ОКТОМВРИЙКИ сме и темите "ядем" като еклери със крем!

• 24 571
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
  • Русе
ами докато бях в реанимация не му сложили ръкавички

# 601
Тани, много е сладък, и очичките му са с такъв невероятен цвят Heart Eyes

# 602
Ето ме и мен!
Доста дълго ме нямасхе на полето, дано не сте се изпопритеснили Hug

ОГРОМНО БРАВО И ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА ВСИЧКИ МАМИ ЗА НА ТЕХНИТЕ ПРЕКРАСНИ БЕБОЦИ! Dа са им живи  зрадви и много послушни!
Като гледам почти не сме останали такива за термин. Моята бебка е такава добричка поспалана, че я будят всеки път да иизмерят тоновете:) Хич не му се излиза на горкото, а иначе расте мъжката:)Ще я изчакам още 3 дни до термин, полагат и се и после не знам с какви молби ще я подлъгвам да изкача вече Grinning

# 603
Съни, Иринополис, Пресита, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ СЪКРОВИЩЕНЦАТА ВИ! ДА РАСТАТ ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ!
Пресита, вашата история подобно на нашата:)
Иринополис, ама си го отгледала твоя Гошко гигантчето на октомврийските бебенца:)))
Съни, най-накрая се гушнахте с твоето Цвети, толкова беше нетърпелива и ти! Браво за лесното раждане, ама ти си имаш тренинг де:))))

тини пини, мила, надявам се да не се налага, но дори и да се наложи да те реже, имай пълно доверие на Скочев! Два пъти прави секцио на сестра ми и резултатът много ни хареса!  Peace
Бобченка, и нашият младеж киха доста. Най вече като му сменям памперса или след като се изкъпем. В началото се стресирах да не би да настива, но като видях че няма други симптоми си отдъхнах! Rolling Eyes Знам какво ти е с Мила и Йована на главата, ама какво да се прави Crazy...
pashic, супер си, само така!!  Hug

# 604
Лелеее, честито на мама Иринополис! Ми той с 1 и 400 над нашия! Половин бебе бонус Mr. Green
Честито и на  Ноел, Мишана и Съни!Да са им живи и здрави бебоците и много да папкат!
Имам въпрос към консултантите - сега като изцеждам кърма, тя е мого малко за съхранение в хладилник. Мога ли да събирам няколко цедения в едно контейнерче - т.е. колкото събера през деня, да е на едно място?    
Ето ни и нас: http://oktomvri2010.snimka.bg/daily/legeo.481865.21065221

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 15:12 от legeo

# 605
  • София
Moми4ета  яко се шашнах преди малко- в дневният тракт -по прозорците от външната страна сигурно има пове4е от 30-40 калинки.На терасата по стената също- много са , ама мн ви казвам - на щастие е май.
И у нас е така - целия балкон е в калинки, по всички стени и по стените на блока всичко е в пълзящи калинки  ooooh! За пръв път виждам такова нашествие.

Облаче, успех утре  Praynig При теб поне е ясно как ще е, дано всичко си е ОК  Heart Eyes
Тони, аз съм скорпион и ще сме много два в една къща. По-безопасно е ако малката е по-кротка зодия  Mr. Green
Тани, не успях да видя твоето бебенце, но май не сме се сприятелявали в ФБ. Ще ти пиша на лични.
ann_timon@yahoo.com, къде изчезна, момиче? Добре че поне отвреме-навреме се отчиташ, да не  те мислим  Simple Smile
Орхидейке, Смехоранке, как сте с кърменето?

Ние след малко ще се видим с приятели на биричка, дано да е все така хубаво времето.

# 606
  • До хладилника, който обичам
legeo, можеш Peace Можеш да съхраняваш в хладилника до 3 дена (броено от най-старата кърма) и да доливаш в контейнера новата. Ако новата е повече от старата, първо я охлади, после я добави, за да не се стопли старата. По подобен начин се процедира със замразената. Ето тук още указания за съхраняване на кърма.

# 607
  • София
Лелеее, честито на мама Иринополис! Ми той с 1 и 400 над нашия! Половин бебе бонус Mr. Green
hahaha  Joy

# 608
Ихаааа, какво голяма момче е родила Иринополис- живо и здраво да е, а на мама бързо възстановяване и да докладва с подробности Hug

Честито и на Съни и тя е голям герой и на Ноел, Пресита и Мишана Peace

# 609
  • Сливен
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА Irinopolis И ПРЕСИТА ДА ГИ СЛУШАТ МАЛКИТЕ юНАЦИ,ДА ПАПКАТ ИДА ГИ РАДВАТ
flufffy ти имаш предчуствие,ха дано  Praynig Hug
аз пак от сутринта съм на крак,това да направя за ядене,онова да направя а кръста си ме боли ,до сутринта ако не родя съм на консултация  hahaha
hahaha  Joy
hahaha hahaha  bouquet
браво на иринополис,голям мъж

# 610
Честито на всички мами,да са им живи и здрави бебетата.Моят син се казва Никола и много слушка мама.Не се научи да сучи и засега се изцеждам,давам и сухо мляко,изглежда му идва добре,защото е наддало доста Heart Eyes

# 611
Честито на Иринополис! Много голямо момче наистина!   bouquet

Я да питам мамите ( може би тези с по-малки бебета) - вашите свиват ли си ръчичките към тялото.
Нико е все със свити ръце, особено ако го обличам. ама направо се боря за да му ги разтворя за да мога да мушна ръкав.
Крачката също си ги присвива към корема като го държим. Чудя се нормално ли е? Или си вкарвам глупости в главата.  newsm78

# 612
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мила, нормално е. Мила също така си свива ръчичките и немога да и прокарам ръката през ръкава  Crazy

Йована днес много ме слуша, занимава се самичка. Даадох и един памперс от тези на Мила и сега го слага на куклите си. Ама много добре гослага, скоро ще започна да я юркам тя да сменя памперсите  Mr. Green Crazy.

# 613
Ето ме, поразходихме се малко, току виж бебка се размърда, но тя е над тия неща  Laughing На всички тръгнали да раждат пожелавам много успех и леко раждане  Simple Smile Аз за мойте проблеми няма да разказвам, от днес пак съм позитивна и си чакам с усмивка, ей го къде е ноември  hahaha Joy
Честито на всички мами, да са ви много здрави бебчетата   bouquet
Бобченка торта ли ти се прави, а на мен как ми се хапва истинска.....
Лейди надявам се вече всичко са е наред  Hug

# 614
Мамчета, да ви питам задължително ли е тапата да има кървави нишки? newsm78 Снощи бях с много силни контракции в продължение на 6-7 часа, през 40 мин. Сутринта бях на запис на тонове и преглед и като се прибрах имаше като белтък по превръзката, колкото 1 супена лъжица?!

Общи условия

Активация на акаунт