Отговори
# 765
  • София
tea23, точно от Сейнсбърис ми бяха предишните, но нещо не ми се занимава пак с посрединици и т.н..., в Метро също продават едни, но са 2кг,5...сега от Алея на здравето също си купих и в момента ги пробвам   cook ...ако имаше такива и в сайта щеше да ми е по-лесно и удобно.

# 766
  • София
tea23  Шоколадов чипс има в Метро, както и в сладкарските складове Simple Smile

Мисля, че и в Кауфланд - преди 2-3 месеца гледах, но малки разфасовки - за 1-2 сладкиша

Код  за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com  :  YUL919

# 767
Някой има ли впечатления за тези детски витамини?
Мога ли да комбинирам Келп и Спирулина, в смисъл да не се получи някакво предозиране на витамините и минералите, които се съдържат и в двата вида водорасли?

# 768
Тези витамини са за деца над 4 год. нали видя? Иначе са добри  Peace
Трябва да видиш колко е витамин А в двата вида водорасли, да не ти стане множко количеството му.

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 769
  • Хасково
Търся масло от нощна иглика /Oenothera  biennis/

Код за 5$ отстъпка в www.iHerb.com : EQE003

# 770
  • София

Нощна иглика

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за … 4; мг

# 771
Тези витамини са за деца над 4 год. нали видя? Иначе са добри  Peace
Трябва да видиш колко е витамин А в двата вида водорасли, да не ти стане множко количеството му.                                    

Благодаря за бързия отговор. Не бях видяла за възрастта, но дъщеря ми е на 11.
Току що направих първата си поръчка  Grinning

# 772
Момичета/момчета, оказа се, че дъщеря ми има проблем със зрението.  Омега 3  подходящ ли е, или ще ми препоръчате нещо друго? По колко да давам на нея - 12 год и на сина ми 3 год. Става въпрос за тази, която е течна в разфасовка от 500мл.
Предварително благодаря.  bouquet

# 773
  • София
Момичета/момчета, оказа се, че дъщеря ми има проблем със зрението.  Омега 3  подходящ ли е, или ще ми препоръчате нещо друго? По колко да давам на нея - 12 год и на сина ми 3 год. Става въпрос за тази, която е течна в разфасовка от 500мл.

За сина средна доза около 600 мг.
За дъщерята около 1000 милиграма.
За зрението със сигурност трябва Омега 3
Има много добавки полезни за очите като лутеин ,zeaxanthin,astaxanthin. цинк ....
Можеш да и вземеш или някакъв комплекс витамини съдържащи тези вещества или например
спирулина . Има и билки като Очанка, но не знам за нея как ще е  заради възрастта....може би ще е добре чайче от билката.

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за … 4; мг

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 20:27 от Bobka

# 774
  • Хасково

Нощна иглика

БЛАГОДАРЯ!
 Аз си харесах ет това http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Evening-Primrose-1300-1300- … Softgels/228?at=0, то го няма!
Насочих се към ето това http://www.iherb.com/Natural-Factors-Ultra-Prim-Evening-Primrose … oftgels/2614?at=0
Ако сте пили кажете кое да взема и 3 х1 табл т.е 1500 мг достатъчни ли са дневно или..?!? 

Код за 5$ отстъпка в www.iHerb.com : EQE003

# 775
  • София
NadiaNGX  
Ако се чудиш коя от всички Йонотери  Simple Smile - аз предпочитам тази: http://www.iherb.com/Nature-s-Way-EFA-Gold-Evening-Primrose-High … oftgels/1961?at=0
и задължително 1300мг Simple Smile

# 776
  • София
Само да вметна за зрението - до 9-10 г.възраст се формира зрението на децата / т.е. доразвива се/ в пубертета също може да има някакво отклонение.
Добре е да се консултираш с някой специалист от Очна клиника, че тия кварталните Офталмолози нещо не вдъхват вяра.
По-малко стоене пред РС и ТВ и повече време навън Simple Smile - ще помогнат повече отколкото каквито и да е добавки  / не казвам да не ги пият децата, но това са добавки - не лекуват, а подпомагат лечение/

# 777
  • гр.Добрич
Moля ви, да ми кажете какво означава това писмо?

Your order 5054957-0 has been shipped via International Airmail.

Unfortunately International Airmail is not trackable, however your shipment confirmation number is below.
International Airmail - Tracking URL is not available

Please note that the package will be delivered by your local post office. Most customers receive their packages in about a week, but it can take longer occasionally.

# 778
  • София
Moля ви, да ми кажете какво означава това писмо?

Your order 5054957-0 has been shipped via International Airmail.

Unfortunately International Airmail is not trackable, however your shipment confirmation number is below.
International Airmail - Tracking URL is not available

Please note that the package will be delivered by your local post office. Most customers receive their packages in about a week, but it can take longer occasionally.

Писмото е стандартно, с което те уведомяват, че пратката е изпратена. Peace
Няма място за безпокойствие... Grinning

# 779
Посъветвайте ме кой витамин С да си поръчам.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт