Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е разликата в тази тема, която е пусната?
Какви техники и методи за декориране на торти са споменати в дискусията?
Какви съвети се споделят за приготвяне на крем от заквасена сметана?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е разликата в тази тема, която е пусната?
-
Какви техники и методи за декориране на торти са споменати в дискусията?
-
Какви съвети се споделят за приготвяне на крем от заквасена сметана?
-
Какви са някои идеи за декориране на торти, обсъдени в дискусията?
-
Какви съвети се споделят за омекотяване на шоколадово тесто?
Дълго се колебах дали да пусна поредното творение, има забележки, които се появиха около 5 мин. след като покрих. Така се случи и с предишната ми торта. Но вече разбрах, цащо се получава така
А прахосмукачката е уникална – супер автентична. Зачудих се само за някой маниак-чистник ли е подарък?
Изводът ми е, че Варна-та (и то с вода, не с мляко) най-много ми пасва за работа на този етап, явно съм му хванала цаката. Хвърлила съм око на шоколадовото тесто на Ванчето обаче – голям мерак да експериментирам ме тресе, та ще видим и от него какво ще сътворя. Сдобих се и с готов фондан на Пик-ко, но мисля да го пазя за поводи разни, да не го хабя за лудо, предвид цената му.
Много е нежна.
) но пък ви чета с удоволствие.
И да не ми е казал някой
,че торта Калинка е лесна-4ч. ми костваше украсата,буквите,цветята, рисунките .Установих следното-тялото на Калинката беше измазано с течен шоколад и не стана конденз,а главата с маслен крем беше измазана и кондензира.Главата и тялото нали бяха резнати и уж изчислени до мм,но нещо не ми съдиниха идеално не знам сигурно трябва по специален начин да се резнат ли?Модела на тортата е по торта Калинка на Лагуна с добавки от мен.