Коледа наближава...

• 51 486
  • 643
  •   1
Отговори
# 510
  • софия
Хубаво ли е интерактивното куче Лабрадор? С какви размери е? И ходи ли?
Ако питаш за това : дълго е около 40 см., не може да ходи, само лежи на страна, издаваше някакви звуци. Нищо особено. Моята си игра с него не повече от 2-3 пъти и тотално загуби интерес. Сега е забравено в коша. Не си струва 65те лв. Все пак си зависи от детето и възрастта, но не бих го купила отново.

# 511
Марти е видяла зу зу хамстер на приятелче и каза, че не го харесва, много пискал. Взе си пак хамстер, който като го пуснеш обикаля цялата стая и завива като се удари в ръб. Търчи след него, да го отклонява и много му се кефи.

# 512
  • София
Вече си мислех, че съм приключила с подаръците, но не било писано...
Тъй като пианото на Кати замина в контейнера, дайте някакво предложение за музикална играчка.
Има ли нещо като детско касетофонче? Абе да има повече мелодии, за да се кълчи малката. Не е необходимо да има клавиши, важно е да има музика  Grinning
Моля, дайте някакви предложения  Hug

# 513
  • София
то музикални играчки в изобилие - на чико ди джейското пяно, на фишър плеъра, разните там всякакви музикални чантички, ранички, кариокета, има и детски сд плеъри със сменящи се дискчета и т.н.

# 514
  • София
Аха, тоест да нахлуя директно в Марсел или Хиполенд и да не се плаша, че няма избор    bouquet

# 515
  • София
например Simple Smile
точно от марсел съм купувала едно малко касетофонче ли, сд плеърче ли се водеше, около 25 лв, с 3 дискчета с някакви музички на мики маус май беше...но предполагам ще ти предложат различни варианти.
http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.6304
http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.6306 може и някое от тези, ако искаш да са и обучаващи...

ако имаш касетки - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/5530 може и такова...

или просто радио http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/5625 Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 дек 2010, 11:35 от Angel_Dust

# 516
  • София
Благодаря ти, Ейнджъл!
Ми не ми трябват да са обучаващи, а по-скоро повече денс мелодийки за разкършване  Wink

# 517
  • На брега на реката
Тъй, тъй и ние мислехме, че сме приключили, но съвсем пропуснах и ясленския дядо Коледа. Изискванията са за нещо дребно, което да се побира в ръчичките й, когато дядо Коледа й го връчи. А не искам и да е скъпо, че да не го потрошат.  ooooh! Така се бях успокоила, че се свърши с подаръците  Rolling Eyes
Какво сте гласяли за яслите, направо съм в чуденка и нищо не ми идва наум  newsm78

# 518
  • София
Благодаря ти, Ейнджъл!
Ми не ми трябват да са обучаващи, а по-скоро повече денс мелодийки за разкършване  Wink

тогава аз поне бих взела радиото...хем си е истинско радио, хем е детинско...моят има едно такова детско радиице и си го ползва с кеф...малко странни станции си подбира понякога...ама това е др проблем Simple Smile

зависи ясленото дали за нея ще си остане или за яслата Simple Smile
при нас са си за децата и получават и малки и по-обемни неща, след като бъдат връчени, поразопаковати  ги оставят на шкафчетата, за да не ги потрошат именно и като си ги отнесат децата в къщи вече си ги вадят и играят.
Те си пишат писмо с желанията, 2 седмици преди празника и после госпожите ни предават поръчките Simple Smile(госпожите пишат писмото де, децата само си казват желанието)

# 519
  • София
Здравейте  Simple Smile,
искам да купя за Коледа на моята дъщеря (5г) някаква занимателна игра, но не знам на коя да се спра.
За тези имате ли отзиви? Интересни ли са?
http://www.pe-bg.com/?cid=38&pid=246&cat=18
http://www.pe-bg.com/?cid=38&pid=322&cat=18
С радост приемам и други предложения  Praynig

# 520
  • велико търново
Тъй, тъй и ние мислехме, че сме приключили, но съвсем пропуснах и ясленския дядо Коледа. Изискванията са за нещо дребно, което да се побира в ръчичките й, когато дядо Коледа й го връчи. А не искам и да е скъпо, че да не го потрошат.  ooooh! Така се бях успокоила, че се свърши с подаръците  Rolling Eyes
Какво сте гласяли за яслите, направо съм в чуденка и нищо не ми идва наум  newsm78
Аз съм в същото положение мислех си ,че съм приключила с подаръците .За яслата имам срок до сряда най кръстно да занеса подарък.Аз също не искам да е скъпо защото на всеки може да се случи да го счупи ,а никои не иска сълзи и рев на Коледното тържество.Аз лично за каката бях взела голяма парцалена кукла за яслата за това сега си мислех за един голям Мики Маус .Но в Хипо Ленд вчера имаше само от музикалният им по 89.99лв който за мен е неоправдано скъп.Хич не ми се обикаля ,но нямам избор.Другият вариант е нещо от Фишър прайз играчките им са много качествени ,а ние си харесахме музикалният СД .Или пък барабаните им също са много хубави.Нещо не мога да реша ! newsm78 Simple Smile

# 521
Кажете къде да я търся тая Плодова фабрика?
В Комсед я няма, къде я има обаче? newsm78
Иначе за детската мисля да купя Дудъл Дейзи, от много време го иска.  Peace

# 522
Аз да се похваля, че вече взехме фотоапарата за дребната. Специални благодарности на uliana80, за линка който ми прати  Hug
Невероятно отношение, на управителя на магазина. Лично на крака ми донесе играчката на домашния адрес. Пък ми направи и отсъпка. В България отдавна не ме бяха гъделичкали така като клиент   bouquet Mr. Green

# 523
  • София
Кажете къде да я търся тая Плодова фабрика?
В Комсед я няма, къде я има обаче? newsm78
Иначе за детската мисля да купя Дудъл Дейзи, от много време го иска.  Peace

вчера я видях в Техномаркет -този до Метро на Цариградско.

# 524
Какъв подарък сте подарявали на децата си на  две години и половина? Дори не знам към какво да се насоча. Като питам детето какво искаш от Дядо Коледа, нищо конкретно не казва.
Всякакви предложения приемам.                                    ,

Общи условия

Активация на акаунт