ОКТОМВРИЙКИ сме и темите "ядем" като еклери със крем!

• 24 567
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Наде,дано става за излизане Grinning Grinning и по късно да се видим Party Hug
Само са не вали и да духа Praynig
Ще видия някъде към 11 поне дас е по топличко.... Rolling Eyes

# 556
  • sofia
Съни честита ти рожба, да ти е живо  и здраво детенцето и много да те радват всичките три броя.
Димяни , колана е български залепва се отзад с лепенка , която коригира размера.Около 2 педи е широк.
Исках да питам нещо може и консултантите : на малкия акито си е жълто като пресечено яйце но е малко слузесто тази сутрин.Някой знае ли на какво може да се дължи.Иначе си е идеален,жизнен има апетит,в общи линии никаква промяна.

# 557
Ехаааа колко мамчета отпаднаха от чакащите- живи и здрави да са им бебоците   bouquet

Иринополис, стискам палци всичко да е наред fingerscrossed

# 558
  • София
Daarena, тези обикновенните евтините ли?
Аз се чудя какъв да си взема Thinking

# 559
  • sofia
Димяни да от най - обикновените.Чакай аз имам 2 може да се разберем да ти дам единия стига да ти стане.След малко ще ти пиша само да оправя бебето.Ако не ще питам сестра ми тя ми го купи отнякъде.

# 560
Привет ранобудници!
Честито на Съни!Да е жива и здрава и много весела малката красавица!
Ние си поспахме.През нощта усетих като че ли и аз няколко болезнени контракции,но...дотам.Продължаваме да чакаме-а това е доста изневрящо.Може би защото лекарите ме настроиха към мисълта,че до края на седмицата ще съм родила.Но аз очевидно ще ги изненадам... Joy

# 561
  • София
Добро утроооо  Simple Smile

Със събуждането - бебчеееееееее
Честита дъщеричка на мама Съни   bouquet Да е здрава, весела и щастлива малката кукличка  Party

Днес чакаме новинки и от Иринополис, а тези сни и от Цвети  Mr. Green
tiya_4, дано днес и твоето слънчице да тръгне  Praynig
Тони, да идвам ли да гледам малките, а ти да поспиш?

Къде се скри пак Олето??? Олееее...

# 562
Добро утро и от мен Simple Smile ЧЕСТИТО БЕБЧЕТА НА МАМА МИШАНА И СЪНИ, ЖИВИ И ЗДРАВИ   smile3525

Аз тази нощ като по чудо спах, спах та чак в 9.00 станах, лелееее това за мен е необичайно Wink Вчера моя мъж с един приятел цял следобед сглобяваха кошарата а ние с жена му и тяхното бебе цял ден си бъбрехме и черпехме. Останаха ни на гости и вечерта, та явно от гостито, от шетане и т.н. съм се уморила та затова спах като хората, пу пу пу....да не ми е уроки Wink Та така, вече си имам кошара, страхотна е, чисто бяла, направо съм влюбена, а също така и количка, милото я взе от магазина най-накрая и вече съм ухилена  Laughing и спокойна Wink

Хайде мами, хубава неделя, днес тук се опитва да напече  Hug

# 563
Тони,днес е нашия ден,давай към 11-11:30 да излизаме,или там когато хапвате,ние сега ще се кърмим и после съм свободна.

Мирче,гледане по домовете ли предлагаш  Mr. Green Mr. Green

Аз си взех колан-боди на Триумф и съм адски доволна.Не го бях носила изобщо и сега за 2 дни има видима за мен разлика,вече виждам между краката си  Mr. Green Mr. Green Mr. Green(това е голямо събитие,не съм си виждала откакто бях в 6тия месец  Mr. Green Mr. Green даже май в 5тия )

# 564
  • София
Мирче,ще се видиш в приключение с тримата Rolling Eyes

Даарена,ще видя аз гледам и в нета някакви ама знам ли...  Rolling Eyes

Наде,от къде си го взе?
Аз знам на Триумф магазин долу до Силвъра в новия блок и в търговския май Thinking
Ние трябва да ядем към 12,00 .... това е кофтито и се чудя кога да изленем а е студено да ги храня на вън!
Освен едното  11,30 др в 12,00 да яде и така..

# 565
Честито бебче на мама Съни! Много щастие и успехи, дълго и безпроблемно кърмене!

Тони, Наде, излизайте! Времето днес е прекрасно Party .
Много стиснати палчета за Нинчето! Днес много бързо да роди Heart Eyes
 Hug

# 566
  • У дома
Честито на Съни!!! Да е жива и здрава малката Цвети!!!

И аз чакам да се постопли още малко и да се вдигне тая мъгла и да излезем цялото семейство малко на разходка.

каката ни е толкова щастлива!Уникално е отново да стана мама!

/quote]

И при нас е така. Този път се чувствах абсолютно готова за бебче. Чувството е страхотно особено след 7 год. отново да гушнеш едно малко същество.

Димяни, какви очилца носиш, аз имам за далеко виждане, късогледство, ама нещо все забравям да ги нося, ама сега като тръгнем по разходки ще трябва да ги слагам, че току виж съм пропуснала да кажа на някой здрасти  Joy

# 567
  • Варна
Здравейте, ние днес се прибрахме вкъщи. Честито на всички родили майчета. Аз може би утре ще ви разкажа какво се случи при нас.......

# 568
  • У дома
Лейди  Hug, дано вече сте по-добре и да стоите вече далеч от болницата

# 569
Здравейте Wink Тази нощ горе-долу се спа. Малката нещо започна много да се лигави като се храни и не мога по 1 час да е нахраня. Започва да сучи,после почва да си играе със зарното ми,по някое време пак започва да яде и това през ноща просто ме побърква и като сложим и цеденето после.... и ядем по час и половина ooooh! Днес бяхме на консултация и е натдала 300 грама и вече сме 2,500.  Нещо очето и сълзи и сега го бършим със лайка и ако не мине до 2 дни ни изписаха капки да и слагаме. От утре казаха ,че може да излизаме и съм много щастлива,дано само да е хубаво времето и да не вали Party Нямам възможност да ви изчета и не мога да се включа много добре,но се надявам някой ден да си наваксам. ХУБАВ ДЕН Hug

Общи условия

Активация на акаунт