо в мен  е такава чуденка. Друг път също съм казвала, аз маничко бебче не съм виждала, единственото бебе отблизо видяно е 2 месечното съседче, което беше по гръб, явно за това се бъркам. Но пак благодаря   bouquet
За масажите кога се правят, след всяко къпане ли? Всъщност бебчето като се роди, мисля Беба каза, че се миело на чешмата. Добре ама ние сме в къща и всеки път ли да го нося до долу да го мия  newsm78 Няма ли да настине- ние имаме лира в банята ама пак да питам, студеничко е и с нея.

Марулка честити сини гащи   bouquet, леле цели 900гр  Hug

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 13:27 от loryn

# 526
  • в кукувиче гнездо
Благодаря.. За да не е спам, ще се включа по неща, които сте обсъждали по-напред в темите. Та мойто малко бебе вече е 900 грама и е дълго около 30 см. Решихме да го къстим Симеон. А относно правенето му - ами отне ни точно два месеца, първият път не стана, но на втория вечебеше готово малкото човече...

# 527
ЗДравейте и от мен,
Честито на Мими  bouquet,пожелавам ви дълъг семеен живот и много разбирателство и любов,да остареете заедно и порастите  децата си!!!

Амидала-Прополки си вземи...има няколко вида и гаргара със сода и лайка,като чайче само че гаргара за да убие бактериите в устата и да стопираш ако има инфекция да не слиза на долу към бронхите,за болницата лукчета си смучкай определено ще те облекчат Peace

lechugitka -уау доста голямооооо бебчето Ви,прекрасно име сте избрали браво Peace

# 528
Благодаря.. За да не е спам, ще се включа по неща, които сте обсъждали по-напред в темите. Та мойто малко бебе вече е 900 грама и е дълго около 30 см. Решихме да го къстим Симеон. А относно правенето му - ами отне ни точно два месеца, първият път не стана, но на втория вечебеше готово малкото човече...
Честити сини гащи! Hug

Масажите са много хубаво нещо и аз много обичам да наблюдавам удоволствието на личицето на бебето от масажа.
 Моят син се изрина от мас, въпреки че беше много пречистена и го мазах дълго време с преварен зехтин, а после с олиото на Пенатен, от което също съм доволна.

# 529
Цоп и от мен днес...
Мими,Честито бракуване...Още сто години да сте все така влюбени и щастливи...Няма да откажем и малко снимки на събитието... Heart Eyes

lechugitka,браво голям юнак ще си имате....Честити сини гащи.
Болничките бързо да оздравяват. Hug

# 530
  • Mostly in my mind
честито на узналите пола и на мими за сватбата. дълъг и щастлив семеен живот.

да ви оплача пък от една позната дето ме занимава по скайпа. пита при кой ще раждам. казвам й че не съм решила, но съм чувала добре отзиви за еди кой си. и тя "ооо, една приятелка при него беше и загуби бебто в 9-я месец." ама тя така цветно ми го обяснява. нормално л ие това според вас  #Cussing out #Cussing out #Cussing out винаги ще има и доволни , и недоволни, ама какво ми ги разправя на мене #Cussing out

# 531
  • Somewhere over the rainbow
...
А напоследък вече нали се вижда корема и като ме види някоя позната  и  се започва едно нищене на бремеността и не знам защо всички държат да споделят как е минало тяхното раждане- почва се с клизмата, после часовете болки и  любимия ми  мимент е като споделят как са ги шили отдолу и как всичко се усеща  Shocked все още не знам как ще раждам , ама след тия разкази все повече се навивам за секцио.
От мен толкова  Simple Smile Лека вечер на всички
Ами да ти разкажа за моето секцио ,та и от него да се откажеш  Joy
Joy връщам се на теорията за позитивното мислене : при мен раждането  ще мине леко  и въобще няма да го усетя !
/ сега трябва и да си повярвам и ще стане,  няма начин /   Crazy

