ОКТОМВРИЙКИ сме и темите "ядем" като еклери със крем!

• 24 599
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Много ми се прави някоя торта, ама много, ей така за разпускане, но като няма за кого, ще си остана само с мерака  Crazy
За мен, за мен  Party Аз се каня от около две седмици и все не намирам сили да започна  Tired А ми се ядеееее, ама много  Twisted Evil

Къде се скри пак Олето??? Олееее...
Стига р'ва, тук съм. Аз и ти до края. Нема мърдане.   Mr. Green    Hug
hahaha  Joy Голяма си скица  Joy Обаче за “до края“ хич не съм съгласна  Naughty Разбрала съм се с моята девойка до петък да е излязла, иначе минава в скорпион  Mr. Green

Писе, много си смела бе жена... ще родиш всеки момент - какъв Щастливец???

miriams28, хайде успех и бързо раждане  Praynig Чакаме да се похвалиш.

# 586
  • София
Хайдеее още едно бебенцеее  baby_neutral

От Irinopolis:
“Днес в 12 на обед се роди Георги 4420 г, 57 см. Без епизиотомия - имам само 2 шева. Добре сме и двамата. Поздрави на момичетата.“

Браво на мама Иринополис, голям син е износила и родила   bouquet
Да им е здрав и добричък, за радост на мама и тате  baby_neutral

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 13:04 от Arim

# 587
Честито на всички мами и да са им живи и здрави бебчетата! И аз да се намеся и да се похваля! Имам си и аз бебче. На 05.10 се роди момченцето ми,казва се Борислав,роди се 2950 гр., 49 см, 23 дни преди термин,но всичко си е ок. Раждането мина мн добре и много бързо!! Пожелавам на всички следващи мамчета безпорблемно раждане и здрави бебоци!

# 588
4естито на мама Иринополис, лелеллеле голямо беб4е бе , бравоооо,мн здраве на бебока и бързо да си идват в къщи с мама

Нещо ми се губи Тини Пини Бамбини  Laughing  Ехо, Радост да не раждаш бе жена, то от Варненките ти си на ред Wink хи хи хи....ади дано  Praynig че и ти като Ноел си от нетърпеливите Wink

ми не раждамммм, досега съм 4истила, а след малко излизама да разходя бебето ,  пък дано да тръгне.Цяла нощ бях с болки и контракции  и на сутрината -пак нищо.Е ве4е се нервирам-може ли така да се бъзика това бебе с мен.

Цвети - ми надявам се успея нормално, но ако  Ско4ев каже - секцио,ще се съглася-кво да правя - не съм доктор.Все пак се надявам да се навие за нормално и ако се наложи -тогава да реже.Накрая само да не ме срежат пък да се окаже  ,4е беб не е толкова голям, 4е много ще  ме е  яд.

# 589
честито на всички с бебенца от вчера и днес   bouquet

в темата за кърмачески дрешки вече има моделчета http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=523082.360

# 590
МарияЖоро, пожелавам ти бързо възстановяване след това трудно раждане.  Hug

Цвеличкова, успех и късмет!   bouquet

Честити бебчета на Съни, Иринополис и Пресита!!!  Party Party Party

Лейди, радвам се, че бебчо вече е добре. Дано отсега нататък всичко да върви без проблеми.  Praynig

Ние сутринта бяхме до болницата, защото бебчето не щеше да мърда. Бутах си корема, говорихме му - не ще и не ще. Тръгнахме и в колата се размърда малко. Премериха ми тоновете и бяха ок, после докторът погледна на видеозон водите, защото му казах, че изтича по малко, и каза, че са достатъчно. Утре сутрин да отиваме и така...  Praynig

