обувки Humanic

• 22 060
  • 17
  •   1
Отговори
  • Пловдив
Здравейте!
Някой има ли вече впечатления от обувките на HUMANIC в The Mall, София?  Тъй като не съм от София, но планувам посещение на магазина, питам предварително за мнения, особено за зимните модели.

# 1
  • Пловдив
Наистина ли никой още не е посещавал този магазин?

# 2
Въ Варна има такъв, обувки не си купих, въпреки голямото разнообразие не си харесах, цените са от 50-60 лева до към 200-300, имат доста марки и наистина ми изглеждаха качествени нещата. Пак казвам, че нямам преки наблюдения.

# 3
  • София
Два чифта: един за 100 лв и един за 40 лв.
Тези за 40 след 2 седмици станаха на парцал, тези за 100 още не са, защото са обувани рядко.
Почти съм стигнала до извода, че евтините им обувки са като от магазин за 1 лев.

# 4
  • Пловдив
Благодаря за отговорите ви момичета, май ботушите няма да са  от там.

# 5
Ми незнам колко ще съм полезна но моя мъж си взе от там едни обувки на смешна цена е такова им бе и качеството .Не сме доволни .

# 6
Да не би да бъркате Хюманикhttp://www.shoemanic.com/de/Damenschuhe с Дайхман  http://www.deichmann.bg/site/bg/company_dsaustria.php

# 7
  • В най - голямото село
Аз имам 3 чифта обувки от там и съм много доволна. И трите са с 6 месеца гаранция.

# 8
купих си велурени ботуши от този магазин преди 3 дни и се чудя как точно да им премахна отвратителната миризма на китайски некачествен велур. Ужасно е и за мен и за околните и много съжалявам че си ги купих. Сега се чудя мога ли да ги върна след като нямат видим дефект, а просто е невъзможно да ги носиш, това си е чиста отрова.

# 9
Хуманик продават различни марки обувки -  някои са скъпи и качествени ( в интерес на истината Петер Кайзер не съм виждала тук, продават ги в Европа), някои са евтини. Тези от по 50 - 60 лева са пълни боклуци - изкушавала съм се за сандали - е отврат са и за носене и за гледане след 2 седмици.

# 10
  • София
От Хюманик съм си купувала само чанта.
Иначе продават от евтни до по-скъпи модели обувки и ботуши.Например в техните магазини се продават и Clarks,за които знам,че са качествени.Но има и много евтини /изк.кожа/,които не бих си купила.
С интерес бих следила темата,за да знам дали въобще да ходя до там,когато тръгна на лов за ботуши.

# 11
  • София
Според мен цената определя и качеството и в магазина след като се предлагат различни цени е нормално да има и различни мнения.Ние взехме на детето ботички Скипи.За пръв път и взехме нещо различно от Геокс,по простата причина,че ходи само 2мин. с тях да градината.За 35лв.,които дадох съм доволна.Даже имат и 6мес. гаранция,когато хипотетично вече ще са малки.Момичето на касата / МОЛ Средец/ беше изключително любезно.Пазарувах с удоволствие,което рядко ми се случва.
Точно се чудих,че като мултибрандов магазин има ли обувки с марка Хюманик изобщо или това е марката на самия магазин?Поне аз не забелязвам такива newsm78

# 12
Отчитам се
началото на лятото
детето сандали -49лв,- супер здрави са но .. смрад на краката /носи ги бос..и въпреки всичко миришат ама../
мъжки спортни бели 49лв....на 27ден се разпраха подметките отдолу на две... върнаха ми парите без никакво хър мър  Peace
Чехли за мен от 120лв. здрави са нон стоп съм ги влачила 5 месеца
мъжки спортни обувки 119лв. -размазани от носене здрави !

# 13
В последно време само там съм виждала това, което търся. Едни Rieker и едни Josef съм взимала. все още са в гаранция. Само за удобство мога да пиша засега. Перфектни.  Peace

# 14
  • Пловдив
Благодаря на всички за споделените впечатления. До магазина в София не стигнах, но посетих този в мола във Варна. Не останах с добро впечатление от моделите и качеството на повечето обувки. Изключение правеха само едни модели в ярки червени кутии, но те бяха само 4-5 модела.

Общи условия

Активация на акаунт