Отговори
# 360
culturelle не са ензими, а пробиотици.

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 361
  • София
Bobka, ето ги храносмил& … 86;рс.
А пък това culturelle не ми изглежда подобно, но може и да е ефикасно при разстройство, дали става за дете на 1г. и половина?
Вит.С е този
Кашончето отвън беше добре. Двата спрея бяха в една торбичка, от тези, дето отгоре се затварят и вътре в торбичката имаше течност-миришеше ми на спрея за гърло.

Коластра в носа съм пробвала, но не й пресушава хремата, при нея вече е от 2 месеца, откакто тръгна на ясла и в същото време вади зъби Tired Също и при кака й съм капала-понякога действа, понякога-не. Това ми напомни, че трябва да взема и коластра на капсули, че тази ми е дъвчаща и не става за капки.
Значи аз доколкото знам за разтройстовото е добре да се взимат пробиотици , преди купувах от тези на акв … 86;рс...ако детето се храни добре и яде сурови плодове и зеленчуци, не е нужно да се дават храносмилателни ензими.
От сайта съм взела тези побиотици, но понеже малкия постоянно яде с храната и кисело мляко ги давам от дъжд на вятър....на Nature's Plus са и са вкусни, но аз съм решила от тази марка вече нищо да не  купувам.
По-добре не ги взимай на culturelle, въпеки че са с много сертификати, не са издържали тестовете, за достатъно съставки колкото пишат на етикета.

Kод за отстъпка 5$
LAV475

Линк към безплатните мостри

Кофата

# 362
  • Варна

Също много благодаря и за линка с капсули GSE, че на капки ми е ужасно неприятно, но си мислех нещо за този екстракт. В България съм си купувала Биоцитрин и нямаше ефекта, който имаше Цитросепт, а имам приятел в Биопрограма, който се кълнеше, че екстракта го внасят готов и тук само го пакетират, т.е. не е разреден или нещо подобно. Какви са ви впечатленията от екстракта от айхерб?
Екстракта  на GSE се различава , поне според мен ,  от вариантите на цитросепта и биоцитрина в БГ. Първо е много гъст като консистенция , т.е. не е течен . В този на GSE има глицерин http://www.iherb.com/NutriBiotic-The-Original-GSE-Liquid-Concent … -59-ml/4211?at=0.. И в този на NOW  http://www.iherb.com/Now-Foods-Grapefruit-Complex-Liquid-1-fl-oz-30-ml/650?at=0 има глицерин , но за него нямам впечатления . Някой беше си поръчал от него , може да сподели.
Като цяло не стигнахме до заключение кой екстракт е по-хубав , такива ми са спомените за грепфрутовите екстракти.

Код  KOV394   за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 363
Охоо, нов дизайн имаме на сайта! Сега ще го разцъкам  Simple Smile

код за $5 отстъпка в iherb.com - ROV377

# 364
Bobka, хомеопатът ни каза да давам при сегашното й състояние ензими 3 пъти на ден. Друг път е казвала да давам и по 1 бифидус сутрин. А пък ацедофилус има и в колактив-а, може би затова не казва да давам допълнително, защото знае, че й давам, но аз пък сега взех чиста коластра Thinking Нейното разтройство е само сутрин и вечер и понякога нощем, цял ден няма нищо, най-вероятно е от зъбите, бодра е, не е отпаднала. Много странна работа.

# 365
  • Пловдив
Айде и аз при поръчващите - направих си първата поръчка с кодчето  LAV475 , но не видях кой код трябва да предам нататък за отстъпка
и защо само с карта се плаща гледах гледах за пей пал ама не видях такава опция

Кода си търси в  iHerb   Rewards
Няма ПейПал Simple Smile
  bouquet

HEV700 is active.  кодчето за 5 долара отстъпка

повече не мога да ползвам такъв код нали - какво следваше с тези кодчета  newsm78

# 366
  • София
Bobka, хомеопатът ни каза да давам при сегашното й състояние ензими 3 пъти на ден. Друг път е казвала да давам и по 1 бифидус сутрин. А пък ацедофилус има и в колактив-а, може би затова не казва да давам допълнително, защото знае, че й давам, но аз пък сега взех чиста коластра Thinking Нейното разтройство е само сутрин и вечер и понякога нощем, цял ден няма нищо, най-вероятно е от зъбите, бодра е, не е отпаднала. Много странна работа.
Малкият също имаше необяснимо разтройство на вашата възраст, няколко месеца...оправи се за 2 дена с пектин!  Peace

# 367
  • София
От сайта съм взела тези побиотици, но понеже малкия постоянно яде с храната и кисело мляко ги давам от дъжд на вятър....на Nature's Plus са и са вкусни, но аз съм решила от тази марка вече нищо да не  купувам.

Бобка, защо не харесваш продуктите на Nature's Plus? В момента се опитвам да избера пробиотици за дъщеря ми, но информацията, която намирам е доста противоречива - някои казват, че не е добре да се пие профилактично, а само при нужда, а останалите твърдят точно обратното. Освен това, четох в една статия, че е по-добре пробиотиците да се приемат под формата на капсули, а не на дъвчащи таблетки, за да започнат да действат едва след като са достигнали червата. Което звучи логично, но пък децата ги харесват именно защото могат да ги дъвчат като бонбонки....  Thinking

# 368
Аз също да се присъединя към доволните потребители - поръчах си Коластра и Водорасли - дойдоха без проблем. Все още разучавам сайта, но и козметиката ме заинтересува. А случайно някой да знае има ли крем за мазане с див ямс, нещо от сорта на Муун Райз на Аквасорс, защото аз нищо такова не можах да намеря. Предварително благодаря.