# 591
Честити бебчета на Съни, Иринополис и Пресита. Да са им живи и здрави и много послушни, за да могат мамчетата от време на време да поспиват. smile3525 newsm51
Иринополис сигурно доста се е поизмъчила с Гошко, голям си го е отгледала.
Лейди, добре дошли вкъщи, дано всичко да е наред отсега нататък. 
Облаче, стискаме ти палци за утре.
Miriams28, изглежда и ти ще напускаш отбора на чакащите много скоро, може и днес да е, имам някакво предчувствие.
Тини, ти май доста се поизмъчи, от няколко седмици май всяка нощ си с контракции, дано след разходката мъника да иска да излезе.
И аз имам чувството, че моето скоро няма да се накани да излезне, ама засега не съм се изнервила много. Тази нощ спах доста, и сега съм в добро настроение. Мисля да излезнем на кафенце, и тук слънчице се опитва да напече.
Хайде до после Hug

# 592
Moми4ета  яко се шашнах преди малко- в дневният тракт -по прозорците от външната страна сигурно има пове4е от 30-40 калинки.На терасата по стената също- много са , ама мн ви казвам - на щастие е май.

Флъфи - ами то лошото е 4е не са всяка ве4ер, ами през ве4ер през две , ама днес като 4е ли ме наболява и през деня  Mr. Green

# 593
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ехаааа, честит голям юнак на Иринополис, много здраве, а на мама бързо възстановяване  Hug

Ох, Мила от два часа ми е супер неспокойна и само реве, направо ще лудна, незнам какво и е. Натова отгоре и Йована ми мели едно и също на главата и имам чувството, че ще закрещя скоро  Confused

tini_pini , дано, ама да не те разочаровам, калинката си е вредител. Тук много се оплакват от тях, като мравките и термитите са. Много трудно да се отърве човек от тях. Пръскайте докато е време.

# 594
  • София
Иринче,да ви е жив и здрав! Heart Eyes  bouquet
Леле колко добре отгледано бебе пу-пу  bouquet

Мирче,не искаш скорпионче а?
Аз ги обожавам Mr. Green
Айде дано до сряда още да си родила Heart Eyes

Ние се видяхме с Надето и направихме една лека разходка Party
Малката и е прекрасна бузанка Heart Eyes
Хайде дано има още хубави дни за да излизаме по честичко! Party

Облаче,успех утре и чакме новинки! Praynig Hug

ейди,само ви мислех но знаех,че скоро ще сте си у дома! Hug
Надвам се всичко да е наред и те чакаме да се включиш Heart Eyes  

# 595
Честито на иринополис!Голям син е родила,браво,май е най-голямото ни октомврийче!
Моята бебка вече е при мен,сучи добре,имам мн коластра,направо се дави!Каката я нагушка и беше мн щастлива!!!

# 596
  • Русе
Здравейте момичета ,влизам за да честитя на новите мами и да им пожелая скорошно възстановяване,а на бебчетата да са живи и здрави и много щастливи  bouquet
Ние сме добре ,мъчат ни малко колики но за сега е поносимо.Кърма си имам в изобилие за сега и дано така да продължи.

# 597
Да са живи и здрави бебчета на Съни, Иринополис и Пресита  newsm51! Много да ви слушат малките сладурковци  newsm30!

Иринка, Гого добре е папкал в коремчето ти  Laughing.

Лейди, от тук нататък да сте много здравички  Hug!

pashic, супер че има толкова папкане за малката Симона  Simple Smile.

# 598
  • Русе
ето малко снимки и от нас дано съм се справила и да се отворят ,че хич ме няма със снимките Mr. Green
http://www.facebook.com/home.php?#!/album.php?aid=41701&id=1839110542

# 599
Ехе! Как се радвам за Иринополис! Какво гооолямо бебенце Crazy
Да й е жив и здрав големия мъж! Много радости и семейно щастие! А на мама бързо възтановяване!

Тани, много хубав твоя Борис! Ама милото как си е издрало лицето.

Орхидейке, вие как сте с кърменето? Имате ли напредък?

Мама Смехорана
, Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт