Отговори
# 285
Момичета, дайте някакъв аналог на Цитросепт от iherb. Някой ползвал ли е нещо, от което да е доволен?
заповядай

и спрей за нос

# 286
  • София
Не се доверявайте на този продукт!:

Изследван е от независима лаборатория с констатацията: NOT APPROVED -Contained only 43.5% of claimed vitamin C

Kод за отстъпка 5$
LAV475

Линк към безплатните мостри

Кофата

# 287
  • Варна
 Намерих това за Форсколина - '' Клинично доказал се суплемент, който стимулира изгарянето на мазнини и увеличава продукцията на тестостерон. Увеличава изгарянето на мазнините посредством активацията на ензима аденилат циклаза, което води до активацията на липопротеина липаза, които е отговорен за използването на мазнините за енергия. Наскорошно изследване от Университета в Канзас доказва, че 12 седмична употреба на форсколин води до намален процент подкожни мазнини и по-високи нива на тестостерон в сравнение с контролната група. '' - та въпроса ми е какво да го правим този увеличен тестостерон ако сме жени и не ни трябва ?

код VET 221

# 288
  • Пловдив
Имаме 2 варианта-1 купуваме си самобръсначки и 2 не го пием Grinning

# 289
didora, то и бирата съдържа фитоестрогени, ама масово се пие от мъжете...

# 290
Имаме 2 варианта-1 купуваме си самобръсначки и 2 не го пием Grinning
Мн плоско изказване.
Аз бях с доста завишено ниво на тестостерон и изобщо не съм била по-космата (изключвам 60-сантиметровата коса). Пих противозачатъчни и го свалих до нормални стойности.

# 291
  • София
Здравейте ,коластрата става и за детенце на 1година и 2 месеца, нали правилно съм разбрала? За толкова малко дете какво още да взема ,неща от които сте доволни . Видях ,че сте препоръчвали спрей за нос и гърло -почти изчетох темите ,но за 1г дали са подходящи. Детето не боледува , дано и така е винаги ,но профилактично ми се иска да купя това онова Peace

# 292
  • София
Здравейте ,коластрата става и за детенце на 1година и 2 месеца, нали правилно съм разбрала? За толкова малко дете какво още да взема ,неща от които сте доволни . Видях ,че сте препоръчвали спрей за нос и гърло -почти изчетох темите ,но за 1г дали са подходящи. Детето не боледува , дано и така е винаги ,но профилактично ми се иска да купя това онова Peace

Ако се храни детето добре нищо дпълнително не му е необходимо...коластра-може.  Grinning

Kод за отстъпка 5$
LAV475

Линк към безплатните мостри

Кофата

# 293
  • София
Здравейте,
искам да попитам има ли някой в София, който да не е получил поръчка, шипната на 29.09. Разбрах, че някой вече я получиха минала седмица, а моята още я няма. Друг като мен дали има? newsm78

# 294
afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb XIX862
Здравейте!

renydent - не искам да гадая. Но магнезият си е полезен отвсякъде, нека го пият. Въпреки, че в "Каменица" има достатъчно...

Шушулче - пий храносмилателни ензими с храната. И джинджифил.

smurf - против умора - Ko Q10

За човека на 60 - Винпоцетин

След раково заболяване - Ko Q10 + зелен чай.

за отслабване - с лежане не става. Mr. Green

Casual - в темата за рибеното масло обсъждаме и Прогестогела.

Bobka - обсъждали сме го (В12) Организмът се нуждае от 2-3 мкг. За усвояването му е нужен т.н. интринзик фактор. Без него се усвояват 1-2 %. А хапчетата са по 500 мкг... 

Загряваш ли?

Това важи за цианкобаламин. Когато е метилкобаламин (смуче се) нужда от интринзик фактор няма.

emy_emy - не е толкова просто. Но пробвай с Бозвелия и джинджифил.

koon - против подагра са тези препарати:

http://www.iherb.com/Gout#p=1&sr=0

# 295
Код за 5 $ отстъпка в iHerb XIX862 afwitch
didora - цитата е от сайт за бодибилдинг. Там четат мъже. Пропуснали са да пишат и че форсколина подобрява качеството на спермата.

Това плаши ли те?

Когато работата опира до хормони, въздействието върху мъже и жени е различно.

Общото е, че тестостеронът засилва либидото. Най-много да те налегнат спомени... newsm78

iskrichka - коластрата е предназначена за бебе на 1 час. Естествено, става и за по-големи.

Pukanka - не се коси, ще дойде.

# 296
Pukanka ти ходи ли до пощата да провериш за пакет или препоръчано писмо? Понякога известието от пощата се губи....

iskrichka освен коластра може и витамин Д да му даваш.

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 297
Bobka, Ninia, Пинко, благодаря за отговорите. Ще си поръчам ензими и сиропчета, и витамини, и палатка от друг сайт, че рискувам да ме изритат на улицата.
renydent, въпросът не е в хумора, а в погрешно насаденото мнение, че щом имаш повишено ниво на тестостерон, значи си космат като маймуна и това съвсем не е така. Поне при мен не беше.

# 298
Момичета и момчета, безплатни мостри няма да има поне още месец

10-19 - Please Note: Due to warehouse modification, free samples are not available for the next 30 days. Many thanks for your patience and support.

A половината неща в кошницата ми са липсващи, така че явно няма и да се поръчва скоро  Rolling Eyes

Код  за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com - MEK015

# 299
  • София
Ninia,
ходих 2 пъти-на 11.10 и днес пак. Няма я..............На зор съм за коластрата, рибено масло си купих.

Общи условия

Активация на акаунт