тромбоцитопения

• 101 825
  • 311
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте!Kalin4i, реших да ти пиша тук за пункцията...Първо слагат местна упойка и после взимат костен мозък от гръдната кост...Усещането не е никак приятно, но...очаквах да е по- гадно...Повече боли слагането на упойката.Късмет и дано всички дечица да се оправят! Praynig

# 166
  • София
 Момичета, нямаше ме доста време, от утре ще съм на компа  и ще пиша  Wink

# 167
  • София
Браво, браво на малчугана и спокойствие за мама! Hug
Благодаря ти  Hug  А за спорт и ние още много се чудим, препоръчаха ни плуването като най- подходящо. А може би и танци, но още не сме решили.
daqna_diqnova, весело изкарване на морето и повече слънчеви дни.
ani radkova , аз съм споделяла много напред в темата за хомеопатията и за д-р Хаджиев. Ако с нещо мога да помогна съм насреща  Hug

# 168
Eва, не се сещам да си писала за др. Хаджиев, този който е във В. Търново, нали?
Какви са ти впечатленията конкретно от него?

# 169
  • София
 Да, този от Велико Търново. Мисля че съм писала назад в темата, ще проверя и ще копирам или ще разкажа.

# 170
  • София
 Здравейте, момичета. Извинявам се, че чак сега пиша  Blush
Прегледах темата назад, писала съм малко за д-р Хаджиев на стр. 4,5 и 6. Сега ще разкажа, а ако имате въпроси - питайте  Hug
 Както съм казвала единият дядо е педиатър, а другият - хомеопат и това е голямо щастие за мен, вземам най- доброто от двете медицини. Единият поставя диагнозата, другият- лекува. От новороден малчо се лекува почти изцяло с хомеопатия- пневмококи, вируси, гнойна ангина, настинките и вирусите не ги броя. Но когато му поставиха диагнозата свекър ми реши, че е добре първо да го поеме друг хомеопат и по- точно д-р Хаджиев, защото е бил традиционен лекар и е работил в онкология. Отидохме до В. Търново и докторът много ми допадна, някак много ми беше приятно да си говорим. Изписани лекарства с висока потенция, които се правят в аптека в София и продукти на Аквасорс. Резултатите не закъсняха и бяхме много щастливи. Комуникирахме по скайп, по тел. и имейл, но понякога това ставаше и в 22,00 ч. Трудно ми беше, ако трябва да се свържа през деня с него, защото той е много зает. Часовете при него винаги са заети с дни напред. Затова когато съм искала да се свържа за нещо спешно, първо звънях на телефона на жена му, тя работи също в центъра. Това ме притесняваше, когато трябваше да реагираме с различни лекарства за различни симптоми в рамките на няколко часа. Когато резултатите се задържаха добри известно време, свекър ми пое отново мачло. Ами дълго стана, затова спирам, но съм насреща за всякакви въпроси.
  Приятни почивни дни   bouquet

# 171
Замислям се да посетим Хаджиев, поне ни е близо.
ИСтината е че се притеснявам от правените продукти в аптека. Може ли още инфо.
До сега съм ползвала само боаронските гранули, а за нещо повече ме е страх, особено от високите потенции.

От доста време търся читав хомеопат за щерката. Разбирам, че Хаджиев не е класически.
А по темата, тази седм. тромб са 29 !!!! Sad Последно бяха почти  150!

Ева, може ли координати на ЛС на Хаджиев!http://www.holisticabg.com/, мисля че това е официалния сайт!

# 172
 Здравейте, момичета! Може ли някой да ми препоръча хематолог от Варна? Свекър ми е с ниски тромбоцити, а трябва да го оперират заради камъни в бъбреците и увеличена простата. В нашия град има само една хематоложка и няма от къде да получим второ мнение - лутаме се между нея и уролога, които си противоречат. Благодаря предварително  Hug

# 173
  • до една звездичка
Може ли някой да ми препоръча хематолог от Варна?

В нашия град има само една хематоложка и няма от къде да получим второ мнение...[/quote]

Ти сериозно ли говориш? Във Варна няма хематолози???
Я провери пак. Peace

# 174
Дега, не съм се изразила правилно и не сме се разбрали Peace Аз съм от Търговище (до колкото си спомням и ти също) - незнам тук да има др хематоложка. Затова се ориентирахме към Варна - там има много, надявах се на отзиви за някой.

# 175
 Здравейте! Един месец приемаме хомеопатия ,но няма ефект за тромбоцитите. Стойностите са малко по-ниски от периода преди хомеопатията. Моля,пишете и при вас ли беше така? Много съм отчаяна и не знам какво да правя?

# 176
  • София
Здравейте! Един месец приемаме хомеопатия ,но няма ефект за тромбоцитите. Стойностите са малко по-ниски от периода преди хомеопатията. Моля,пишете и при вас ли беше така? Много съм отчаяна и не знам какво да правя?
При нас не беше така. Тромбоцитите бяха по- високи с хомеопатия, отколкото с кортизон. Какви са вашите стойности, какъв препарат приемате?

# 177
Здравейте! Приемаме Беладона и Коластра, тромбоцитите ни са 30.

# 178
  • София
Здравейте! Приемаме Беладона и Коластра, тромбоцитите ни са 30.
Без да съм хомеопат си позволявам да кажа, че според мен Белладона не е най- подходящото лекарство за тромбоцитопения, а Коластрата не е хомеопатичен продукт, той би подпомогнал общото състояние, но не и да увеличи тромбоцитите  Peace Ние също приемахме Коластра, зелена енергия, ЕМК и още неща, който забравих вече, но заедно с хомеопатичен препарат в много висока потенция. Преминахме през 3- 4 препарата преди да открием нашия.  Бих потърсила и друго мнение. Най- трудното при хомеопатията е да се открие истински лечител. Дано съм ви била от полза, успех   Hug

# 179
Как да открия точния лечител и лек за това състояние?  Терапията е назначена от доктор Хаджиев от Велико Търново.

Последна редакция: ср, 18 юли 2012, 10:20 от ani radkova

Общи условия

Активация на акаунт