# 532
Аз вече не обръщам внимание. Като ходих на ФМ една колежка-ти не си добре, знаеш ли кви неща съм чувала за нея, само се прави на хубавелка и т.н. и кво супер доволна съм, жената ми обърна такова внимание и за неща, които изобщо не и влизат в ФМ.
Аз повече се възмущавам на бабките дето ми гледат корема и бързат бе, бързат да ме изпреварят на опашката с големите си торби. Ако пък не давам ред и ме бутат с тях  ooooh! Вчера на банкомата...ми докато стигна ама вече съм на 50см да си пъхна картата и един чичко минава и хоп си завира неговата... Не ме видя ли.. е малка ли съм...Нямам думи. Само млади мъже ми правят място-явно наскоро са го изпитали и така ... хайде че попрекалих с писането  Hug

# 533
Лолита не се впрягай на такива доброжелателни приятелки.Естествено,че винаги ще има доволни и недоволни...Истината обаче е ,че понякога нещата не зависят и от доктора...Най-добре е да се видиш с доктора/ите, към който си се насочила и да прецениш на място.Ако ти вдъхнат доверие,игнорираш всякакви коментари по въпроса.Всички сме чували за случаи,когато и най-добрите светила в дадена област допускат грешки,или просто са безсилни...

# 534
Май винаги си има риск за загуба на бебето.И  една моя  позната го изгуби точно пет дни преди раждането ,хем си прави всевъзможните изследвания през цялата бременност и дава маса пари и ходи къде ли не преди това . Май не можаха и да разберат защо точно е станало въпреки аутопсията .
Само си се молиш всичко да е наред , защото не винаги лекарите могат да помогнат ,колкото и добри и компетентни да са.

# 535
loryn ,на мен също по гръб ми е най-удобно ,но на бебето не му е добре.Даже със сина ми като легнех за секунда по гръб ,веднага ми се надигаше и стягаше корема ,направо ме ужасяваше това.
    Къпането : Къпала съм го до 40-я ден на чешмата-много по-удобно е ,курсовете за бременни на сп."9 мес." страшно ми помогнаха в това отношение.Трябва да ти е по-високичка чешмата ,нашата в кухнятя е такава ,но в банята е ниска.След това вече във ваничката.
   Масажите : Масаж НЕ СЕ прави до 40-я ден(или до 30-я  newsm78 ).Почва се след това ,пак курсовете ми помогнаха .Използвала съм специализирана бебешка козметика( мас ,зехтин-не !).
За масаж се ползва бебешко олио ,а след баня-лосион или крем(не олио) -за да хидратира кожата(олиото не хидратира ,то омазнява ) !

# 536
  • София
Може ли да сменим тази депресираща тема, знам че са нещата от живота...ама все пак има сред нас мами като Пчеличката преживели подобен стрес- нека не им причиняваме пак такива негативни спомени..... Hug

# 537
Май винаги си има риск за загуба на бебето.И  една моя  позната го изгуби точно пет дни преди раждането ,хем си прави всевъзможните изследвания през цялата бременност и дава маса пари и ходи къде ли не преди това . Май не можаха и да разберат защо точно е станало въпреки аутопсията .
Само си се молиш всичко да е наред , защото не винаги лекарите могат да помогнат ,колкото и добри и компетентни да са.
Повече да не чувам такива работи тук Naughty Само хубави неща искам да слушам и чета Mr. Green Никакви такива мисли да не ви влизат в главите, че ще се караме Hug

# 538
Да разкажа и аз на кратко как се получиха нашите бебки  Simple Smile
По медицински причини при нас забременяването е близко до невъзможното и за това правихме инвитро. За щастие се получи от първия път!
Живот и здраве да стигнем до там ще раждам секцио, като датите ще ги изберем между 13 и 20 Януари.
Най-големите ми страхове са от преждевременно раждане! Напоследък съм с много втвърдявания на корема  Sad

lechugitka и аз имам болки! На магнерот, ношпа и гинипрал съм защото съм и с контракции.

# 539
та като стана въпрос за раждането, ето на каква весела темичка попаднах тук във форума  Joy

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=381074.0

Лолита, jiqna може да е страшничко и да боли, ама прочетете какво пишат мамчетат тук, явно не са го запомнили с лошото.. Wink
добре че  на работа съм сама в стаята ,че в момента се хиля с глас като ги чета

Общи условия

Активация на акаунт