ОКТОМВРИЙКИ сме и темите "ядем" като еклери със крем!

• 24 579
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
Пепеляшка много благодаря за съветите, старая се да я слагам на гърда когато иска, но напоследък през деня много спи и успяваме едва 4,5 пъти през деня и тя стои по много време сега я кърмих 1 час, след като и дадох и 20 гр.от изцедената преди това кърма.В момента реве, може и да не е от глад.Все пак при престой от час се чудя да я сложа ли пак на гърда?Гърдите ми омекват значи суче, но колко незнам.Когато почти не суче или нямям много кърма в момента дохранвам с 30-40 гр. АМ незнам достатъчни ли е?

# 511
Честито на мама Мишана!Сдоби се и тя с рожба!Да са живи и здрави,бебо много да я слушка и да папка!

# 512
  • Сливен
дано при tsvelichkova всичко е наред и да си гушне малкото вързопче   ylinfant fingerscrossed Praynig

# 513
  • София
ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ НА МАМА МИШАНКААА   bouquet

Може и tsvelichkova вече да си гушка слънчицето, но ще изчакаме официално инфо  Hug

# 514
  • София
Irinopolis, пускам ти на лични всичко, което ни е писала за болничния на татето Zarat  Hug

Може ли и на мен, моля  Praynig

# 515
  • София
Цветеличкова,стсикаме палци и чакаме новинки!  Praynig Hug

Аз вече съм цайсата  Sunglasses Mr. Green

# 516
  • София
Наде, и аз мислех за кърма в нослето, помага ли? След почистване ли са капе или за самото почистване? Нещо наскоро сякаш изгуби популярност този метод, дано помогне newsm78

Пепеляшка ме разсмя с поста си! Много пътеводителско се изрази Mr. Green

Честито на мама Мишана! Hug

# 517
  • София
Бебз,след почистване!

# 518
Цветеличкова,стсикаме палци и чакаме новинки!  Praynig Hug
Фалшива тревога, Цвети се е върнала вкъщи, сигурно после ще разкаже.

# 519
  • Sofia
Честито на мамите родили днес! Да са им живи и здрави бебоците и много да папкат и спинкат!  smile3525 newsm51 smile3525

Аз съм недоспала днес и едвам гледам. Снощи взех Ники да спи при мен и резултата беше, че ме е избутал в другия край на леглото. Как се мести не го знам, но аз за да не го нараня се премествах по малко. Отделно че беше решил да суче цялата нощ и само мрънкаше.
Днес му беше и първата разходка навън. Докато го сложих в количката и моментално заспа. Добре му се отрази. А тази вечер ще е първата истинска баня - снощи му падна пъпчето.
С кърменето всичко щеше да бъде наред ако не ми беше разранил зърната и не ме болеше безумно много. По тази причина от време на време се цедя за малко почивка...

Хубава и спокойна вечер на всички!!!

# 520
  • София
Irinopolis, пускам ти на лични всичко, което ни е писала за болничния на татето Zarat  Hug

Може ли и на мен, моля  Praynig

Разбира се, пускам ти  Hug

# 521
Цвеличкова беше притеснена през последните дни, което е разбираемо де.. за първи път ще става мама. Дано всичко да е наред. Стискам палци и се моля за нея! Hug Praynig
Ноел, честита радост! Ех, най-накрая и ти да гушнеш слънчицето си сладко!  Heart Eyes Да ти е живо и здраво! Ти все казваше, че нямаш признаци, но аз се усещах че ще си тези дни! Даже те бях сънувала, въпреки че само от снимки те знам  Hug
Мишанка, цял ден съм те мислила. Ха да ти е честит сладкия Нестор! Много да те радва, да папка и да не плачка много!
    За комбинацията Колийф с Инфакол и аз чух от една приятелка, но при тях и това не ги спаси  Tired Аз, да чукна на дърво, съм страшно доволна от Ентерокинда. Давам го точно както бобчето без програма - преди хранене, след хранене, докато спи... директно в устичката капвам и той само примлясва Simple Smile Бобче, с тези двете твои принцеси ми напомняш много на сестра ми - и тя с две кукли като тебе, даже с почти същата разлика, понякога полудява Crazy

# 522
Мишанка, да ти е жив и здрав малкитя бонбон! Много да спинка и да няма никакви колики  smile3525!

Бебз, и аз преди 2 дни се мъчих да вадя сополки, но не успях, то това носле е толкова малко. При къпането обаче изпопадаха за мое щастие.

bob4enka, браво на теб, аз имам да свалям 7кг, но това ми е най-малкият проблем за момента. Ти излекува ли си запека? Аз още не мога а пия разни Дуфалаци.

Иринка, а какво се прави в патологията? Дано тръгне Гого възможно по-скоро  Praynig!

# 523
  • София
Мишана,да ви е жив и здрав бебо Нестор!   bouquet
Страхотно име!  bouquet  bouquet

# 524
  • София
здравеите красавици,ние сме си в къщи ве4е,сега спим и аз използвам времето да ви драсна две три ред4ета.Чакаите сега малко да ви разкажа;така на 10.10 сутринта ми изтекоха водите без никаква болка,постъпих в болницата с 3 см разкритие.Решиха 4е трябва малко да ме измъ4ат и да 4акаме без системи поне 5 см,да ама на мен в 13 4аса ми по4наха болките,отвратителни и гадни,мъ4ихаме 4ак до 8 сутринта на другия ден.цала ве4ер страшни болки ,а разкритие само 1 см.в 8 сутринта на 11 ми сложиха окситоцина,леле е тогава видях зор,молих се да ми сложат епидуралната по бързо и така.Сложиха ми я към 9 и в 11:40 родих Християн,3270 и 52 см.проблемите при мен бяха 4е накрая от нямане на сили от предната нощ ,не усещах напаните на края ,наложи се форцепс,лек форцепс както каза лекарката.Нищо му няма на бебо..Другия проблем е 4е не ми се отлепи плацентата и се наложи 4истене на матката,загубих доста кръв и съм с 6 шева.Сега горе долу съм добре ,немога да си сядам на дупето изобщо,имам проблем и със зърната.Малки са ми и Хриси не иска да ги засу4е,опиотвам се да се цедя но кърмата е много малко.Да под4ертая 4е в буквалния смисъл раждах с Евето Grinning,бях свидетел и на раждането на милия и Иван,после бяхме и в реанимация заедно,но за съжеление ни разделиха и не я видях пове4е HugЕве прегръщам те силно.Димяни мила благодаря 4е беше моя вестителка Hug

Общи условия

Активация на акаунт