ОКТОМВРИЙКИ сме и темите "ядем" като еклери със крем!

• 24 585
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, ние днес се прибрахме вкъщи. Честито на всички родили майчета. Аз може би утре ще ви разкажа какво се случи при нас.......

Добре дошли вкъщи!! Hug Дано всичко е наред Praynig

# 571
  • Stavanger,Norway/ Varna
Честита дъщеричка на Съни, много да е здрава и мама бързо да се възстановява  Hug

Ние поспахме тази нощ. Давах капки между кърменията и после преди самото ядене и доста пръцка, затова и е спокойна, успява да изкара газовете.
Йована нещо ми киха, та я метнах с осцилококцинум и витамин Ц, дано пресека ако има нещо да се пресича.
При нас днес е слънчево, но е доста мразовито, 4 градуса е и е паднала слана. Ще почакам следобяда да се поотчупи малко и ще изкарам децата за час, час и половина.

Да питам, кихат ли вашите бебчета. Мила от раждането всеки ден киха по няколко пъти и немога да разбера от какво е. Прах бърша някой път и по два пъти, щото съм алергична аз самата, но тя и в болницата кихаше. Все се притеснявам да не прихване някой вирус от Йована покрай градината  Rolling Eyes

Щях да казвам, че успях да овлядея долу горе запека с упорито ядене  на овесени ядки с ананас всяка сутрин, както и сливи. Не посещавам всеки ден, но определено е по- добре положението. Сега като започна с енергичните разходки и фитнеса, мисля, че ще се оправя съвсем  Peace

Цвети, защо се съмняватза прееклампзия, какви са ти симптомите. Както и да е, с падналата тапа, скоро ще е събитието, дано всичко протече нормално.
Братовчедка ми също я чакам тези дни да роди, термина и е на 19.10, нещо ми се губи от полезрението, но гледам да не я тормозя, че знам колко е досадно някой да те проверява  Rolling Eyes

Много ми се прави някоя торта, ама много, ей така за разпускане, но като няма за кого, ще си остана само с мерака  Crazy

Лейди, дано всичко е зад гърба ви  Hug

Кат, капвай и кърма в очето, чудесен лек е.  Peace

# 572
Честито на Съни! Скорошно прибиране на всички вкъщи пожелавам!   bouquet

Къде се скри пак Олето??? Олееее...

Стига р'ва, тук съм. Аз и ти до края. Нема мърдане.   Mr. Green    Hug
Просто нямам никакво настроение напоследък и съм в дупка. Иначе актуализирам бебетата напрекъснато, даже писах на всички майки с пропуски в данните да ми ги пуснат, да ги нанасям.

Лейди, дано всичко вече е зад вас. Надявам се, че престоя ви в болницата е бил приличен, че на каква тема попаднах наскоро за детско отделение в 3та градска  ooooh!

# 573
честити ни нови бебчета-много да радват мама и тати,да папкат и спинкат и да растат здравички

Май малко останахме на финала. Днес времето е хубавко и ние ще ходим до нашия манастир и после до Щастливеца е с колата де но там малко ще се разходим че ми е трудно катеренето.
На всички мами с бебчета-приятни разходки
Аз утре съм на запис и после ще пиша имали някакви шансове скоро за раждане
Прекрасен неделен де за всички     Hug

# 574
  • Сливен
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСКА НА СЪНИ,ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА,МНОГО ДА ГИ РАДВА И ДА ИМА БЕЗОБЛАЧНО ДЕТСТВО

аз вчера следобед от 14 часа като ме почнаха едни болки корем,кръст на 6 мин и си викам "хайде иде ",ама не
както бяха на 6,станаха и на 15 мин,и цяла нощ съм спала на пресекулки,за сега нямам,ама явно наближава и нашето време , Party
лейди добре дошли и дано всичко е наред
много стиснати палци и на Иринополис

# 575
Бобченка - и ние кихаме всеки ден между 4-6 пъти . Аз се притеснявах първите дни з а температурата на стаята и само се цъклех в термометъра . Виж за прах не ми е и минало през главата , ама ние уж чистим всяка сутрин ... Както и да е мисля че е нормално .

# 576
Бобченка, малката киха страшно много. Някой път като започне и киха по 4-5 пъти наведнъж.

# 577
  • София
Честита дъщеричка, Съни! Да ти е жива и здрава да радва мама тати (и баба) Mr. Green

Даарена, да, заедно раждахме. Дърпането вдясно знам че дълго остава, но само толкова. Би трябвало вече и болката в кожата да намалява. Имаш ли още лохии между другото? Моите уж спряха още в болницата и седмица по-късно след един силничък кръвоизлив и имам и досега, но не кафеви, ами червени newsm78 Колики има малката, но не силни, слава богу! Брат й беше тежък случай. Сега се носим на ръце, виси ми на рамото докато ям, докато пиша тук, докато гледам телевизия, ама се оправяме. Спи върху мен през повечето време, ама не ми пречи. Само вдругиден като ми върнат малката хала не знам как ще е Mr. Green
Моят колан е 10тина лв от магазинчето срещу Шейново, отпред се закопчава като корсет, направо секс-колан Crazy

