Ваксини - дискусия за вредата от тях... (тема 12)

• 39 042
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Ако имаш желание може да се заядеш още и да я питаш дали феноксиетанол (антифриз под прикритие) има място в човешкия организъм, както и куп други въпроси, които сме дискутирали в настоящата тема....

Има, разбира се, как да няма.  Whistling
Хората се "грижат" за нас - с тоя антифриз няма да замръзваме през зимата.
  Mr. Green

# 661
  • София
От листовката
Помощни вещества с известен ефект : Формалдехид
Толкова, няма какво повече да обясняват. А и ако сте получили при предишната ваксинация - синдрома на Гилен Баре, гърч, парализа, колапс, неповлияващ се плач, решението за поставянето трябва да се обсъди с педиатър. Тоест може да си я сложите пак.
А и ако сте алергични към някоя от съставките, което няма как да го научите по никакъв начин преди първият прием реално...
А ако е получило само отоци и Т и тн ,просто не слагайте две ваксини заедно и да се поставят на различни места.
Незнам в момента като чета тази листовка, не мога да си се начудя на акъла, някога не съм ли я чела и изобщо как съм позволила да я поставят на каките.

# 662
 Shocked   шокирана съм,антифриз.......  Sick

# 663
Малее колко сте изписали. Записвам се.

# 664
Приятели, имам малко спешен въпрос, дано някой знае: как може да се провери имунизационния статус на детето? В момента не е ясен, т.е. не се знае дали ЛЛ на детето е замазвала положението до момента, с ХЕИ, или пък е докладвала в ХЕИ, че детето няма ваксини.
Единият начин е да се пита директно ЛЛ. Има ли друг Thinking

# 665
Ако не искаш да го питаш директно, може да се направиш на луда и да искаш формуляра, в който пише имунизационния статус, уж, че ти трябва за някъде (примерно за детска, за уч- ще).
Иначе не знам как би могло да провери, защото всеки пациент си е при неговия лекар, и няма как някой да влиза в компа на доктора, и да рови за твоето дете.

# 666
Ясно.
И аз мислех нещо подобно, т.е. че всичко идва от компа на лекаря Laughing
Мерси, Джулс  bouquet

# 667
  • София
 Хм незнам аз ходя при една педиатърка, но съм записана при друга. Когато ми трябваше имунизационният статус на каките за детски, другата лекарка при която реално сме записани и не се виждаме, аз секунда по ЕГН то мисля само им разпечати списък с поставени ваксини. Така че си мисля, че е по централно и друг лекар също би могъл да го провери. Реално във картона не им беше записана едната ваксина, но в бележката която излезе при проверка си я имаше поставене, и при смяна на лекарите няма значение или не е важно какво пише в картона, а реално какво се води някъде в регистрите. Така че би трябвало всички джипита да имат възможност за достъп до тази информация и бързо и лесно разпечатване на такава справка за детските, на моята и отне около минутка да извади информацията.

# 668
Айла, точно това се надявах да е възможно - в смисъл, предполагах, че информацията е достъпна от всички лекари, по някакви универсални данни, т.е. ЕГН.
Получава се така, че ще се местим при друга лекарка и тя ми иска точния статус на детето, а аз не го знам...въпросът със сегашната ни лекарка увисна във въздуха и не знам как се водим в момента...А не мога да се свържа с нея от вчера насам, а нямам възможност да ходя до кабинета й.
Благодаря и на теб Heart Eyes

# 669
Няма такова нещо, 100% ви давам гаранция!  Naughty
Преди известно време ми трябваше инфо за едно лице и помолих мой близък лекар да погледне.
Той се разрови в списъка (в компа си) и каза: "Не, виж, че няма данни, значи не е мой пациент и няма как да видим!"

# 670
По ЕГН всеки вижда само собствените си пациенти. Излизат автоматично поставените и въведени в компа ваксини, по дати и партиди.
Това обаче не показва дали при липса на ваксина джипито е уведомило или не Риокоз. Crazy Доколкото знам на 6 месеца подават инфо в РИОКОЗ

# 671
По ЕГН всеки вижда само собствените си пациенти. Излизат автоматично поставените и въведени в компа ваксини, по дати и партиди.

Точно така!  Peace

# 672
  • София
  Тоест като си се запишете при новият лекар, той ще има достъп до досието ви и ще може да си провери ваксините.

# 673
Новата ни лична протестираше, че няма партидите на ваксините нанесени в здравната книжка, т.е. все едно не са слагани. Искам да кажа, че явно нищо не виждат.

# 674
Това обаче не показва дали при липса на ваксина джипито е уведомило или не Риокоз. Crazy Доколкото знам на 6 месеца подават инфо в РИОКОЗ
Значи,в  крайна сметка трябва да си питам нея ли?
Обърках се, извинете, чувствам се тъпо Embarassed Значи, ако се запишем при нов лекар, и той ни сложи в неговия списък с пациенти - той трябва ли да въведе всичките ни данни тепърва (копирайки ги от картона на детето) или може да ги получи от някъде?

Общи условия

Активация на акаунт