Отговори
# 165
  • UK
Леле, колко сте изписали  Shocked

renydent, дъщеря ти получи ли си поръчката? Моите се бавят, което ме навежда на лоши мисли.  Confused
Да,но моята до тук този път се забави 20 дни-явно е заради местенето на склада.Но пък си мисля че това би трябвало да забави шипването,а моята беше пратена на следващият ден

А на моите не им се размина, и трите са с начислени мита. Май ще спра да я чета тая тема.  Laughing  По-евтино ще ми е сигурно ако направя една голяма поръчка с DHL и ме таксуват само веднъж. Ама нали все се надявам да ми проработи късмета.  ooooh!

# 166
  • UK
според Удо(някакъв си лекар който трябва да се води капацитетен май)

Кой Удо? Ако е този, той си има негови продукти, включително и това, което търсиш. Аз го ползвам за малката, за себе си по-рядко, че е скъпичко.  Peace
http://www.bodykind.com/search/oil/product/58-Udos-Choice-Ultima … -Blend-500ml.aspx

# 167
Кой Удо? Ако е този, той си има негови продукти, включително и това, което търсиш. Аз го ползвам за малката, за себе си по-рядко, че е скъпичко.  Peace
http://www.bodykind.com/search/oil/product/58-Udos-Choice-Ultima … -Blend-500ml.aspx
Гледам че трябва да се държи в хладилник дори и преди да се е отворило и дори някои коментари в сайта се оплакват че им пристигнало полу развалено и за това съм резервиран да го поръчвам него... Иначе на момента бих го поръчал заради богатия набор от неща от които е извлечено и добрата формулировка, малко са сходните продукти...

# 168
Код за 5 $ отстъпка в iHerb XIX862 afwitch
Този въпрос обширно е коментиран тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=422612.0

А трансформацията на ALA през DPA до ЕРА става мнооого бавно, ако човек е млад, здрав, в присъствие на магнезий, селен, ако не пуши и т.н. А до DHA въобще не се стига...

И я пресметни - 3 г рибено масло трябва да се заменят с 30 г ленено (пълно с фитоестрогени!).

А за холестерола, извинявай, въобще не е вярно!

А за разлика от Удо, аз не продавам нищо!

В твоята здравословна диета 30 % от калориите трябва да са от мазнини!

Това е моето становище по въпроса, а изборът си е твой. Peace

# 169
  • Пловдив
Леле, колко сте изписали  Shocked

renydent, дъщеря ти получи ли си поръчката? Моите се бавят, което ме навежда на лоши мисли.  Confused
Да,но моята до тук този път се забави 20 дни-явно е заради местенето на склада.Но пък си мисля че това би трябвало да забави шипването,а моята беше пратена на следващият ден

А на моите не им се размина, и трите са с начислени мита. Май ще спра да я чета тая тема.  Laughing  По-евтино ще ми е сигурно ако направя една голяма поръчка с DHL и ме таксуват само веднъж. Ама нали все се надявам да ми проработи късмета.  ooooh!
Наистина съжалавам.Дъщеря ми не е платила мито.Занесли са й я вкъщи

# 170
ОК, благодаря ти за участитето ти относно въпроса ми. Аз не отричам рибеното масло. То би било едно доста важно звено в една здравословна дието, но по скоро в случая се интерсувах от растителните продукти/варианти(в случая не се опитвам да набавя дха/епа а по скоро възможно най балансиран omega 3-6-9 вариант). Иначе здравословната ми диета която не съсържа достатъчно мазнини не е по мое желание такава - просто тялото ми няма в момента възможност да приема нужните количества(но това вече обект на друга тема, която в момента не ми се обсъжда)...

# 171
  • София
Пристигна ми поръчка от 29.09....вsъщност не знам точно кога е пристигнала, защото нямах бележка и отидoх да проверя в пощата...чакам още една от 4.10.
Едно от получените неща е това:

и това:

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри
Таблица за … 4; мг

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 10:04 от Bobka

# 172
АzoniC,  аз ползвам вече втора такава бутилка, на Вега, и съм доволна.Веганка съм и за мен рибеното не е опция.
Поливам си салатките с него  и не е неприятно на вкус. Grinning

# 173
Безплатни мостри имало ли е някога и някой възползвал ли се е? Не свършват ли прекалено бързо? Колко мострички най-много можеш да вземеш?

newsm78

# 174
  • София
Безплатни мостри имало ли е някога и някой възползвал ли се е? Не свършват ли прекалено бързо? Колко мострички най-много можеш да вземеш?

newsm78

Имаше , имашеее, но сега временно са ги прекъснали, защото се местят в друг склад  Simple Smile

# 175
 ThinkingА този 30мг-я CoQ10-как го пиете за профилактика-защото в прескрипцията в сайта пише до 3 дневно-то тогава на д-р Бест да си вземам пак май?

И "лична трагедия"-пия си аз стриктно и нямам никакви проблеми с кайенския пипер,а сега тръгвам да поръчвам и гледам че е изчерпан-и ще помоля азко някой има в повече или излишен ,който не пие-да свирка плс Praynig

# 176
  • София

newsm78

След 2-3 дни би трябвало пак да има безплатни мостри   -  дано да са повече от 2 бр.

Код  за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com  :  YUL919

# 177
Bobka това последното, което си посочила как е на вкус?

Ne Da аз пия CoQ10 само веднъж ( сутрин ) дневно.

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 178
  • София
Bobka това последното, което си посочила как е на вкус?

Ne Da аз пия CoQ10 само веднъж ( сутрин ) дневно.

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

Ninia, още не сме го пробвали   Grinning
Ето една от редовните статии на iHerb във файсбуука:
http://thehealthyhaven.wordpress.com/2010/05/18/raw-chocolate-banana-smoothie/

....рецептата за смутито е пълна с "натрапен" код BUY123, прикрепен към линковете  Grinning 

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри
Таблица за … 4; мг

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 22:40 от Bobka

# 179
Bobka, а ти всъщност не поръча ли това Nature-s-Answer-Sambucus-Black-Elder-Berry-Extract-Kids-Formula-4-fl-oz-120-ml/10653?at=0] 

Детския вариант на Самбукус на Natures Answer? В него черният бъз е 1862 mg и дозата е 3-4 пъти на ден. А в това за възрастни - 5000 mg.  Значи от него примерно 1 ч.л.

И чакам те да кажеш за витамините на Кристофър.

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 23:24 от I see you

Общи условия

Активация на акаунт