# 369
А случайно някой да знае има ли крем за мазане с див ямс, нещо от сорта на Муун Райз на Аквасорс, защото аз нищо такова не можах да намеря. Предварително благодаря.

http://www.iherb.com/Wild-Yam-Cream-2-oz-57-g/21447?at=0
http://www.iherb.com/Jason-Natural-Wild-Yam-Balancing-Moisturizi … z-125-g/6288?at=0

Ако някой може да изкаже мнения за тях, би било от полза.

# 370
  • София

Бобка, защо не харесваш продуктите на Nature's Plus? В момента се опитвам да избера пробиотици за дъщеря ми, но информацията, която намирам е доста противоречива - някои казват, че не е добре да се пие профилактично, а само при нужда, а останалите твърдят точно обратното. Освен това, четох в една статия, че е по-добре пробиотиците да се приемат под формата на капсули, а не на дъвчащи таблетки, за да започнат да действат едва след като са достигнали червата. Което звучи логично, но пък децата ги харесват именно защото могат да ги дъвчат като бонбонки....  Thinking
Ами от таблицатана ФДА за съдържание на оловото във витамините, Nature's Plus беше на едно от челните места, въпреки че са в норма, аз си правя изводи и си имам едно наум....малкия не има хареса пастата за зъби...иначе пробиотиците ги одобри. Също като четох за тестовете пак имаше нещо, нередено при тази фирма, но не помня какво беше точно...като го намеря ще пиша  Peace 
Всеки сам си решава за пробиотиците дали,как и кога да се пият, моето дете яде много кисело мляко, рядко има стомашни проблеми, летните вируси с разтройство не го хващат, не е пил от години лекарстваи  за това не мисля, че са му толкова необходими .....смятам, че след употреба на антибиотици задължително се пият пробиотици.

Kод за отстъпка 5$
LAV475

Линк към безплатните мостри

Кофата

# 371
  • София
Разбира се, че всеки сам си решава, но смятам, че преди това трябва да се е информирал за ползите и вредите от дадения продукт.

Благодаря за отзивите ти за Nature's Plus, наистина са в челната тройка по съдържание на олово.   bouquet

# 372
Reiny, и аз не давам пробиотици профилактично. Децата ми не пият АБ, лекувам ги с хомеопатия. Затова смятам, че няма нужда, давам много други работи профилактично. Давала съм при нужда-при разстройство.

Понеже има много продукти с омега3, ми е много трудно да избера. Аз искам да взема някакви, които да стават и за децата и за нас и да се пият възможно най-малко пъти, най-добре да са по 1 капсула на ден.
Но пък четох сега една статия, че през зимния период е добре да се приема cod liver oil, защото има и вит.Д. А тук пишете все, че пиете fish oil, та съвсем се обърках. Досега не сме пили никакви риб.масла, давала съм ЕМК, но не супер редовно, а сега давам на голямата от бг риб.масло, което знам, че е минимално к-во.

Bobka, не знам какъв пектин мога да давам на малката? Аз съм пила натурален и е ужасно гадно.

Забравих да кажа, че ми изпратиха без да съм поисквала безплатна мостра кафе Това е доза нескафе, нали?

# 373
  • София
Reiny, и аз не давам пробиотици профилактично. Децата ми не пият АБ, лекувам ги с хомеопатия. Затова смятам, че няма нужда, давам много други работи профилактично. Давала съм при нужда-при разстройство.

Понеже има много продукти с омега3, ми е много трудно да избера. Аз искам да взема някакви, които да стават и за децата и за нас и да се пият възможно най-малко пъти, най-добре да са по 1 капсула на ден.
Но пък четох сега една статия, че през зимния период е добре да се приема cod liver oil, защото има и вит.Д. А тук пишете все, че пиете fish oil, та съвсем се обърках. Досега не сме пили никакви риб.масла, давала съм ЕМК, но не супер редовно, а сега давам на голямата от бг риб.масло, което знам, че е минимално к-во.

Bobka, не знам какъв пектин мога да давам на малката? Аз съм пила натурален и е ужасно гадно.

Забравих да кажа, че ми изпратиха без да съм поисквала безплатна мостра кафе Това е доза нескафе, нали?

Аз ползвах обикновен пектин на прах от аптеката....много е неприятен наистина, но аз го бутах в мако количество бебешка бисквитена каша и въобще не се усещаще...можеш да пробваш по някакъв начин да го набуташ в храната.

# 374
  • София
А случайно някой да знае има ли крем за мазане с див ямс, нещо от сорта на Муун Райз на Аквасорс, защото аз нищо такова не можах да намеря. Предварително благодаря.

http://www.iherb.com/Wild-Yam-Cream-2-oz-57-g/21447?at=0
http://www.iherb.com/Jason-Natural-Wild-Yam-Balancing-Moisturizi … z-125-g/6288?at=0

Ако някой може да изкаже мнения за тях, би било от полза.

Не виждам  никъде мг. на прогестерона за унция или каквато и да е там мерна единица ?

ПП. Незнам кой и от къде е /пре-/писал това за крема Муун Райз - но на места звучи дори глупаво Simple Smile
Особено накрая  препоръките му към бременните Simple Smile ... и най-жалкото е, че хората се връзват и купуват

Код  за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com  :  YUL919

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 20:21 от denis_d

Общи условия

Активация на акаунт