безумно отношение към бебета в 3-та градска

• 37 158
  • 407
  •   1
Отговори
# 135
дават репортажа по БТВ Peace
браво на Сибила Wink

# 136
Безсрамници!!!
Браво, значи има някакъв отзвук!
А дано има и резултат!

# 137
  • София
" За децата се полагат всички необходими грижи "
Как пък не ги е срам бе  #Cussing out
Дали същите "грижи" биха приложили при собствените си деца ???
Браво Сибила   bouquet
Репортажа обаче беже много постен  ooooh!

# 138
Адмирации за Сибила,че не остана анонимна и не се скри, а застана пред камерата и описа този дикенсов разказ.
На това му се казва член на гражданско общество!

# 139
  • в ябълковата градина
И аз гледах репортажа.
Лекарката страдаше от чувство на безнаказаност и безвиновност.
Чакам да видя какви ще са резултатите от проверките!

# 140
  • у дома
Сибила  Hug
Знаем как се полагат тия необходими грижи...
Що за човек и Майка го казва.
Меко казано е,че съм възмутена!!!

# 141
  • у дома
И аз гледах репортажа.
Лекарката страдаше от чувство на безнаказаност и безвиновност.
Чакам да видя какви ще са резултатите от проверките!

Няма да има наказани и ще продължават да са нагли.

# 142
  • София-Лагера
И аз не вярвам да има наказани.
И защо не пускат журналисти?
Пак всичко ,ще се потули и ще стане всяко чудо за три дни.

# 143
Прочетох само разказът на авторката в първия пост и с две ръце се подписвам под него! Видях същото през февруари тази година, когато лежах в същото това детско отделение с едното ми бебе. Потресена съм от преживяното и с каквото мога ще съдействам нещо да се направи по въпросите, които авторката подчертава.

# 144
Гледах репортажа! Как ще пуснат журналисти, мамка им, нали ще лъснат яко мизериите им.....Дано ги спукат от проверки.

# 145
мдаа.. и аз гледах.
и си давам сметка, че тотално сглупих като не снимах нещата лично преди да се изстрелям оттам.
сега, колкото и камери да влязат - се тая.
като гледам и в болницата им е се тая.
добрата новина е, че дечицата, които аз наблюдавах този уикенд вече явно са изписани - и дано са на по-добри условия сега - защото днес в 3-та стая е имало 1 дете само. тоест, или са оздравели или са ги изписали набързо... лошата новина е, че реално няма нито един заснет компроментиращ кадър от болницата, и че репортерката, която днес отиде от `денят е прекрасен` там е видяла едно изрядно болнично отделение, говорила с почти целия пероснал и е останала с впечатление за едни мили и разбрани хора.
чудя се, защо никой не говори с родителите, които са били там. в момента само аз твърдя, че има проблем в болницата. и няколко човека в тази тема.

има ли желаещи, които да застанат във вторник в предаването `денят е прекрасен`до мен и да разкажат лично какво са видяли в отделението, докато са били там с децата си? защото, аз явно не се справих добре с доказателствената част, а една птичка пролет не прави. ако повече хора споделят видяното открито ще може да се докаже, че има реален проблем. дори и без компроментиращо видео?

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 20:37 от kop4e

# 146
 Още веднъж, поклон и благодаря, Сибила, че повдигнахте въпроса! Съвестта ми не е спирала да ме гризе през всичките месеци след излизането ни от болницата, че там има деца, които страдат, а аз не си мърдам пръста. Мисля да спра да крия глава в пясъка и да сторя най-малкото възможно - да застана до Вас, за да потвърдя и преразкажа почти, видяното от вас.

# 147
  • Beyond the Frontiers
Сибила, моите уважения  Peace

# 148
Видях темата още когато беше пусната от kop4e,и много пъти се опитвах да пиша в нея и все не успявах.Стомахът ми е свит,не мога да намеря думите.Толкова е тежко!Как бих искала да мога да ги гушна тези мъничета,да ги защитя,а не зная как.Как бих могла да помогна.Как могат да бъдат разтърсени тези бездушни чудовища,та да спрат с безчинствата си?Наистина не бива да се примиряваме,та това са нашите деца.
Сибила,ти постъпи като истински човек  bouquet!Браво,момиче!Но ние,останалите майки трябва да застанем до теб и да продължаваме да шумим,да изискваме,да се опитаме да променим ситуацията.Търпим ли това,извръщаме ли глави,за да не нарушим душевния си комфорт-ставаме съучастници.

# 149
  • Видин
Къде мога да гледам репортажа?

Общи условия

Активация на акаунт