Лейди добре завърнали се! Дано занапред никакви такива работи  не ви се случват, ама никакви! Hug

Бобче
, киха си малката. Веднъж като я лъхна студ, иначе..не съм се и замисляла. И дребният кихаше пък болен не го видях и не се сетих да се притесня Blush Аз пък посещавам всеки ден, понякога и по два пъти, и пак е много тежко положението Tired

# 578
Бобче, и Нико киха. Даже нещо и прихърква, та и аз се чудя да не е настинал.
Вчера бяхме на разходка из един парк, но беше голям студ и вятър.
Днес и тук е по-добре и ще го оставя да спи навън в градината.

Съни, честито ти Цвети!   bouquet

Кат. твоето мишле, свалило ли е кг? Че сега е 2500.
Много е миличка, видях ти снимките.

Цвети, как си?

Пашик, много се радвам за вас.  Hug Чакаме снимки.

# 579
  • До хладилника, който обичам
Исках да питам нещо може и консултантите : на малкия акито си е жълто като пресечено яйце но е малко слузесто тази сутрин.Някой знае ли на какво може да се дължи.Иначе си е идеален,жизнен има апетит,в общи линии никаква промяна.
daarena, ще виждаш още много промени в акото тепърва  Grinning Някои пъти ще е с друг цвят, понякога с повече "ядки", друг път течно, трети - с парцалчета, изобщо, съдържанието на памперса много ще се мени и дълго време ще те занимава  Mr. Green Нормално е да има известна промяна в чревното съдържимо, въпреки че яде все мляко  Grinning Някой път стомахчето обработва всичко по-бързо, друг път на изхода се окислява от допира с въздуха по-скоро и това води до промени в цвета, понякога в миризмата... някой път майки отбелязват, че в акото има слуз, ако бебето има сополи, включително "задни" - слузта се стича в гърлото и оттам - по каналния път до изхода  Laughing Ако акото добие трайно лоша миризма, когато бебето е само на кърма (за бебета, хранени с АМ е нормално да има миризма като на възрастен човек), ако излиза силно експлозивно, ярко зелено и с много пяна, или пък е като вода дълго време (повече от няколко поредни пъти), изобщо - ако нещо се промени трайно и видимо и те тревожи, тогава си струва да се замислиш и да се чуеш с педиатъра например; но иначе така, ежедневно ще виждаш различни цветове, консистенции - и все е нормално  Grinning
Ето малко снимки за хора със здрави сърца  Mr. Green

# 580
Честити бебчета на Ноел, Мишана и Съни! Да са им живички и здравички.

А аз да ви се оплача и мен ме хвана настинката. Първо беше малката, после таткото и сега съм аз със сополи и лека кашлица. Лошото е, че като кашлям и пиквам по малко. Ужас. Реве ми се направо. А днес се събудих с чувството, че цялото ми лице е подуто. Едната ръка от време на време е надута сутрин, но лицето за първи път ми е. Чудя се от какво ли е?

Лек ден на всички!

# 581
Ами тя се роди 2,250 беше станала 2 и ни изписаха 2,110, но сега вече сме големии Heart Eyes

# 582
  • У дома
И Лъчо киха когато го разголя да сменяме памперса, иначе не, пък не съм маничка по триенето на прах всяка сутрин.

Аз чакам мъжо да се върне от село и да излизаме.

# 583
Нещо ми се губи Тини Пини Бамбини  Laughing  Ехо, Радост да не раждаш бе жена, то от Варненките ти си на ред Wink хи хи хи....ади дано  Praynig че и ти като Ноел си от нетърпеливите Wink

# 584
Здравейте милички,
ЧЕСТИТО НА Ноел, Мишана и Съни да са им живи и здрави бебоците
Иринополис, Цвети  fingerscrossed с вас сме. Леко раждане
Тини айде миличка дано скоро тръгне бебко че е големичък.
Аз бях в една стая с едно момиче което роди 4 кг . бебе ,доста се е поизмъчила , но е родила нормално , такаче незнам защо те карат за секцио. Зор си е особено като е по-големичко, но ако нямаш някакви проблеми може да се пробваш нормално щом искаш. Избора си е твой !  Naughty
Lady V добре дошли отново в къщи дано всичко е наред  Hug
Аз да се оплача малко - тази нощ бебко много мрънка иска все да се гушка  а на майка му и се спи та две не вижда ма аняма как . Иначе е добре папка си , давам му глюкоза пие я за сега.
Доста е поспалив и много трудно го будя да яде . Моля ви кажете някакъв метод за събуждане ?

Общи условия

Активация на акаунт