Ваксини - дискусия за вредата от тях... (тема 12)

• 39 048
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
# 31
А дали ще му върнат правата на лекаря, след като вече е доказана връзката.

Не се надявай много... Един съд е решил, че има връзка, но друг ще реши, че няма... Нищо не е доказано неоспоримо, дори и че Земята се върти...  Laughing

# 32
запис и аз   bouquet

# 33
Моля ви нека някой да ми прати декларацията за отказ от ваксини която да дам в родилния дом  Praynig

# 34
Ей сега слушам Мира Кожухарова, как трябвало да се промени закона, и държавата да поема 1/2 от цената им и да се поставят противогрипни ваксини на рисковите групи, и как старите свински ваксини сега безплатно се поставят. Колко по-евтино било отколкото да купуват антибиотик.  #2gunfire  #2gunfire
 Да вземе тя да сложи на майка си такава ваксина и себе си да ваксинира за всеки щам.

# 35
Тази пък коя е? newsm78

# 36
nenaatoa,   bouquet
във връзка с това http://www.bda.bg/index.php?option=com_content&view=article& … d=134&lang=bg чудя се дали да не накарам нашата детегледачка да им пише  newsm78 Тя е мед. сестра, а доФторката, на която казах за обривите по коремчето и краката на хлапето след АБ само ми каза, че е от него  Tired А после и някакво вагинално течение се оформи, запече се малката... Това е първото пиене на АБ и се надявам скоро да не се налага друго  Praynig
Мече, питаше в предната тема защо... Ми стигнахме до там, защото детето се стопи за дни, надуха се лимфите и само лежеше, не бяхме спали мноооого дълго. А първата доФторка не и видяла гърлото ли ... какво ли...  #Cussing out

# 37
Ух, душица малка....

# 38
Ирчик, то си има специален формуляр - http://www.bda.bg/images/stories/yellow_form/yellow_form.html.
Нищо не пречи да опитате - поне няма да загубите нищо.

# 39
Ей сега слушам Мира Кожухарова, как трябвало да се промени закона, и държавата да поема 1/2 от цената им и да се поставят противогрипни ваксини на рисковите групи, и как старите свински ваксини сега безплатно се поставят. Колко по-евтино било отколкото да купуват антибиотик.  #2gunfire  #2gunfire
 Да вземе тя да сложи на майка си такава ваксина и себе си да ваксинира за всеки щам.

Ами безплатно ще ги слагат разбира се! Бързо трябва да се действа... ooooh! Да не ги горят после като в Чехия- че им изтекъл срока на годност.  Crossing Arms Ама много нетрайни тез ваксини, бре! Кога я направиха, пък кога успя да се развали?  newsm78 Laughing Я да им сложат повечко консерванти.  Whistling

А защо на Тамифлу-тУ, му казват ваксина?
   Money

За мен беше много интерсно да науча, че в миналото на "погачата", която се прави на 40-ия ден от раждането на бебето, цитирам: Детето е трябвало да бъде закърмено от всяка от присъстващите жени, след което всяка от тях му е плюела в устата. Тези действия са имали предпазна сила, на практика те са създавали имунитет на малкото създание.

http://culinaryfestival-bg.com/?page_id=336

Mr. Green

# 40
добре, че не  съм правила погачи на мечките Crazy

# 41
добре, че не  съм правила погачи на мечките Crazy

Преди 100 години...  Laughing

Малко гадничко звучи, но си има логика- бебето се е срещало с най- различни "патогени" и същевременно е получавало и антитела за тях по най-естествения начин.  Не му е трябвало ни ротарикс, ни пентаксим.  Mr. Green

И пак добре, че не са го правили в първите 24 и 48 часа след раждането, а са чакали да се поочовЕчи дятету.  Wink

# 42
# 43
Мили майки (и татковци),
обръщам се с молба към вас за следното:

1. Нужни са ни имената на родителите, които са подавали молба до комисията за освобождаване от ваксини, без значение какъв е бил отговорът, или такива, които само са ходили до комисията за въпроси.

2. Имената на родителите, които са подали инфо до личния лекар за  постваксинална реакция и знаете ли дали ЛЛ е подал съответната информация до РИОКОЗ.

3. Събираме случаи на всякакви странични реакции на ваксини, станали до 3-4 години назад. По-конкретно: дали сте съобщили на ЛЛ или не; дали ЛЛ ви е дал направление за изследване за потвърждаване на въпросната реакция. Не забравяйте да споменете и възрастта на детето.

Моля изпращайте информацията на лични или на имейл nenaatoa@gmail.com

Благодарим на всички, които ще се отзоват на молбата ни!

Едно допълнение:

на първо време ни изпращайте трите си имена и телефон/имейл за контакт. Нужно е да опишете всичко на лист хартия (каква реакция е получило детето, видимото проявление на реакцията според родителя, кога сте съобщили на ЛЛ, ЛЛ дали е направил изследвания заради тези съмнения издал ли е направление за същите и т. н - според данните, които могат да се формират от случката, с какви документи разполагате за конкретния случай. Накрая един подпис от родителя/те.)
След като ни дадете имената си, ще ви дадем и адресът, на който да се изпращат тези писма.

Тази информация ни е нужна за делото, което ще се води против задължителното ваксиниране.

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 10:57 от nenaatoa

# 44
  • София
По-напред някой беше питал за училището и ваксините - моят син ходи вече 1 месец и още не са ни поискали здравната карта, която издава личния лекар.

Общи условия

Активация на акаунт