Ваксини - дискусия за вредата от тях... (тема 12)

• 39 056
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
  • София
И на нас не са я искали.

# 46
Много сьм пропуснал,отивам да чета.  bouquet

# 47
Старата тема я поизтървах, но за новата съм на линия. )

nenaatoa, а тези, които не сме слагали ваксини до сега можем ли с нещо да помогнем?
Дано се отзоват наистина повече хора.

# 48
  • в матрицата
Искам да припомня на всички Ви: Вече има открита сметка за набиране на средства за разходи по дело за ваксините, който има желание да помогне, да ми пише на лични   bouquet

# 49
Здравейте,

Въпреки, че не пиша често, следя темата редовно.  Не знам дали подчертаното може да е в помощ на делото, но все пак го пише в доста популярен сайт   параграф 3

http://www.babycenter.com/404_what-are-the-risks-and-benefits-of … :4&pe=2Uyp9sQ

Recent studies at the University of Louisville concluded that infants receiving multiple vaccines are no more likely to have long-term problems with developmental delays or autism  than children who received just a few vaccines in the first year of life. In fact, no studies have ever demonstrated any long-term developmental side effects from any vaccine.

Като пропуснете вменяваната идея за "полезността" от ваксинирането, си признават, че нито една ваксина не е изучавана задълбочено, с години, за да се прецени дали имат странични ефекти и какви са те.

Желая успешна седмица

# 50
Суза, знае ли се колко пари горе долу трябва да се наберат по тази сметка? Аз преведох известна сума, но ако има нужда мога и следващия месец пак да преведа. Можем ли да следим от някъде набраната сума до момента или по скоро колко още са необходимите средства?

# 51
  • Русе
  Утре, идват да правят масово манту на първокласниците в нашето училище. Стягам се за обяснения за отказ.. Не ми стигат другите проблеми. Cry

# 52
  • в матрицата
Суза, знае ли се колко пари горе долу трябва да се наберат по тази сметка? Аз преведох известна сума, но ако има нужда мога и следващия месец пак да преведа. Можем ли да следим от някъде набраната сума до момента или по скоро колко още са необходимите средства?
А н и, никой не знае колко пари ше трябват, за това кой когато има възможност и колкото прецени, може да превежда. Както е казал Мечо Пух " Колкото повече, толкова повече"  Laughing

# 53
  Утре, идват да правят масово манту на първокласниците в нашето училище. Стягам се за обяснения за отказ.. Не ми стигат другите проблеми. Cry

ooooh! Ужас!  Нали уж нямаше шанс да се правят тези манипулации в училище?  newsm78

# 54
A m b e r - аз не бих пратила детето на училище ако е ясен деня. Искаха ли писменното ви съгласие или несъгласие? Нашите деца искаха да ги заведат в стоматологията, та да се учат стидентите да преглеждат профилактично деца. През две улици е. Поискаха декларация от родителя, че е съгласен и заведоха само съгласните. Другото си е направо незаконно.

# 55

ooooh! Ужас!  Нали уж нямаше шанс да се правят тези манипулации в училище?  newsm78

Защо да няма шанс? Липсата на лекар в училище не е предпоставка... Отиват от РИОКОЗ, оборудвани с хладилната чантичка и целия си набор от знания и прилагат каквото и да е където и да е...

# 56
Не, тотално ме стресирахте с това манту....
(аз нищо не съм подписвала при медсестрата в училището, ама май ще взема да го направя, въпреки че щерка ми е с ясни инструкции, които охотно прие предвид споменаването на игла или инжекция...има си и телефон детето, почти през ден си повтаряме, че при такива случаи нищо не дава да се прави по нея и ВЕДНАГА звъни на мен или баща си) newsm78

# 57
и нашия случай
на 1ги7м ДТК и Полио
на 1г7м Рубеола морбили паротит и Полио
спря да се храни първо остана само на краставици след това само на хляб минаха повече от 2-3 години преди да опита отново по голямата част от храните....
спря да говори , спря да запомня и да отговаря на въпроси и още не говори с изречения ами само с по една дума използва 15-20 думи
аутистично поведение , нарушение на вниманието и концентрацията ...
след седмица две ще стане на 5г
сън не ме лови справянето с последиците за сега е невъзможно ....
никой лекар не ми е повярвал че е от ваксините не знам дали от едната или другата или тази толкова близка комбинация от всички ...... " така се правело" така на всички правели
за себе си съм сигурна че ако не бяха тези ваксини детето ми щеше да е друго сега.....
то и преди тях си беше друго де
а пропуснах да кажа че в този период започна да куца и куцаше така около 2-3 месеца като нямахме данни да се е ударил водихме го на ортопед .... той пък издрънка " че бил с леко ДЦП не куцал" казах му че така ходи от седмица а той не ......
след време оправи походката и куцането но останаха другите по страшни последици с които и сега не сме се преборили независимо че е воден къде ли не и че правим всичко каквото може и се прави .....

# 58
ето копирах поста по молба на Suzza

искам на всички да кажа че никой лекар от традиционната медицина не ми е повярвал ....
дори когато отказвах да ваксинирам дъщеря си с обяснение че във ваксините комбинацията от Тимеорсал и Алуминиев еди какво си е пагубна ЛЛ ми каза че тя навремето не била ваксинирала синовете си с "шарките" НО тогава ваксините били други сега били екстра това което описвам аз не било възможно и аз просто съм си опитвала да си обясня нещата като обвиня нещо

# 59
 Sad..............Не знам какво да кажа.........

Благодаря, че сподели тук

Общи условия

Активация на акаунт