Ваксини - дискусия за вредата от тях... (тема 12)

• 39 386
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
- сериозно увредени черва и неспособност за задържане на голяма нужда(племенник)

Съпругът

Това в следствие на коя ваксина се е получило?

# 421
Цитат

Не съм аз бащата и не разполагам с тази информация. Но за мен няма голямо значение, тъй като всичките имат аджувани, или активатори, както ги наричат! Дали алуминий, живак или формалдехид е свършил белята за мен е все едно!
Увреденото тяло си е увредено!

# 422
Вчера в спешното закарали наше познато детенце, аха, аха.. на границата - тежък алергичен шок.
Първи въпрос към майката: Каква е ваксината?
Втори въпрос: Защо не сте го ваксинирали това дете?
 Shocked
Голям бисер  ooooh!

# 423
Цитат

Не съм аз бащата и не разполагам с тази информация. Но за мен няма голямо значение, тъй като всичките имат аджувани, или активатори, както ги наричат! Дали алуминий, живак или формалдехид е свършил белята за мен е все едно!
Увреденото тяло си е увредено!

Увреждат и самите вируси , не само адювантите . Първите в по-краткосрочен период , вторите , с натрупване - хронично и дългосрочно . Peace

Предполагам или МРП , или Хепатит Б са "свършили работата".

# 424
Berend Botje , детето ваксинира ли се принципно, и коя от ваксина са мислили, че е получен шокът ( ако са споменали на родителите)
Доскоро беше освободено, тъй като има много сериозна диагноза. Въпреки всичко, лекарите в момента и дума не дават да се издума да се освободи за по-дълъг период. Не мога да им се начудя на смелостта/безотговорността. Ако получи и най-леката странична реакция .. може да е фатално....
Не са казали коя ваксина подозират, пък и на нея едва ли и е хрумнало да попита. Само и казали, че въпреки алергичния шок и всички други проблеми, задължително трябва да се ваксинира .. 

# 425
  • в матрицата
В Пирогов ли са дали тези малоумни напътствия?

Не са казали коя ваксина подозират, пък и на нея едва ли и е хрумнало да попита. Само и казали, че въпреки алергичния шок и всички други проблеми, задължително трябва да се ваксинира ..  

# 426
В Пирогов ли са дали тези малоумни напътствия?

Не, те ходят в специализирана болница, иначе не ги приемат .. заради проблема..

# 427
Мече,
Виж на видеото какво казва бившият министьр на здравеопазването в Германия.(до скоро беше министьр).
Ще разбереш бьрзо до каква степен Фармаиндустрията рьководи света.
http://www.dailymotion.com/video/xek2ca_horst-seehofer-uber-die-pharmalobby_news

Цялото видео е 1 минута и 24 сек.На около 1 минута има част от интервюто с министьра,когото питат защо Фармаиндустрията така влияе на политиката.
Той потвьрждава,че е било така сега и винаги.

# 428
Не употребявам цигари, ваксини и наркотици!!!
Suzza, браво, много умен подпис!  Laughing Личи си, че не си затъпяла от васиниране и други злоупотреби.
Аз също съм въздържателка. Обаче от ваксини напоследък, което обяснява затъпяването ми през последните години. Confused

# 429
Пропуснала съм много теми, затова се записвам, извинявам се за изтъркания мохабет Embarassed

# 430
  • в матрицата
Не употребявам цигари, ваксини и наркотици!!!
Suzza, браво, много умен подпис!  Laughing Личи си, че не си затъпяла от васиниране и други злоупотреби.
Аз също съм въздържателка. Обаче от ваксини напоследък, което обяснява затъпяването ми през последните години. Confused
Mislq ,  благодаря   bouquet. За мен и 3те изброени, правят хората зависими към 3те най-печеливши индустрии в света    Confused

# 431
Крис, благодаря.

Аз за съжаление спадам към едната зависимост Confused

# 432
  • София
Mislq ,  благодаря   bouquet. За мен и 3те изброени, правят хората зависими към 3те най-печеливши индустрии в света    Confused

newsm10  202uu

# 433
Здравейте!
Чета ви информативно от доста време.
Бебето ми на 7 месеца изведнъж една нощ без причина се разкашля лошо и на другия ден ни приеха в болница с диагноза Бронхиолит. Нямаше нито сополи, нито температура, само кашлица. Тъй като не мога да не мисля от какво се получи почнах да мисля и за реакция от ваксина - има поставен пентаксим 14 дни преди това. Хомеопатът също смята, че от ваксина, но това е само една хипотеза, как да съм сигурна, че е от това? Не би ли трябвало в такъв случай да развие примерно симптоми на някоя от болестите, срещу които е ваксината??? Четохме с мъжа ми за коклюш - не е такова. Поръчахме книгата - въпроси и отговори за мислещи родители, та ще четем и мислим тепърва. Аз съм по-склонна да не ваксинирам, но с мъжа ми не знам дали ще сме на едно мнение.
Днес ни изписаха от болницата - има ли нещо, което мога да направя и да ми е от полза, в случай че реша да откажа/ отложа ваксини?
Благодаря на всеки, които ми пише и посъветва.   bouquet

# 434
Да, и аз с мъжа си имам разногласия по този въпрос. Не мога да дам съвет - на същия хал съм. Имам молба - ако някой има листовката на ваксината за МПР, да я пусне тук, мерси!

Общи условия

Активация на акаунт