Ваксини - дискусия за вредата от тях... (тема 12)

• 39 265
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Цитат
Пуснах им филма Shots in the dark и мнението беше, че това било много умела конспирация и промиване на мозъци. Shocked Отказах се тотално да говоря с тях на подобни теми...
В случая просто разумът работи в съвсем друго направление!
nenaatoa,
Установил съм точно същото! Донякъде това е причина да не искам да се захващам с превода на филма "Are Vaccines Safe" В крайна сметка човек чува и вижда това, което иска да чуе и види...

Съпругът

# 496
Джуличка,какъв беш твоят случай(ако не те затруднява много)?Може и на лични...

За малко да си изпуснем детето, след като получи късна, постваксинална реакция, изпадайки в коматозно състояние, а малоумникът Мангалов, без да го лекува по абсолютно никакъв начин, издаде епикриза, в която пише, че детето е било в Израел Shocked ooooh!, където се е заразило и има висока Т, повръщане и разстройство.
Абсолютна лъжа, естествено!  Outta Joint #2gunfire
И за връх на наглостта, се изтъпанчи в Национален ефир и заяви, че ДА, излъгал е ЗК, за да може да си вземе парите (за лечение, което на всичкото от горе не е провел)!  #2gunfire
Ето линк към темата, която пуснах тогава:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=361595.0

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 16:05 от Джуличка

# 497
Гледах репортажа по БНТ, Джуличка, направо съм отвратена от тоя Мангал - ама от най-гадните и гнусните!!! (Да ме извинят свестните хора от малцинството, защото има и такива), ох, ужас някакъв с тия ваксини и алчни докторя!

# 498
Спомням си и онази глупост, дето бяха написали в епикризата, че детето е било в Израел и оттам се е заразило.  ooooh!

# 499
Просто нямам думи!  Crossing Arms

# 500
Момичета, поне една добра новина от делото днес - прокурорката заяви, че постановлението за служебните бележки за детските надбавки е несъстоятелно и законотворците трябвало да намерят други начини за имунизационно покритие в рамките на Закона за здравето, като например глоби.

Иначе не удовлетвориха жалбата. Съдийският състав си беше написал предварително становището и само го прочетоха - в интерес на обществото било...

# 501
Момичета, поне една добра новина от делото днес - прокурорката заяви, че постановлението за служебните бележки за детските надбавки е несъстоятелно и законотворците трябвало да намерят други начини за имунизационно покритие в рамките на Закона за здравето, като например глоби....

И какъв е изводът?!  
Пийте Швепс?!
 Tired

# 502
nenaatoa, не виждам хубавата новина - прокурорът си твърди каквото си знае, но в крайна сметка съдията казва последната дума Confused Cry Къде има повече инфо за това дело - хода и предмета, че съм пропуснала...  Hug

# 503
Момент!
Не удовлетвориха искането да бъде прекратено действието на Наредба 15 за времето, за което се води делото по същество!
Иначе бяха изслушани доводите по същество! За тях не е взето решение.
Прокурорът продкрепи искането за отмяна на решението на МС, което обвързва детските надбавки с пълен имунизационен статус към дадения момент, като посочи, че за родители, които отказват ваксини в ЗЗ има разписани санкции и не следва да има други санкции, които по същество нямат общо с имунизациите...

# 504
Да, Мег го написа по-добре! За мен правната терминология е боза....
Сега чакаме решението.

# 505
Радвам се, че се запознах с някои от момичетата. Grinning

Ще взема най-сетне да повярвам в правораздавателната система Mr. Green

Темида, радвам се, че показа на господина от съдийската тройка, че въпреки всичко знаеш как се води дело САМА Mr. Green Знаеш какво имам предвид.

Какво обаче остава с детските градини?

# 506
Какво обаче остава с детските градини?

Таз по закони и наредби никай не иска пълен имунизационен статус, иска се само копие от имунизационния паспорт, никъде не пише, че трябва да е попълнен със всчичко за възрастта.

Въпросът обаче остава за детските ясли; за там условието е да имат всички ваксини за възрастта...

# 507
Здравейте! Имам дъщера на 2 месеца и отказах 5-валентната ваксина, но ЛЛ каза. че щял да я сложи следващия месец.   Сега търся друг ЛЛ, който да  е с други разбирания. В София имам позната, която не е слагала ваксини на сина си, а той е в 6-ти клас, но когато се стигне до изискване на бележка от техния ЛЛ, той пише, че са поставени имунизациите на детето. Аз водя дъщера ми на хомеопат, който категорично забрани поставянето на ваксините. Въпросът ми е, дали някой има информация за ЛЛ в Бургас, при който да преместя детето ми. И вие, всички, които не следвате имуницационния календар при хомеопат ли водите децата си?
Браво, мамче! Знаеш как да обичаш детето си! Аз не ходя на хомеопат децата си, но някак си се справяме. Нямаме сериозни болести. Мисля че хомеопатията не е  панацея. Има фитотерапия, която също помага, рецепти на баба, масажи и т.н.

# 508
Момент!
Не удовлетвориха искането да бъде прекратено действието на Наредба 15 за времето, за което се води делото по същество!
Иначе бяха изслушани доводите по същество! За тях не е взето решение.
Прокурорът продкрепи искането за отмяна на решението на МС, което обвързва детските надбавки с пълен имунизационен статус към дадения момент, като посочи, че за родители, които отказват ваксини в ЗЗ има разписани санкции и не следва да има други санкции, които по същество нямат общо с имунизациите...

Меги, прокурорът може да каже много неща, искам да чуя какво е становището на съда, ако вече е произнесено де. Има ли насрочено второ дело?
Иначе много се радвам, че поне имаме прокурорската подкрепа! Поздравления момичета, явно това е верния начин - трябва да се водят много дела. Ние сме си в правото!  Heart Eyes

Може ли някой, след като премине първоначалната еуфория, да даде подробности с какъв мотив се отхвърли молбата за отмяна на Наредба 15, докато тече делото? Разкажете повече за доводите - как бяха поднесени и как реагира съдебния състав. Изобщо как мина..?

Дали поне няма да отпадне дискриминацията на деца, чиито родители са склонни да платят глобата за липсващи ваксини?

# 509
Това с Израел ми прилича на лафа на нашата лична, че морбилите сме си ги внесли от Германия чрез сезонните работници. Уж висшисти, а в географията хич ги няма. Simple Smile)
Не знам дали съм споделяла, но преди много години бех контактна с болен от едра шарка в най-заразния етап. Съветът, който получих беше вряла вода, колкото можеш да търпиш. Аз не съм карала шарки и много се стреснах. Напарих се хубаво възможно най-скоро и някак си ме отмина. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт